HR-partner til Miljøministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du en stærk HR-profil, og vil du prøve kræfter som HR-partner? Så har du her muligheden for at være med til at levere personalerelateret rådgivning, ledelsesbetjening og sagsbehandling i et fagligt stærkt miljø i et ministerium, der arbejder med områder som natur og cirkulær økonomi i Danmark.

Hvad kommer du især til at arbejde med?
Som HR-partner skal du bidrage til, at departementets HR understøtter direktionen og departementets ledelsesgruppe samt leverer HR af høj kvalitet.
Din primære arbejdsopgave vil centrere sig om din funktion som HR-partner, hvor du forventes at give dine kontorchefer HR-support og -sparring. Som HR-partner skal du også varetage rekrutteringer og lønforhandlinger, sagsbehandling og personalejuridisk rådgivning vedr. ansættelsesretlige problemstillinger samt opfølgning på sygefravær.

Du kommer også til at skrive beslutningsoplæg til direktion og ledelse vedr. personalerelaterede og organisatoriske forhold samt HR-projekter.

Du vil løse dine opgaver i tæt samarbejde med både teamet, dine kolleger i HR og med kollegaer i Miljøministeriets Personaleadministration, som varetager de personaleadministrative opgaver. Vi arbejder desuden tæt sammen med samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget i departementet samt med HR i vores styrelser i forbindelse med udvalgte tværgående projekter.

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø. Vi har et engageret, velfungerende og uformelt arbejdsmiljø, der vægter godt samarbejde, engagement og holdånd.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant samfundsfaglig kandidatuddannelse, gerne cand.jur. eller cand.merc.jur., og du har erfaring som fuldmægtig med arbejdet i en HR afdeling, gerne fra centraladministrationen.

Du kan se dig selv i følgende udsagn;

  • Højt fagligt niveau. Du er ambitiøs med dit arbejde og fagligt dygtig. Du arbejder selvstændigt, struktureret, effektivt og har en naturlig faglig autoritet.
  • Stærke samarbejdsevner. Du er opsøgende og inddragende i dine samarbejder og har situationsfornemmelse. Du har fokus på vidensdeling og netværk.
  • God formidler. Du er god til at formidle komplekse problemstillinger. Du har gode kommunikative evner, stort fokus på detaljen og en skarp pen.
  • God til at styre processer. Du er velstruktureret, bevarer overblikket, også når der er travlt, og har godt styr på dine opgaver og processer med fokus på resultatet. Du er fleksibel og trives med at arbejde i en omskiftelig hverdag, hvor der kan opstå tidspres og ad hoc opgaver.
  • God kollega. Du vil gerne være med på holdet i et kontor med godt kollegaskab. Du har lyst og overskud til at hjælpe med, at vi sammen løfter vores fælles opgave, og du bidrager til godt humør i samarbejdet.

Hvem er vi?
Vi er ansvarlige for HR i departementet og for koncernstyring og -udvikling på udvalgte HR-områder i koncernen. Opgaverne i kontoret spænder vidt fra rådgivning og vejledning om personalemæssige forhold, personalejuridiske opgaver til strategisk organisations- og HR-udvikling. Vi arbejder tæt sammen på tværs af opgaver og på tværs af fagligheder med den fællesnævner, at vi er dedikerede til at finde løsninger i fællesskab.

Du vil blive en del af Team personale og jura, der ud over dig består af en teamleder, to personalejurister, to HR-partnere og to administrative medarbejdere.

I Miljøministeriets departement er vi knap 350 medarbejdere, og sammen med vores to styrelser, Naturstyrelsen og Miljøstyrelsen, er vi i alt ca. 2.100 medarbejdere i den samlede koncern.

Vi er en spændende og dynamisk arbejdsplads tæt på det politiske system. Vi har et godt arbejdsmiljø med gode muligheder for at videreudvikle dine faglige kompetencer i tæt samspil med dygtige chefer og kolleger. Du har gode muligheder for at påvirke dine arbejdsopgaver og stor indflydelse på din opgaveløsning. Vores opgaveløsning sker efter gensidig fleksibilitet i forhold til den daglige arbejdstilrettelæggelse og med mulighed for hjemmearbejde efter aftale. Vi arbejder i åbne kontormiljøer, deler viden og tror på, at vi finder de bedste løsninger i fællesskab. Sparring, samarbejde og engagement er nøgleord. Vi tror på, at høj faglighed sagtens kan forenes med humor og plads til smil – også i en travl hverdag.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen vil være som fuldmægtig i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademikerorganisationer i staten (AC-overenskomsten). Der vil afhængig af kvalifikationer være mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg.

Stillingen er på fuld tid og med ansættelse pr. 1. april 2023 eller snarest muligt.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner.

Tjenestestedet er Miljøministeriets departement, Vester Voldgade 123, 1552 København K.

Vil du vide mere
Har du lyst til at høre mere om jobbet, så kontakt teamleder Christine Sønderskov Nielsen tlf. 23 61 59 30 eller kontorchef Katrine Barnkob Lindgreen på tlf. 41 93 23 25.

Du kan læse mere om karriere i Miljøministeriets departement og om Miljøministeriet på vores hjemmeside www.mim.dk.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV og eksamenspapirer fra bachelor- og kandidatdel af din uddannelse senest onsdag den 1. marts 2023.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9 eller 10. Indkaldes du til samtale, vil du aftenen forinden skulle løse en case af en times varighed. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • København K
  • Onsdag den 01. marts 2023

Lignende jobs

  • Hr-leder i København

    THE POSITION IS CLOSED AND YOU CANNOT APPLYAre you our new C&B Manager who can ensure compensation and benefits best practice and thereby help us attract and retain our talent? In this role, yo..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Hr-leder i Ørestad

    Har du en solid HR-værktøjskasse som du kan bringe i spil i et i miljø og en kultur båret af stor ambition, innovation og høj faglighed? Brænder du for en at gøre en forskel i en HR-rolle, hvor du .
    • HR-leder
    • Ørestad
    Få mere info
  • Hr-leder i Brønshøj

    In our line of work, life isn’t a given - it’s the ultimate goal. When life takes an unexpected turn, our technology and solutions enable caregivers to make informed diagnostic decisions to improve..
    • HR-leder
    • Brønshøj
    Få mere info
  • Hr-leder i København K

    D'ANGLETERRE IS LOOKING FOR HEAD OF PEOPLE & CULTUREAre you passionate about all aspects within people & culture? Do you thrive in a luxurious and international environment? Do you enjoy operat..
    • HR-leder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0