HR Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Motiveres du af den brede pallette af HR-opgaver – fra kontraktudarbejdelse til ledersparring? Og har du ikke mindst HR-værktøjskassen i orden? Så er det dig vi søger som Classic Car House HR Manager i en deltidsstilling på ca. 25-30 timer ugentligt.

Velkommen til Classic Car House
Vi er en entreprenant organisation, og selv om Classic Car House stadig er under opbygning (bogstavelig talt), er vi i fuld gang med at sætte retningen for fremtiden – og herunder også organisationen. Når Classic Car House åbner i 2023, bliver det med et spektakulært bilmuseum for klassiske biler, bilopbevaring, værksted, bilsalg, event- og konferencefaciliteter samt restaurant. Organisationens sammensætningen vil bestå af både fastansatte, deltidsansatte, timelønnede og frivillige på tværs af forskellige faggrupper.
Som HR Manager refererer du til Classic Car House’s adm. Direktør, Casper Santin, og samtidigt vil du have en bred kontaktflade til ledere og medarbejdere i organisationen.

HR-opgaver fra A til Z
Din opgave bliver at opbygge en tæt relation til lederne i Classic Car House, således at du bliver en betroet forretningsdrevet HR-sparringspartner, der på baggrund af en tæt relation til leder og indblik i områdets organisation og forretning, bidrager med sparring og rådgivning inden for bl.a. HR-jura, organisation, rekruttering, medarbejderpleje- og udvikling og meget mere.

Du vil få berøring med stort set alle facetter af HR, herunder bidrage til udvikling og gennemførsel af medarbejderudviklings- og fastholdelsestiltag og øvrige HR-aktiviteter med fokus på den forventede forretningsmæssige effekt.

I og med at organisationen er under opbygning, betyder det også at du vil være med til at skabe rammerne, strukturen og processerne i afdelingen. Man skal derfor kunne navigere og trives i et set-up, som er ved at tage sin form.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Rekrutteringer fra A til Z i tæt samarbejde med vores ledere
  • Servicering og sparring af ledere og medarbejdere inden for hele HR-området
  • HR administrative opgaver, herunder udarbejdelse af kontrakter, tillæg mm.
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af HR-processer og personalepolitikker
  • Varetage onboarding-dage
  • Deltagelse i diverse processer, hvor HR’s tilstedeværelse kræves
  • Opfølgning på diverse HR KPI’er
  • Medvirke til at vores værdisæt CARE efterleves på alle niveauer i dagligdagen
  • Ad hoc opgaver

Om dig
Vi søger en dig, som har erfaring med og trives i rollen som betroet HR-sparringspartner, som har en naturlig interesse i at forstå forretningen, og som har viden om ansættelsesret samt erfaring med rekruttering inkl. brug af tests. Derudover får du brug for gode kommunikative evner på dansk, ligesom det er vigtigt, at du er fortrolig med Office pakken.

Derudover besidder du en stor portion struktur, har et positivt mindset og ikke mindst opmærksom på menneskene i organisationen og potentialet derude.

Som person trives du med at være ’hands-on’ og løsningsorienteret, samt have øje for, hvordan vi kontinuerligt kan optimere vores måde at arbejde.

Vi tilbyder
Stillingen er en deltidsstilling på 25-30 timer ugentligt, og din primære arbejdsplads bliver på vores nye hovedkontor i Lyngby.

Vores ambition er at gøre Classic Car House til Danmarks nye oplevelsesunivers og et samlingspunkt for alle med passion for klassiske biler. I rollen som HR Manager bliver du en del af det administrative team, som skal tage del i at skabe rammerne for den gode gæsteoplevelse i et stort og meget ambitiøst projekt, med afsæt i en kapitalstærk og dynamisk virksomhed, som eksekverer hurtigt, når nye idéer skal omsættes til handling.

Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start, og derfor tilbyder vi naturligvis et godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra relevante kolleger. Løn tilbydes efter kvalifikationer, og du bliver naturligvis også omfattet af vores pensions- og sundhedssikring hos PFA, vores attraktive købs- og lånevilkår for privatkøb af bil fra egne brands samt andre medarbejdergoder.

Har vi fanget din interesse?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt, idet vi afholder samtaler løbende.
Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest d. 1. juli 2023.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør, Casper Santin på [email protected] eller tlf. +45 5149 3050. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Kongens Lyngby

Lignende jobs

  • Hr-leder i Hele Danmark

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-leder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-leder i Virum

    We’re looking for a people-focused administrator join our European HR team. If you thrive at the prospect of a challenge, are well organised and have interest in HR Administration then this could b..
    • HR-leder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0