[xxxxx] søger en HR Operations Specialist i København!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

JOB DESCRIPTION

Er du passioneret, når det gælder HR-opgaver, og er du en administrativ stjerne? Så har du nu mulighed for at blive Courier HR specialist hos Just Eat Takeaway!



Vi søger en HR specialist til HR-teamet i Just Eat Takeaway’s leveringsforretning, Scoober. Du vil være en del af en HR afdeling, som supporterer vores bude i Danmark, men også har et tæt samarbejde med det globale team.

Det forpligter at være “de første”. Vi var first mover inden for branchen og de første til at arbejde med ansvarlighed som en del af vores DNA. Nu bygger vi videre, og har skabt en ny strategi som sætter barren højt for vores fremtid. Vi løfter i flok, står sammen og skaber fremtidens Just Eat. Vores nye strategi er kendetegnet af innovation og muligheder for fremtiden - alt sammen skabes af medarbejderne, som er nøglen bag den vindende rejse. Her kommer du, som vores nye HR Operations Specialist, ind i billedet.


Hvordan vil din hverdag se ud?


Som HR specialist vil du levere fokuseret HR-support til Scoobers mange dygtige bude og deres teamledere, for at sikre en professionel HR-oplevelse og effektive administrative HR-processer. Du vil derfor være det første led i kontakten med budene, når det gælder hjælp til overenskomst, spørgsmål til kontrakter, løn, sygdom, advarsler etc. - altså generel personaleadministration og politikker. Derudover supporterer teamet internt i en lang række administrative opgaver.

Ansvarsområder


Stillingen vil have fokus på at supportere vores bude i Danmark. Dine ansvarsområder vil være følgende:

  • Eksekvere administrative opgaver såsom tillæg, ændringer i ansættelse, rettelse af medarbejderdata og andre HR-dokumenter.
  • Besvare HR-spørgsmål vedrørende ansættelse, overenskomst, løn, sygdom, orlov etc.
  • Opfølgning på off- og on-boarding.
  • Administration af sygdom og fravær.
  • Fungere som lønsupport.


“Vi var de første, og vi vil blive ved med at være de bedste”


Vi løber et marathon, ikke en sprint. Dette ses i vores fokus på ansvarlighed og det faktum, at det er det langsigtede samarbejde med vores partnere og kunder, som er vores vigtigste fokusområde. Vi var pionererne indenfor vores branche, og vi tager åbent imod de forandringer som branchen ser ind i. Forandringer, som åbner op for nye forretningsområder og tager convenience til et nyt niveau.

For os er mennesker vigtige, og det er noget som gennemsyrer hele vores DNA. Både ved at tilbyde konkurrencedygtige vilkår for vores bude og kontoransatte, men også ved at sikre at der er højt til loftet og plads til forskelligheder. Vores værdier er Lead-Deliver-Care og står for:

🚀 LEAD “Challenger og Performance kultur" - Vi går forrest med ansvarlighed for vores medarbejdere, partnere, kunder og omverden. Vi er kendetegnet ved at have viljestyrke, tage ansvar og have gode kompetencer.

🧡 CARE “Vi brænder for vores job og vores kollegaer” - Vi har en tæt relation mellem kollegaer, og er åbne overfor forandringer og ønsker at lære og udvikle os.

🏆 DELIVER “Ansvarlighed er i vores DNA” - Vores partnere og kunder er altid i fokus hos os og vi holder hvad vi lover. Vi laver vidensdeling på tværs af afdelinger, har god intern kommunikation og sætter en dyd i at være en ansvarlig arbejdsgiver.

Hvad forventer vi af dig?


  • Har en god grundlæggende forståelse for HR og gerne nogle års erfaring fra en lignende HR-stilling.
  • Besidder en stor interesse for HR og er motiveret, når det gælder at lære nyt i et bredt spektrum af HR-relaterede opgaver.
  • Kan skabe stærke relationer, og har en generel serviceminded tilgang til alle opgaver.
  • Trives i en omskiftelig og dynamisk hverdag med stor opgavevolumen.
  • Har gode IT kundskaber, og gerne erfaring med Google Workspace.
  • Kan tale og skrive engelsk på professionel nivaeu


Hvad tilbyder vi?


Vi er kendt for at tilbyde vores medarbejdere ejerskab, frihed, engagerede kollegaer og en ledelse der går forrest. Vi kan tage hurtige beslutninger og her er plads til at lære af sine fejl. Derudover har vi en lang liste af medarbejdergoder og en god rewards-pakke:

  • Computer og arbejdstelefon
  • Pensionsordning, fritvalgskonto og Sundhedsforsikring.
  • Medarbejderrabat ved bestilling af mad og diverse samt mange andre medarbejdergoder.
  • En ansvarlig arbejdsgiver med fokus på stærk vækst som firstmover, gennem prioritering af medarbejdere, partnere, kunder og miljøet.
  • Et arbejdsmiljø med plads til kreativitet, hvor innovation påskønnes og hvor vi arbejder sammen for at opnå succes.
  • Kontinuerlig faglig og personlig udvikling.
  • At blive del af en spændende global virksomhed, hvor vi samarbejder på tværs.


Diversitet, inklusion, lighed og tilhørsforhold


Uagtet hvem du er, hvad du kan lide, hvem du elsker eller hvor du er fra, kan du finde din plads hos Just Eat Takeaway.com. Vi er dedikerede til at skabe en inkluderende virksomhedskultur med en omfavnende tilgang til diversitet, da vi tror på, at vores forskellighed i baggrunde og erfaringer er vores styrke.

Interesseret?


Lyder denne takeaway-rejse som noget for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Hos os er det kun din kreativitet som sætter grænserne, så send din ansøgning allerede i dag! 🚀

#LI-AH1

Apply Now


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
4. maj 2024 113
3. maj 2024 111
2. maj 2024 102
1. maj 2024 102
30. april 2024 106
29. april 2024 81
28. april 2024 84
27. april 2024 84
26. april 2024 83
25. april 2024 80
24. april 2024 81
23. april 2024 83
22. april 2024 80
21. april 2024 85
20. april 2024 86
19. april 2024 87
18. april 2024 88
17. april 2024 87
16. april 2024 88
15. april 2024 87
14. april 2024 96
13. april 2024 96
12. april 2024 99
11. april 2024 101
10. april 2024 105
9. april 2024 107
8. april 2024 113
7. april 2024 117
6. april 2024 118
5. april 2024 116
4. april 2024 113