Fullstack udvikler til Danmarks Meteorologiske Institut (DMI)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

DMI søger en fullstack udvikler til DMIs Applikationsteam.

Er du en dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst fullstack-udvikler? Har du stærke kompetencer inden for Java-udvikling? Synes du det lyder spændende at arbejde med vejrdata? Så vil denne ledige stilling som fullstack-udvikler være noget for dig.

Dit nye job Du bliver en del af IT-Applikationsteamet, hvor arbejdet er rettet mod analyse, design og udvikling af applikationer, services og diverse portaler, som præsenterer de meteorologiske data til borgerne i Danmark eller til en række beredskaber og kunder med særlige behov for vejrinformationer. Vi udvikler og vedligeholder f.eks. dmi.dk, en af Danmarks mest besøgte hjemmesider samt en portal, der anvendes inden for den civile luftfart. Derudover udvikler vi - i samarbejde med udviklere på 3 andre meteorologiske institutter - meteorologernes hovedværktøj, som hedder NinJo.

Du kommer til at arbejde med disse opgaver:

  • Udvikle APIer, som leverer data til frontend-applikationer, f.eks. vil du komme til at arbejde med backenden til dmi.dk
  • Løse opgaver i en kodebase, som spænder over en række forskellige teknologier såsom Java, Spring boot og Jersey RESTful webservice frameworket
  • Indgå i udviklingen af meteorologernes værktøj NinJo
  • Designe og udvikle nye applikationer samtidig med løbende at forbedre den eksisterende kodebase
  • Test og dokumentation af din løsning

Hvem er du? Du er dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst og synes, at det lyder spændende at arbejde med vejr-informationer.

Vi forventer, at du har:

  • en relevant mellemlang eller længerevarende IT-uddannelse, f.eks. datamatiker, datalog, ingeniør, cand.it
  • erfaring med softwareudvikling i Java
  • erfaring med backend- såvel som frontend- udvikling
  • erfaringer med WEB teknologier, herunder Tomcat basserede servletter/web services
  • erfaring med SQL og/eller noSQL databaser

Det er et plus, hvis du:

  • har kendskab til REST arkitekturen
  • har arbejdet med automatiserede tests, sikkerhed og/ eller performance

Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi er på arbejde. Det er derfor vigtigt, at du har en positiv, opsøgende og udadvendt indstilling, hvor du viser gode samarbejdsevner og fører en konstruktiv dialog. Du kan både arbejde individuelt og samtidig være en team-player, der gerne gør en ekstra indsats for holdet. Du har en naturlig lyst og nysgerrighed til at holde dig opdateret med de nyeste teknologier og tilegne dig praktisk viden om dem. Endelig lægger vi stor vægt på robuste og effektive løsninger, da vores løsninger skal virke alle døgnets timer.

Hvem er vi? DMI er instituttet, der forbinder naturens kræfter med teknologiens styrker. Vi har alt fra de mindste små tekniske finurligheder, til de vildeste IT-løsninger, inkl. en supercomputer placeret på Island. DMI spænder bredt og har en lang IT historik. Vi er ca. 70 engagerede it-medarbejdere, som konstant udvikler nye løsninger, driver og vedligeholder ældre IT-systemer samtidig med, at vi er præget af videnskab og forskning. Her bliver du konstant udfordret af alt det, som vejret kan rive med sig verden over; f.eks. med klimaforskelle - der forandrer verden fra dag til dag - er det vigtigt, at teknologien følger med.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg. Stillingen er en fastansættelse på 37 timer pr. arbejdsuge og til besættelse snarest muligt. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger kan fås hos daglig leder af IT Applikationer, Anne Marie Munk Jørgensen på tlf. 2964 1714 eller på mail [email protected].

Vi opfordrer til, at du i din ansøgning oplyser om tidligere eller aktuel beskæftigelse med frivilligt arbejde. Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund.

Ansøgning Ansøgningen skal sendes til os senest d. 24. november 2021. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 47/48.

For at søge stillingen skal du klikke på linket "Søg stillingen", og følge instruktionerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • København Ø
  • Onsdag den 24. november 2021

Lignende jobs

  • Hardwarespecialist i København

    Leave your mark on the solutions of the future As a Hardware Engineer at [xxxxx], you will experience an independent job in a varied workday with professional challenges matching your areas of ex..
    • Hardwarespecialist
    • København
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i København

    Backend Engineer - Spend Management Pleo Technologies Copenhagen Full-time Salary Competitive Engineers are the backbone of all we do at Pleo. Without th..
    • Hardwarespecialist
    • København
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i København

    Senior Backend Engineer (PHP) - Professional Services Monta Copenhagen Full-time Salary Competitive Monta is the operating platform powering the EV ecosy..
    • Hardwarespecialist
    • København
    Få mere info
  • Hardwarespecialist (freelance) i København

    Backend Engineer Intern at an AI Language Startup Languee: AI Language Partner for Industry-Specific Applications Copenhagen Internship Salary Unpaid Lan..
    • Hardwarespecialist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0