Datateknikerelev med speciale i infrastruktur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Sunds

Datateknikerelev med speciale i infrastruktur

Er du klar til at starte på en spændende IT-uddannelse, hvor du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier indenfor IT og er garanteret gode faglige udfordringer samt masser af sparring og udvikling? Så skal du søge en elevplads hos os.

Du bliver en del af vores IT-team og får otte humørfyldte kolleger, som varetager alle opgaver indenfor drift, vedligehold og udvikling af vores systemer for i alt 600 IT-brugere, herunder support, infrastruktur, hardware, software, netværk mv.

Du kommer til at arbejde ud fra vores danske hovedkontor, som ligger i Sunds ved Herning, og skal sammen med resten af teamet supportere ca. 600 IT-brugere, som arbejder på tværs af vores 16 selskaber, bl.a. i Danmark, England, USA, Tyskland mv.

Dit uddannelsesforløb:
Du starter din uddannelse hos os i vores supportteam, hvor du sammen med to kolleger løser 1st og 2nd line support. I supporten lærer du vores virksomhed godt at kende og opbygger et godt fagligt IT niveau, du kan bygge videre på, så du på sigt også kan løse de mere komplekse IT-opgaver.

Senere i dit forløb kommer du også til at arbejde med infrastrukturopgaver. Det vil være opgaver i tilknytning til vores datacentre i ind- og udland, Microsoft Azure, netværk og generelt tager du andel i de forskellige infrastrukturprojekter, vi arbejder med i IT-teamet.

Under hele forløbet får du en dedikeret mentor i afdelingen, der også er uddannet datatekniker, og som du kan få hjælp af og sparre med.

Din typiske arbejdsdag indebærer opgaver indenfor, bl.a.:

  • Opsætning og klargøring af IT-arbejdspladser.
  • Sparring med interne og eksterne samarbejdspartnere.
  • Techlead på relevante Infrastruktur incidents.
  • Være med til at implementere og vedligeholde vores Microsoft løsninger (Office 365 og Azure)
  • Bidrage til at sikre optimal drift af vores systemer ift. performance og kapacitet.
  • Deltage i større IT-projekter, der løbende vil sikre stabil drift i vores IT-infrastruktur.

Viser du, at du både har gode faglige evner samt vilje til at lære endnu mere, så er du garanteret endnu flere spændende opgaver i samspil med dine kolleger i IT-teamet, som også kan indebære, at du rejser med ud til vores udenlandske selskaber.

Lidt om dig
Du har bestået grundforløb 1 og 2 - alternativt har du afsluttet uddannelsen som IT-supporter.

  • Du er venlig, serviceminded og tålmodig og er vant til at arbejde selvstændigt såvel som samarbejde med andre.
  • Du er struktureret, tager initiativ og kommer med inputs til forbedringer og er nysgerrig på dine kollegaer og dit arbejde.
  • Du har et godt blik for helheden i en IT-problemstilling og gør en ære ud af at løse hele udfordringen en gang for alle i stedet for et midlertidligt quick fix.
  • Du taler og skriver flydende engelsk og har lyst til en uddannelse som også kan indebære rejseaktivtet på sigt.

Vi tilbyder dig
Kyocera Unimerco arbejder ambitiøst, engageret og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden og det gode arbejdsliv.

Du kan være sikker på, at vi tager din uddannelse alvorligt. Vi har derfor engagerede kolleger, som står klar til hjælpe og udfordre dig undervejs.
Vi tilbyder et sundt læringsmiljø, hvor du får lov til at prøve nye opgaver, når du er klar til det. Der er plads til både forskellighed og spørgsmål – alle dem du har – og vi står altid klar til at hjælpe, da det er i fællesskab, vi skaber de bedste løsninger og udvikler vores arbejdsplads.

Der serveres sunde måltider i virksomhedens medarbejderrestaurant, og der tilbydes overskudsdeling, fitnessrum, fysioterapeut m.v. Du vil blive mødt af dygtige, humørfyldte kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, golf, fodbold og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 78.500 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos Kyocera Unimerco producerer, genopsliber og sælger vi nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

Vi er ca. 700 medarbejdere ansat på tværs af 14 selskaber i Danmark og udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at sms’e, maile eller ringe til Henrik Frost og Claus Skallerup fra IT eller Helle Helsinghof fra HR på tlf. 97 14 14 11.

Send din ansøgning og CV til os på video eller skrift.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • Sunds

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0