Dygtig og driftsorienteret HR-chef til vækstvirksomhed i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

I 2022 var 91 % af LIFAs ca. 215 medarbejdere ”tilfredse” eller ”meget tilfredse” med deres job som helhed. Mere end 97 % følte sig motiverede af deres arbejde. Bundlinjen var den næstbedste i LIFAs mere end 40-årige historie. Vi søger derfor en dygtig og erfaren HR-chef, der vil understøtte vores ledelse i at bevare og videreudvikle den gode balance mellem mennesker i trivsel og en økonomisk sund forretning i LIFA.

Om jobbet


Med reference til vores administrerende direktør bliver du ledernes sparringspartner i de daglige HR-relaterede spørgsmål og varetager selvstændigt driftsopgaver inden for hele HR-spektret. Du får base på hovedkontoret i Odense og besøger til tider også vores 8 øvrige kontorer, så du kan understøtte alle LIFAs forretningsenheder på tværs af hele Danmark. Du bliver også ledelsens primære inspirationskilde, når HR-processer og -værktøjer skal videreudvikles. HR-drift fylder p.t. mere end HR-udvikling men med 58 nye kolleger inden for to år og flere på vej, vil funktionen inden for overskuelig fremtid skulle udvides, så der bliver rum for mere udvikling.

Dine typiske opgaver


  • HR-personaleadministration og persondatahåndtering i fm. fx barsel og sygdom.
  • Rekruttering, herunder stillingsopslag, annoncering, administration af rekrutteringsplatform, ansættelseskontrakter samt employer branding i form af fx events og fortællinger om LIFA som arbejdsplads.
  • Varetagelse af on- og offboarding-processerne.
  • Vedligeholdelse og udvikling af medarbejderhåndbog.
  • Sparring med ledere om HR-relaterede spørgsmål, herunder personalejura, overenskomster, løn, MUS m.v.
  • Understøtte lederne i at fastholde medarbejdernes trivsel og udvikling gennem trivselsmålinger.
  • Arrangere interne events for medarbejdere.
  • Bidrage til den løbende forbedring og effektivisering af HR-processer og -værktøjer.

Din baggrund og kvalifikationer


  • Du er først og fremmest et åbent og empatisk menneske med stor personlig og faglig integritet, som via dit væsen naturligt baner vejen for de gode relationer med dine kolleger - såvel ledere som medarbejdere.
  • Du har en relevant HR-uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau og flere års praktisk erfaring med både HR-drift og -udvikling, og derfor forstår du både HR-specialistens og generalistens perspektiv.
  • Du er hjemme i personalejuraen og har erfaring med at arbejde med overenskomster.
  • Du trives med administrative opgaver, har sans for detaljen og arbejder struktureret og analytisk.
  • Du er serviceminded og har samtidig et naturligt drive og gennemslagskraft, der er med til at sikre fremdrift i hverdagen.
  • Du arbejder selvstændigt og sætter dig gerne ind i nye vidensområder.
  • Du har gode kommunikationsevner både på skrift og i tale.
  • Du har gode it-kompetencer.

Hvad får du, når du vælger LIFA?


I LIFA bliver du en del af en virksomhedskultur, hvor dybtfølt engagement og ambition går hånd i hånd med uhøjtidelig stemning og godt kollegaskab på alle niveauer i organisationen. Dit job rummer store frihedsgrader til at foreslå og gennemføre nye idéer efter aftale med ledelsen. Du bliver en del af en ambitiøs vækstvirksomhed med et godt arbejdsmiljø og fokus på faglig udvikling.

Som en af landets førende inden for vores branche (landinspektør- og it-virksomhed) får du rig mulighed for at udvikle både dig selv og dit fagområde. Vi dyrker og styrker vores sociale fællesskab gennem events som fx sommerfest, julefrokost og andre aktiviteter lokalt – fx har vi i Odense en attraktiv kantineordning, fælles gratis fitness-træning og træningsrum.

Din løn fastsættes efter kvalifikationer og inkluderer pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansøgningsfrist


Vi ønsker stillingen besat så hurtigt som muligt og indkalder derfor løbende til samtaler fra primo august. Du søger via nedenstående link senest torsdag den 10. august 2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Odense S

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
21. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1