Senior HR Business Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Er du passioneret omkring at skabe forretningsmæssige resultater gennem stratEGisk HR, og har du erfaring med at drive succesfulde forandringer?

Så har vi jobbet til dig!

Vi søger en ambitiøs og dedikeret Senior HR Business Partner til en af vores Divisioner. Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende rolle, hvor du får det overordnede HR-ansvar for mere end 700 medarbejdere, indgår i et tæt samarbejde med Divisionens Executive Vice President og er en del af Divisionens ledelsesteam.

Du bliver samtidig en nøglespiller i et engageret globalt HR-team, præget af høj faglighed og stærk ansvarsfølelse over for opgaverne, forretningen og teamet. Du vil reference direkte til vores Head of HR.

En bred pallette af HR-opgaver

Du har en naturlig forståelse for forretningen, dens stratEGi og dens mennesker, hvilket gør dig til en god sparringspartner for ledelsen. Du er i stand til at udfordre andre og bidrager konstruktivt og løsningsorienteret til udviklingen af forretningen.

Som vores nye Senior HR Business Partner vil du fungere som en stratEGisk rådgiver og partner for dine ledere i alle HR-relaterede spørgsmål og opgaver, herunder;

  • At drive og designe HR-projekter samt facilitere og implementere organisatoriske forandringer.
  • At lede og drive forandringsprojekter med succes.
  • At deltage i organisationsdesign og bidrage til udviklingen af effektive strukturer.
  • At Implementere og optimere, samt støtte og vejlede lederne i HR-processer.
  • At designe og implementere processer og værktøjer indenfor HR-området.
  • Drive HR-relaterede opgaver i forbindelse med opkøb og intEGration af nye virksomheder
  • Støtte og planlægge forandringsledelse i organisationen
  • Bidrage til yderligere udvikling af vores samlede HR-stratEGi.

Du trives i en tempofyldt organisation med kort fra tanke til handling

Du har en kandidatuddannelse inden for Human Resources Management eller relaterede områder og har solid erfaring fra en tilsvarende stilling, ideelt set inden for IT-branchen eller anden international videnstung virksomhed.

Du trives i et dynamisk miljø, hvor tempoet er højt, og du er vant til at jonglere med flere opgaver samtidig – både selvstændigt og i samarbejde med kollEGaer. Din tilgang til arbejdet er analytisk og struktureret, hvilket muliggør effektiv prioritering af dine opgaver.

Dine kommunikative evner og udadvendte natur gør, at du hurtigt skaber bånd og tillid til mennesker. Du er flydende i engelsk og dansk, både skriftligt og mundtligt.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Et udfordrende job i en professionel, succesrig og ambitiøs virksomhed.
  • Et dynamisk miljø, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personlig.
  • Dygtige og dedikerede kollEGer, som ved, at de kun lykkes gennem godt teamwork.
  • Høj prioritet til sundhed og arbejdsglæde.
  • Hybridt arbejde, dvs. mulighed for hjemmearbejde, men også nærheden med kollEGaerne på kontoret 3 - 4 gange ugentligt.

Opstart vil være 1. april eller hurtigst muligt derefter.

Vi glæder os til at høre fra dig

Er du interesseret i at høre mere, inden du søger, er du velkommen til at kontakte Head of Talent Acquisition Maria Køster på telefon +45 4019 0404, eller Director Dorte Haslev som er ansvarlig for en af vores andre divisioner, og kender de spændende opgaver og udfordringer der er i jobbet på telefon +45 2085 9764. Vi vurderer CV´er og ansøgningerne løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet, så send gerne dit CV og din ansøgning hurtigst muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi udvikler fremtidens vertikale software, der påvirker kunderne og samfundet på en bæredygtig måde. Vi stræber altid efter at blive bedre: Vi er et dedikeret team af innovatører og problemløsere. Som en intEGreret del af vores kultur tager vi ansvar for vores bidrag til kunderne, hinanden og det samfund, vi lever i.

Læs mere: Om EG og se også vores flotte video, som viser hvordan vores software gør en forskel We are EG - YouTube

#LI-Hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Århus

Lignende jobs

  • Hr-leder i Hele Danmark

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-leder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-leder i Viby J

    Drømmer du om at være den toneangivende kraft bag OK’s HR-processer? Motiveres du af opgaven med at få ”orden i penalhuset” og bruge din erfaring som HR Manager til at skabe en topklasse HR-drift? .
    • HR-leder
    • Viby J
    Få mere info
  • Hr-leder i Viby J

    Kan du sikre praksisnær og stærk HR Business Partnering i et af landets største energiselskaber og samtidig lede implementeringen af en ny stillings- og kompensations-struktur i OK? Drømmer du .
    • HR-leder
    • Viby J
    Få mere info
  • Hr-leder i Viby J

    Drømmer du om at være drivkraft for forandring og værdiskabelse gennem mennesker i en levende organisation, hvor kulturen er visionær og fremtiden grøn? Så er stillingen som HR Business Partner hos..
    • HR-leder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Århus over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7

Værd at vide når du søger job som hr-chef i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.