HR Business Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Er du tillidsvækkende og inkluderende og gør en forskel med din personlighed og faglighed? Får du energi af en hverdag, hvor du både støtter ledere og medarbejdere, er med til at understøtte virksomhedens strategi, samt udvikle processer som styrker organisationen? Så læs videre om stillingen som HR Business Partner i Aasted.

Om Teamet

AASTED vækster og er midt i en spændende udvikling. Derfor har vi brug en HR Business Partner mere på holdet.

Du bliver en del af et engageret HR-team, som består af to erfarne HR Business partnere, en HR Koordinator og en HR Assistent. Vi spænder bredt og supporterer og samarbejder med hele organisationen, som omfatter omkring 350 medarbejdere her i Danmark, 50 i udlandet og deres i alt 42 ledere. Globalt understøtter vi også forretningen administrativt og med etablering af nye afdelinger i udlandet.

I teamet har vi et tæt samarbejde og værdsætter at have det godt og sjovt indbyrdes - også når vi har travlt. Vi er motiveret af at levere en høj faglig kvalitet med fokus på både forretningen, strategi og mennesker.

HR hører under CEO-området og du vil referere til vores HR Manager, som også er fungerende Business Partner.

Om jobbet

Som HR Business Partner vil du blive ansvarlig for dit eget område af virksomheden. Du er tæt på vores ledere og bidrager med både daglig sparring, udvikling af lokale indsatser og afvikling af de fælles HR-processer. Du vil desuden bidrage til at udvikle og være tovholder på nogle af vores tværgående strategiske HR-processer, som vi kontinuerligt arbejder på at udvikle, implementere og forbedre.

Dine opgaver vil både have udviklingsmæssig og administrativ karakter.

  • Ledersparring i forbindelse med organisationsudvikling, trivsel, APV- og ledelsesmåling, MUS og kompetenceudvikling generelt
  • Medarbejdersparring
  • Rekrutteringer, onboarding og fastholdelse
  • Håndtering af personalesager, fraværsdialoger og manglende performance i samarbejde med den lokale ledelse
  • Overenskomster og personalejura
  • Arbejde med aktuelle projekter her i HR som diversitet og inklusion, bæredygtighed, uddannelse og lederskabsudvikling

I dagligdagen får du masser af assistance fra vores dygtige HR-koordinator og HR-assistent, så du kan fokusere endnu mere på dine udviklingsopgaver og den daglige kontakt/sparring med lederne. Stillingen kræver dog, at du både kan og vil deltage i hverdagens operationelle og administrative opgaver.

Om dig

Du er initiativtagende og dedikeret med en konstruktiv og positive tilgang til hverdagens opgaver. Du er god til at skabe tillidsfulde relationer bredt i en organisation og er nysgerrig på mennesker. Du trives med at have dine egne projekter og er har samtidig en evne til at samarbejde effektivt og forstår vigtigheden af, at små opgaver også kan skabe stor værdi.

Faglige kvalifikationer

  • Erfaring med HR Business Partner rollen
  • Har en relevant akademisk baggrund
  • Personale juridisk viden og kender med fordel overenskomst, gerne IO og IFO
  • Har erfaring med at udvikle HR-koncepter
  • Kan arbejde med HR-data
  • God kommunikator og har erfaring med at facilitere workshops
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med internationale ansættelser og udstationeringer

Vi tilbyder

Du bliver en del af en veletableret, dansk, familieejet eksportvirksomhed, hvor relationerne vægtes højt. Kulturen i AASTED er kendetegnet af, at vi alle er motiverede og stolte af det, vi laver, hvilket skaber et solidt sammenhold og engagement. Vi har en åben, ærlig og direkte tone og gør en dyd ud af at opføre os ordentligt i alt, hvad vi foretager os.

Vi stræber kontinuerligt mod en inkluderende og fleksibel arbejdsplads med lige udviklingsmuligheder for alle vores medarbejdere. Vi tilbyder hjemmearbejde, attraktiv barselsordning, sociale arrangementer og en sund kantine ved Meyers Kantine.

Vi ser frem til at høre fra dig

Vi afholder samtaler løbende, så send allerede nu din ansøgning og dit CV.

Hvis du har spørgsmål eller blot vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at række ud til HR Manager, Camilla Brandstrup på telefon 29 27 90 12.

Vi opfordrer derfor alle uanset køn og etnicitet, samt seksuel, politisk og kulturel orientering til at søge job hos os.

Du kan læse mere om os og vores arbejde her: AASTED | Welcome to our world

AASTED – en dansk pioner

AASTED har i mere end 100 år været markedsleder inden for udstyr og anlæg til chokoladeproduktion i hele verden. I porteføljen af kunder er både mindre, lokale virksomheder og flere af verdens største globale FMCG-spillere.

Vi er på en konstant rejse motiveret af en nysgerrighed, der har gjort os i stand til at retænke, hvad der hidtil har været kendt inden for chokoladeproduktion. Vi sætter spørgsmålstegn ved det umulige – og gør det muligt. Vi lancerer konstant en lang række banebrydende og patenterede løsninger til vores kunder og bidrager tik, at hver enkelt opnår deres unikke vision.

I AASTED er vi mere end 350 mennesker, der gennem passion, erfaring og ekspertise nytænker status quo.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Farum
  • Fredag den 08. december 2023

Lignende jobs

  • Hr-leder i Hele Danmark

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-leder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-leder i Virum

    We’re looking for a people-focused administrator join our European HR team. If you thrive at the prospect of a challenge, are well organised and have interest in HR Administration then this could b..
    • HR-leder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0