Rekrutteringspartner med IT/Tech erfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Rekrutteringspartner med IT/Tech erfaring

Vil du være del af et godt team på en lige så god arbejdsplads med et stærkt brand?


Har du for længst fundet ud af, at rekruttering er dit game og derfor det, der giver dig den største arbejdsglæde? Kunne du samtidig tænke dig at udfolde dine evner i et job, hvor det netop er rekruttering på alle niveauer, det drejer sig om? Er du derudover motiveret af at have kompetente kolleger og være del af et meget velfungerende og harmonisk team på en virkelig god arbejdsplads med en sund Work/Life balance? Så er det nu, du skal slå til.

Rekruttering med kvalificeret rådgivning og hands-on administration

Du rekrutterer på alle niveauer og på tværs af hele organisationen, hvilket giver dig stor alsidighed og mulighed for at lære nye områder at kende. Du bruger ca. 75% af din tid på 2. samtaler med tilbagemeldinger på test og efterfølgende rådgivning af lederne ift. kandidatudvælgelsen. Den resterende del af din tid bruger du på search og det administrative.

Rollen er således meget hands-on og selvkørende, og du har hverken researchere eller sekretærer til rådighed. Til gengæld har du meget stor frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde. Dine primære opgaver bliver at:

  • Rådgive lederne generelt omkring rekruttering, onboarding og fastholdelse
  • Gennemføre opstartsmøder med rekrutterende ledere – kortlægge profilen
  • Gennemføre 2. samtaler med tilbagemeldinger på tests
  • Sparre med ledere omkring kandidatudvælgelse – give kvalificeret modspil
  • Searche kandidater, primært via LinkedIn
  • Håndtere den omkringliggende administration

Du har udstrakt fleksibilitet ift. hjemmearbejde, men interviews gennemføres på kontoret. 90% foregår i Ballerup, men du har også interviews på vores kontorer i Vejle, Viby J, Odense og Herning.

Solid rekrutteringserfaring med vægt på IT-, Tech og Finansområdet

Vi leder efter dig, der ved, at rekruttering er en helt afgørende disciplin at mestre, hvis man vil have forretningsmæssig succes. Med andre ord elsker du rekrutteringsområdet lige så meget som os andre, hvorfor du selvfølgelig også er blevet rigtig god til dit job. Du mestrer således at levere en god oplevelse til både lederne og kandidaterne samtidig med, at du tør udfordre og rådgive.

Det er også vigtigt, at du kan trives i en hands-on rolle, hvor du ikke er omgivet af administrative støttefunktioner. Det kræver lige dele overblik og styr på detaljerne. Endelig skal du have lyst til at arbejde på tværs af områder og funktioner. Derudover rummer dit CV:

  • Særdeles solid rekrutteringserfaring – det er en fordel, hvis du er vant til at rekruttere IT-, Tech- og Finans-profiler
  • Flere certificeringer i testsystemer – vi bruger People Test Systems (PTS)
  • Kendskab til Onboarding og lyst til at undervise/præsentere

Dit nye team

Din nye arbejdsplads er Topdanmarks hovedsæde i Ballerup. Her får du to andre rekrutteringspartnere som dine nærmeste kolleger, så du har de bedste muligheder for sparring. Lige så vigtigt er det, at du kan glæde dig til at blive del af et rigtig godt team med meget høj arbejdsglæde og god ledelse. Vi er i vid udstrækning bare et billede af resten af organisationen, for Topdanmark er ganske enkelt en virkelig god arbejdsplads. Det og så virksomhedens generelt meget stærke brand er i øvrigt faktorer, du kan bruge direkte i dit arbejde.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 12. marts 2023.

Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Senior rekrutteringspartner Jens Sønderberg på 3058 5085 eller [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 12. marts 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Ønsker du en stilling indenfor rekruttering med unikke udviklingsmuligheder? Brænder du for HR og rekrutteringsbranchen og en virksomhed, som besidder en enorm berøringsflade med mange fors..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    -- [xxxxx] søger HR koordinator-- Du får en hverdag, hvor du bruger meget tid på at administrere medarbejderdata, udarbejde kontrakter, assistere udenlandske kolleger med dokumentation og vær..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    JobbetJobbetEr du klar til at tackle både administrative og kommunikative udfordringer i en dynamisk atmosfære? Som vores Staffing & Recruitment Assistant får du en vigtig rolle med at hjælpe vores..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2