Receptionschef søges til Milling Hotels i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Receptionschef søges til Milling Hotels i Odense.

Vi søger en receptionschef til vores lille travle team på Hotel Ansgar. Stillingen er en fuldtiddsstilling, og du indgår som en del af teamet i receptionen.

Arbejdsopgaverne er alsidige og der er en del gæstekontakt både mundtligt og skriftligt. Der er desuden både administrative og praktiske opgaver i jobbet. Vagtplanen indeholder primært morgenvagter, og morgenvagter hver 2. weekend. Aftenvagter kan dog forekomme, og du vil blive vagtansvarlig for dit team.

Vi forventer, at du er skarp både til de sproglige og matematiske fag, og at din primære interesse er at yde den optimale service for vores gæster. Vi er et lille team, hvor vi forventer, at alle tager ansvar og arbejder selvstændigt.

Vi ser gerne, at du er præsentabel, pligtopfyldende og serviceminded - og brænder for at være i servicebranchen.

Vi forventer, at du:

  • Er mødestabil, og fleksibel
  • Kan formidle dit gode humør og energi til både kollegaer og gæster
  • Har erfaring med receptionsarbejde og har kendskab til et booking system (vi har Spectra)
  • Kan indgå i et team med begejstring og vilje til samarbejde
  • Trives med mange forskellige arbejdssituationer, og kan gribe mange bolde – og gerne på én gang
  • Kan arbejde selvstændigt, og kan se når ting skal gøres
  • Kan spille dig selv og dine kollegaer gode!

Til gengæld tilbyder vi et uformelt arbejdsmiljø, super gode kollegaer, søde gæster og et selvstændigt job med mulighed for udvikling.

Jobbet indebærer almindeligt receptionsarbejde som ind- og udcheckning af gæster, telefonisk og skriftlig korrespondance og gæstekontakt. Ansvar for kassebeholdning og kasseafstemninger. Dertil kommer håndtering af diverse 3. partskanaler. Være bindeled mellem forskellige afdelinger. Ligeledes får du medansvar for ansættelse og oplæring af receptionspersonale, ligesom du bliver bindeled mellem receptionen og hotelchefen.

Du kan f.x. være uddannet receptionist, serviceøkonom og have erfaring med jobbet som receptionschef. Det vigtigste er at du brænder for service. Du skal som minimim kunne tale og skrive dansk og engelsk, og gerne tysk og/ eller de skandinaviske sprog.

Hotellerne i Odense er en del af Milling Hotels, som du kan læse mere om på www.millinghotels.dk. Vi er en familie ejet og drevet hotelkæde bestående af 10 hoteller, fordelt i Danmark. Vi lægger stor vægt på, at alle vores ansatte føler sig inkluderet og som en uundværlig del af kæden. Vi ønsker, at vores hoteller emmer af nærvær og hjemlig atmosfære, som skal afspejles i vores service, så alle gæster får en følelse af at være hjemme.

Vi ser frem til at modtage en skriftlig ansøgning fra dig på [email protected] mrk. "Receptionschef".

Ansøgningsfristen er senest d. 15. marts, men vent ikke for længe, da vi holder samtaler løbende. Har du ikke hørt fra os senest den 31.03 2023 må jobbet betragtes som værende besat til anden side.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hotelmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hotelmedarbejder
  • Odense C
  • Onsdag den 15. marts 2023

Statistik over udbudte jobs som hotelmedarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte hotelmedarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hotelmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hotelmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hotelmedarbejdere
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1