Arbejdsmiljøkonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Motiveres du af at veksle mellem at facilitere alle fora i arbejdsmiljøorganisationen og varetage administrative arbejdsmiljøopgaver? Sætter du pris på en motiverende tilgang til arbejdsmiljøarbejdet? Så er det dig, vi har derfor brug for!

Vi søger en erfaren arbejdsmiljøkonsulent, der med godt humør og høj faglighed går forrest og bidrager til, at arbejdsmiljøet fortsat styrkes via forebyggelse, en sund sikkerhedskultur og som er med til at kommunikere mottoet ”Vi gør det – sikkert” samt lufthavnens vision indenfor arbejdsmiljø:
"Billund Lufthavn ønsker at være en sikker og sund arbejdsplads, hvor vi kan møde og udføre vores arbejdsopgaver sikkert, og som vi kan forlade igen som hele mennesker."

I Billund Lufthavn har vi en engageret arbejdsmiljøorganisation, som medarbejderne gerne vil tage del i. Det viser sig ved, at der er kampvalg, når der skal vælges nye arbejdsmiljørepræsentanter.

Vi tror på, at arbejdsmiljø skal leve ude i afdelingerne og ikke blot være et HR projekt. Vores budskaber er:
  • ”Jeg tager ansvar for mine egne handlinger”
  • ”Vi hjælper hinanden med at gøre det – sikkert”
  • ”Vi får fly afsted til tiden – sikkert”

I Billund Lufthavn beskæftiger vi op mod 20 forskellige faggrupper fordelt på ca. 1100 medarbejdere, og du kan derfor være sikker på, at der ikke er to dage, der er ens.

En spændende hverdag med opgaver indenfor arbejdsmiljø
Dine primære opgaver bliver at skabe fortsat udvikling på arbejdsmiljøområdet i dialog og sparring med ledelsen og arbejdsmiljørepræsentanter. Du skal være frisk på både administrative opgaver og konkrete opgaver, der bl.a. omfatter:
  • iscenesætte koordinering af arbejdsmiljøindsatser i et tæt samarbejde med lufthavnens arbejdsmiljøgrupper, arbejdsmiljøudvalg og ledergrupper
  • motivere og facilitere samarbejde og kommunikation på alle niveauer i organisationen i forhold til arbejdsmiljø og sikkerhed
  • rollemodel og facilitator på vores sikkerhedskultur
  • støtte ledelsen i arbejdsmiljøarbejdet, herunder at udvikle og implementere strategier for arbejdsmiljø og sikkerhed
  • kontaktperson til myndighederne
  • administrator på vores arbejdsmiljøsystem – vi benytter EG SafetyNet
  • gennemføre årlig trivselsmåling (Social Kapital) og efterfølgende facilitere dialogmøder i afdelingerne

Hvem er du?
Vi ønsker os, at du har
  • relevant konsulenterfaring og dokumenteret erfaring inden for arbejdsmiljø og sikkerhed
  • relevant viden inden for arbejdsmiljø - herunder lovgivningen, som du kan omsætte i praksis og benytte proaktivt i din hverdag
  • kendskab til SafetyNet
  • erfaring med at facilitere og implementere sikkerhedskultur, -procedure og -politikker

I stillingen som arbejdsmiljøkonsulent i Billund Lufthavn er du en synlig person i organisationen. Du får en central rolle og en bred kontaktflade - en stilling, hvor vi giver plads til du selv tager ansvar og initiativ, så du får brug for både dine faglige og personlige kompetencer.

Som person har du en udadvendt, positiv indstilling og bidrager gerne med dit gode humør. Du er motiverende, faciliterende, opsøgende - og arbejder selvstændigt og struktureret med stor entusiasme. Du har gennemslagskraft og forstår at kommunikere og samarbejde på alle niveauer i organisationen.

Hvem er vi?
Stillingen er placeret i HR, der tæller 23 medarbejdere. Du kommer til at indgå i et konsulentteam med tre kolleger, hvor I har hver jeres eget ansvarsområde inden for HR-udvikling.

Billund Lufthavn tilbyder en attraktiv lønpakke med bl.a. pension, mulighed for at tilvælge sundhedsordning, betalte pauser, inhouse healthcare og kantineordning.

Ansættelse
Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Vi ønsker at besætte stillingen pr. den 1. september 2023.

Har vi vakt din interesse?
Har du lyst til at høre mere? Så er du velkommen til at kontakte afdelingschef for HR-udvikling Rikke Rasmussen på mail [email protected].

Ellers skynd dig at sende din ansøgning, så vi har den senest mandag den 5. juni 2023.
Vi afholder 1. samtaler i uge 24 og 2. samtaler i uge 25.

Søg stillingen ved at klikke på "Ansøg" herunder. Vi ser frem til at modtaget din motiverende ansøgning og CV.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Billund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
15. april 2024 1