Erfaren HR Business Partner med blik for både personaleadministration og udviklingsopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Erfaren HR Business Partner med blik for både personaleadministration og udviklingsopgaver


Har du lyst til at arbejde med personalejura og HR? Og har du en forretningsmæssig tilgang og forståelse for beslutningsprocesserne i en virksomhed? Så er det dig, vi leder efter til vores HR-team.

Dine arbejdsopgaver


Sammen med dine HR-kollegaer sikrer du en effektivt og sømløs employee lifecycle. Der er tale om en bred vifte af opgaver, fx ansættelse, ferie, barsel, fravær og fratrædelse.

Du får en arbejdsdag, hvor opgaverne varierer, og hvor der er en høj grad af selvstændighed. Opgaverne fordeler sig i administrative og udviklingsopgaver – herunder sikring af compliance. Du får en stor berøringsplade til både ledere og medarbejdere.

Vi sætter pris på høj faglighed, et uformelt arbejdsmiljø, hvor humor er i højsædet, godt kollegaskab og samarbejde.

Struktureret og selvkørende profil med overblik og empati


Der kan være mange indgange til jobbet. Måske har du i mange år arbejdet med lønadministration og derfra kendskab til personaleadministration (der er dog ikke lønadministration i dette job). Måske har du arbejdet som HR konsulent eller HR Business partner i en virksomhed med et veletableret HR-setup?

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i et HR-system og har flair for systemer. Det er også en fordel, at du har sans for detaljen, ser sammenhænge og spotter uregelmæssigheder.

Som person er du udadvendt, åben og involverende. Du har stærke kommunikationsevner og formår at skabe tillid, så medarbejderne og ledere trygt kan henvende sig til dig. Du er en selvkørende og robust person, der naturligt kan administrere og rumme kollegernes forskellighed. Du trives ligeledes med at skabe struktur og overblik og har en praktisk og ukompliceret tilgang til opgaveløsning og konflikthåndtering. Det er en fordel, hvis du trives i en entreprenant kultur, hvor alle ideer er velkomne og ”plejer” er sendt på pension.

Attraktive ansættelsesforhold


Vores medarbejdere er vigtige for os. Vi fokuserer på den langsigtede medarbejdertilknytning. Derfor tilbyder vi udvikling og uddannelse i et fleksibelt ansættelsesforhold. Vi tilbyder attraktive personalegoder samt en selvstændig arbejdsdag i et uformelt og kollegialt miljø.

Send os din ansøgning


Nu ved du lidt om os. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til HR & Kommunikationschef Birgitte Pedersen på tlf. 3048 6080. Vi glæder os til at modtage din ansøgning med eksempler på din kunnen samt dit CV. Vi indkalder løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Brønderslev

Lignende jobs

  • Hr-leder i Hele Danmark

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-leder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-leder i Brønderslev

    Vil du være med til at realisere og implementere HR-initiativer i vores danske selskaber? Vores strategi skal opdateres og implementeres, og her spiller den nye HR-chef en central rolle. Lyder det .
    • HR-leder
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Hr-leder i Hobro

    Har du teknisk snilde og flair for mennesker? Kunne du tænke dig at være en spillende træner og samtidig være en nøgleprofil i testarbejdet med state-of-the-art løsninger til den grønne omstilling?.
    • HR-leder
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1