Rekrutteringsfirma

Forretningsdrevet HR Partner til Port of Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Port of Aalborg er på en ambitiøs vækstrejse, og søger derfor en forretningsdrevet HR Partner, hvis ansvar bliver at udvikle og facilitere effektive HR-processer og samtidig stå i spidsen for HR i hele Port of Aalborg-koncernen. Du bliver en del af et nyoprettet team, som rummer Kommunikation og HR. Som HR Partner får du direkte reference til den nytiltrådte direktør for Port of Aalborg.

En stilling med ansvar, udvikling og samarbejde

Som HR Partner får du ansvaret for at drive og videreudvikle en proaktiv og forretningsorienteret funktion for hele Port of Aalborg-koncernen. Stillingen har et operationelt såvel som et strategisk afsæt, således du både kommer til at bruge de klassiske HR-discipliner og samtidig bliver medansvarlig for den kommende HR-strategi, som naturligt kobles med den overordnede strategi for Port of Aalborg.

Du vil i stillingen få samarbejdspartnere internt i Port of Aalborg og dermed adgang til en række kompetencer, som du kan trække på og søge sparring hos. Det vil eksempelvis være fagspecialister indenfor strategiudvikling og -implementering, kommunikation, CSR og jura, økonomi mm.

En selvstændig frontløber med indsigt i mennesker og processer 

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund med 2-5 års erfaring fra en lignende stilling. Da stillingen kræver en høj grad af tilstedeværelse, forventer vi desuden, at du bor i rimelig afstand fra Aalborg.

Derudover kan du se dig selv i nedenstående:

  • Du drives af selvstændighed og ansvar og kan lide at træffe vigtige beslutninger, ligesom du ser dig selv som en naturlig frontløber, når det kommer til udvikling af HR i Port of Aalborg. 

  • Du finder det naturligt at drive og medvirke i de klassiske HR-discipliner.

  • Du har interesse i udvikling af HR-strategier. Afhængigt af din erfaring vil du kunne søge sparring til denne del hos kollegaer, som sidder inde med viden og erfaring med blandt andet strategiudvikling.

  • Du har et kommercielt mindset og har gerne kendskab til datadrevet HR således, at du kan udarbejde analyser og bidrage med beslutningsforslag ud fra et givent datagrundlag. 


  • Du sætter baren højt for dig selv og for andre, og løfter på den måde kvaliteten omkring dig. Du har et kritisk, men skabende sind, som ønsker at udvikle og forbedre. 

  • Du er effektiv, fleksibel og fremsynet og i stand til at bevare et stærkt overblik over flere processer på samme tid, ligesom du er i stand til at omstille dig og rette til, så du sikrer dig, at processerne forløber optimalt. Du orienterer dig mod muligheder, trives med omskiftelighed og har et positivt sind, der gør, at du kan skabe ro og tryghed hos andre mennesker. 

  • Du har en stor indsigt i andre mennesker og drives af at forstå deres potentiale. Du når dine mål gennem andre og har en evne til at spotte talent og muligheder for udvikling.

  • Du kan begå dig i alle led og kanter af en organisation, som fagligt og personligt er differentieret, og evner at tilpasse din kommunikation og levere budskaber, der passer til konteksten, du befinder dig i.


Spændende opgaver på operationelt såvel og strategisk niveau

Din overordnede opgave bliver at udvikle og facilitere effektive HR-processer i Port of Aalborg. Mere konkret vil dine arbejdsopgaver omfatte:

  • Rekruttering og onboarding af nye medarbejdere.

  • Udarbejdelse, gennemførelse og evaluering af trivselsmålinger og -aktiviteter.

  • Gængse HR-administrative opgaver såsom personaleadministration.


  • Kortlægning af medarbejderes kompetencer og performance.

  • Design af performance- og kompetenceudviklingsprogrammer.

  • Medvirkning til digitalisering af relevante processer.

  • Udvikling og implementering af den fremtidige HR-strategi.

  • Udvikling, strukturering og facilitering af organisatoriske udviklings- og læringsprocesser.


  • Understøttelse af arbejdsmiljøledelse og udvalgsarbejde (SU).


Karrieremæssig udvikling og indflydelse 

Som medarbejder hos Port of Aalborg får du et stærkt fundament for din videre udvikling og ikke mindst muligheden for at gøre en forskel – ikke bare for Port of Aalborg, men for hele Aalborg og Nordjylland. 

Du kommer til at arbejde sammen med ledelsen indenfor dit fagområde, og vil indgå i et stærkt fagteknisk og dedikeret team i ledelsessekretariatet. 

Derudover får du: 

  • Attraktive personalegoder såsom sundhedsforsikring, sundhedsordning med fysioterapi, massage, holdtræning m.m. samt fordelagtige personaleaftaler- og rabatter. 

  • Fleksible arbejdsrammer.

  • Kantineordning.

  • En aktiv og engageret personaleforening.


En markant vækstgenerator 

Port of Aalborg har gennem århundreder været omdrejningspunktet for erhvervsudviklingen i Aalborg og Nordjylland og har stærke ambitioner om at tilføre fornyet styrke til denne position. Inden for de næste 10 år vil Port of Aalborg fordoble sin omsætning og vil komme på den gode side af 400 mio. kr. med en investeringsportefølje på 2 mia. kr.

Port of Aalborg skal i de kommende år udvikle sig til en komplet indlandshavn som et effektivt intermodalt knudepunkt for udveksling af gods og varer mellem sø-, vej-, jernbane- og lufttransport med tilknyttetbæredygtig erhvervspark, som skal bidrage til at skabe 5.000 nye jobs i Aalborg Kommune.

Port of Aalborg har knap 100 medarbejdere, der alle er velkvalificerede til at varetage de mange forskelligartede opgaver, som virksomheden udfører – og som kunder og samarbejdspartner forventer af en moderne indlandshavn.

Læs mere på www.portofaalborg.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef

Statistik over udbudte jobs som hr-leder

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
18. maj 2024 34
17. maj 2024 31
16. maj 2024 28
15. maj 2024 28
14. maj 2024 29
13. maj 2024 27
12. maj 2024 30
11. maj 2024 30
10. maj 2024 31
9. maj 2024 33
8. maj 2024 34
7. maj 2024 34
6. maj 2024 34
5. maj 2024 35
4. maj 2024 35
3. maj 2024 34
2. maj 2024 32
1. maj 2024 32
30. april 2024 31
29. april 2024 30
28. april 2024 31
27. april 2024 30
26. april 2024 31
25. april 2024 34
24. april 2024 31
23. april 2024 31
22. april 2024 32
21. april 2024 31
20. april 2024 31
19. april 2024 34
18. april 2024 34