Rekrutteringsfirma

rekrutteringskonsulenter til novo nordisk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Kan du drive og koordinere rekrutteringsprocesser og spotte de rette kandidater? Så er det måske dig, der skal være rekrutteringskonsulent i en projektansættelse frem til 30. juni 2023.

På vegne af Novo Nordisk søger vi 10 rekrutteringskonsulenter, hvor du bliver en del af et nyoprettet team, som har til formål at drive og koordinere rekrutteringsprocesserne i de mange ansættelser, som Novo Nordisk står overfor. Teamet, som du bliver en del af, yder primært support i de mange elementer i rekrutteringsprocessen – afhængigt af din erfaring. I teamet deler man både udfordringer og fejrer sejrene sammen, da sparring i teamet står højt på agendaen.

arbejdsopgaver:


- Afdækning af profiler med Hiring Manager
- Udarbejdelse af jobopslag
- Screening af CV’er
- Facilitering af samtaler mellem Hiring Manager og kandidater
- Administrative opgaver i forbindelse med rekrutteringsprocessen
- Sparring med Hiring Managers samt kandidater

din personlige profil


Du kommer med en relevant uddannelsesmæssig baggrund og gerne som minimum en bachelor. Du har forståelse for og erfaring med at drive og koordinere en rekrutteringsproces. Som person arbejder du struktureret og formår at skabe relationer til forskellige interessenter, herunder Hiring Managers og kandidater.
Derudover er du kommunikativt stærk og besidder solide dansk- og engelskkundskaber både mundtligt og skriftligt.

arbejdssted og vilkår:


- Arbejdssted: Bagsværd.
- Arbejdstid: Fuldtid, 37 timer ugentligt.
- Opstart: 24. oktober 2022 eller snarest herefter, Projektansættelsen løber frem til 30. juni 2023
- Løn efter kvalifikationer

ansøg:


Stillingen skal søges direkte via vores hjemmeside. Vi vil løbende invitere til samtaler, og stillingsopslaget vil blive fjernet, når stillingen er besat. Vær opmærksom på, at CV og ansøgning skal sendes på engelsk.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Marie Deleuran på mail: [email protected]

om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Maersk Corporate Real Estate is looking for an Assistant Category Manager for Facilities Management. Maersk Corporate Real Estate is part of the Indirect Procurement team placed in As..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    [xxxxx] søger en passioneret Staffing & Recruitment Consultant til vores dynamiske og energifyldte hold. Vi er dedikerede til at matche de bedste kandidater med vores mange kunder og skabe menings..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    Vi tilbyder et spændende administrativt vikariat på DTU i afdelingen, Koncern HR, man vil blive en del af et team på 28 dygtige kolleger. DTU er kendt for at have en åben og uformel omgangstone, hv..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1