Compensation & Benefits Ansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Compensation & Benefits Ansvarlig



Energinet A/S



Vil du være med til at udvikle Compensation og Benefits-løsninger og styrke organisatorisk indsigt og datadrevet beslutningstagning i en organisation, som spiller en central rolle i Danmarks grønne omstilling?

På vegne af Energinet leder vi efter en Compensation & Benefits Specialist, der kan sætte retning og tage ansvar for hele fagområdet og i tæt samspil med HR-organisation og relevante interessenter i koncernen fortsætte udviklingen på området. Du kommer med solid forståelse for tendenser og behov i moderne organisationer, og din erfaring og viden gør dig i stand til at tage skridtet ind i en rolle med koncernansvar for området.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på kontoret i Fredericia og hjemme.

Drift og udvikling med fokus på organisationens behov


Som ansvarlig for Compensation og Benefits er du en nøglefigur i HR-teamet. Det er en spændende mulighed for dig, der ønsker at udvikle dig selv og være med til at forme fremtidens HR-indsats i en vækstdrevet organisation.

Hovedansvarsområder:

  • Compensation og Benefits: Du er ansvarlig for drift, udvikling og implementering af rammer og løsninger til løn, bonus og øvrige kompensationselementer.
  • Stillingsvurderinger, job- og karrierestruktur: Du har koncernansvaret for at udvikle og sikre governance af Energinets jobstruktur, herunder stillingsvurderinger med afsæt i Mercer IPE.
  • Forhandlinger: Du bidrager til forhandlinger med medarbejderrepræsentanter og er dermed med til at opretholde et positivt forhold mellem organisationen og medarbejdere i dialog om løn- og ansættelsesvilkår.

Du bliver en del af HR, som tæller ca. 30 medarbejdere, der enten arbejder i en forretningsnær HR-partnerstruktur eller i HR-kompetencecentret, HR Support og Udvikling, hvor dette job hører til. Kollegaerne med ansvar for rapportering, analyser, HR Jura, administration af masterdata og udbetaling af løn og bonus bliver også centrale sparringspartnere for dig.

Talknuser der kan omdanne data og tendenser til praksis


Du har erfaring med at arbejde med C&B i en større organisation. Din værktøjskasse er veludstyret, og du er fagligt opdateret på behov og tendenser på hele området. Du trækker på erfaringer, som du kan bringe i spil, fordi du ved, hvad der skaber værdi. Det betyder, at en oplagt kandidat kan nikke genkendende til flere af nedenstående punkter:

  • Du har formentlig en kandidatgrad inden for HR, økonomi eller relateret område.
  • Du har erfaring inden for Compensation og Benefits, herunder bonusmodeller og stillingsvurderinger.
  • Du har arbejdet med overenskomster, forhandlinger og løbende udvikling af løn- og ansættelsesvilkår.
  • Du har kendskab til lønprocessen og relevant lovgivning.
  • Du besidder solide analytiske færdigheder og evnen til at arbejde forretningsorienteret med HR-data.
  • Du har erfaring med IPE-metodologien, samt HRIS-systemer; gerne SAP SuccessFactors.

Som person er du kommunikativ og har gode samarbejdsevner. Jobbet kræver, at du kan stå fast baseret på din analytiske faglighed og den gældende governance, samtidig med at du med pragmatisk snilde kan komme i mål, når en forhandling/benchmark er kørt fast. Du udviser stor selvstændig og integritet i arbejdet. Du vil fællesskabet og ved, at I kommer længst ved at løfte i flok.

Energinet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Energinet arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om deres mangfoldighedspolitik her.

Er du interesseret?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant, Claus Mengel-Niemann på +45 22 63 33 77. Vi gennemgår løbende kandidater, og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om Energinet


Energinet er en selvstændig offentlig virksomhed med ca. 2.000 ansatte. Hovedsædet er i Fredericia og man har yderligere lokationer i Ballerup, Egtved, Tjele, Vester Hassing, Stenlille og Lille Torup.

Energinet arbejder med visionen ”Grøn energi for en bedre verden” hver dag for at nå i mål med den grønne omstilling af energisystemet. De er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt. Samtidig er der stort fokus på løbende udvikling og læring. I tråd med værdier ”mod” og ”tillid” er Energinet en fleksibel arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en god balance mellem egne ønsker og værdiskabelsen for Energinet.

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt
Arbejdssted: Fredericia
Reference: 2312.296
Virksomhed:Energinet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Fredericia

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0