Enhedsleder for rekruttering af uniformeret personale til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Har du erfaring med rekruttering, marketing og kommunikation fra en offentlig virksomhed og vil du være med til at tiltrække og rekruttere fremtidens fængsels- og transportbetjente? Er du samtidig en dygtig, nærværende leder, som er idérig, skarp på processtyring og har mod på at stå i spidsen for et forretningskritisk område med høj bevågenhed? Trives du i en politisk styret organisation og mestrer du både at lede og udvikle et forretningsområde? Så er jobbet som enhedsleder for Kriminalforsorgens rekrutteringsteam måske lige noget for dig.

Kriminalforsorgen fik ved årsskiftet en ny politisk aftale. Aftalen fastlægger Kriminalforsorgens økonomi, retning og mål for perioden 2022-2025. Et væsentligt element i aftalen er, at Kriminalforsorgen skal rekruttere og uddanne flere elever end hidtil, herunder sikre en nettotilgang på 300 fængselsbetjente over aftaleperioden.

Da vores nuværende, dygtige leder for enheden skal videre til en ny spændende stilling internt i Kriminalforsorgen, har du nu mulighed for at blive en del af et fantastisk hold og stå i spidsen for et kompetent og engageret team bestående af ca. 10 dedikerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, som alle arbejder målrettet på at rekruttere flere fængsels- og transportbetjente til Kriminalforsorgen.

Opgaverne i teamet er særdeles alsidige. Dine vigtigste opgaver vil være:

  • Ansvar for den daglige drift og udvikling, herunder strategi- og idéudvikling, kampagneplanlægning og -gennemførsel, opgaveprioritering samt udarbejdelse og kvalitetssikring af ledelsesinformation, arbejdet ind mod departementet mv.
  • Ansvar for den daglige personaleledelse og faglig sparring med teamets medarbejdere.
  • Ansvar for koordinering og samarbejde med Kriminalforsorgens mediepartner samt løbende koordinering med direktoratets kommunikationsafdeling, medarbejdere i Kriminalforsorgens områdekontorer, institutioner mv.
  • Aktivt deltagelse i Koncern Uddannelses ledelsesteam, som består af chefen for Koncern Uddannelse og fem enhedsledere.

Dit fokus bliver at sikre drift og fortsat udvikling af teamets opgaver sammen med dine medarbejdere, lederkolleger og din chef. Dit mål er at øge rekrutteringen af fængsels- og transportbetjente, herunder at bidrage til at øge danskernes kendskab til Kriminalforsorgens opgaver og uddannelsen og jobbet som fængselsbetjent og transportbetjent.

Som enhedsleder af rekrutteringsenheden er du med til at sætte retning og skabe rammerne for, at teamet kan levere optimalt og være motiverede i deres arbejde. Vi vægter tillid, fleksibilitet og samarbejde højt, og arbejder tæt sammen om vores fælles opgave på tværs af forskellige faglige og uddannelsesmæssige baggrunde. Du er derfor samtidig langt hen ad vejen også ’spillende træner’ og bidrager selv aktivt til at løfte kampagneinitiativerne.

Ledelse sker i samarbejde
Du refererer til chefen for Koncern Uddannelse og vil i tæt samarbejde med uddannelsesledelsen på uddannelsesafdelingerne i Birkerød, Møgelkær og Nykøbing Falster medvirke til at sætte retning for hele rekrutterings- og uddannelsesområdet. Du har forståelse for både driftsledelse og helhedsledelse, og evner at inddrage medarbejdernes viden, tanker og engagement i forhold til at nå Kriminalforsorgens samlede mål.

Vores kommende enhedsleder for rekruttering

  • Er en lederprofil med en god energi, et højt drive og med fokus på målene
  • Arbejder strategisk, struktureret og effektivt, og er dygtig til både at idégenerere og til at planlægge, styre og at følge op
  • Trives med mange kontaktflader og er dygtig til både at lede opad, udad og nedad
  • Har en åben og empatisk tilgang og en god forståelse for relationer
  • Tænker analytisk og har en organisatorisk helhedsforståelse
  • Trives i en politisk styret organisation
  • Forstår at arbejde med korte tidsfrister og finder det naturligt at improvisere
  • Har gode samarbejdsevner og kan bidrage til videndeling på tværs af enheder og fagområder

Kvalifikationer
Foruden en relevant uddannelse og erhvervserfaring har du:

  • Dokumenteret erfaring med driftsledelse og personaleledelse
  • Et solidt kendskab til eller erfaring med rekrutteringsopgaverne, gerne fra en offentlig myndighed eller politisk styret organisation
  • Gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner

Vi tilbyder en koncern i rivende udvikling
Vi tilbyder dig at være med til at drive og udvikle et særdeles vigtigt og spændende forretningsområde med dygtige, samarbejdsorienterede kollegaer og medarbejdere. Det er en stilling, hvor ledelses-, relations-, kommunikations- og samarbejdskompetencer er centrale, og hvor samarbejde med ledelsesteamet, ledere og medarbejdere i Direktoratet for Kriminalforsorgen og på Kriminalforsorgens fire områdekontorer er afgørende.

Koncern Uddannelse er organisatorisk placeret i Direktoratet for Kriminalforsorgen, Center for HR og Uddannelse. Vi varetager følgende fire hovedopgaver: Tiltrækning og rekruttering af fængselsbetjente, transportbetjent og værkmestre, uddannelse af fængselsbetjente, transportbetjente og værkmestre til Kriminalforsorgens institutioner, uddannelse og efteruddannelse af anstaltsbetjente i Grønland og strategisk kompetenceudvikling, efteruddannelse og kursusadministration for Kriminalforsorgens medarbejdere, herunder medarbejdere i RNR og programvirksomhed.

Vi er aktuelt ca. 70 medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde i Koncern Uddannelse.

Du kan læse mere om Kriminalforsorgen på www.Kriminalforsorgen.dk

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst, fx vil du som akademiker blive ansat som chefkonsulent med personaleledelse i henhold til gældende overenskomst mellem staten og en række centralorganisationer for akademikere i staten. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Hvis du i forvejen er udnævnt som tjenestemand, vil du kunne bevare din tjenestemandsansættelse.

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat snarest muligt og senest den 1. september 2022.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Tjenestestedet er indtil videre Koncern Uddannelse, Uddannelsescenteret i Birkerød, Biskop Svanes Vej 69, 3460 Birkerød.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til chef for Koncern Uddannelse, Mette Adamsen på [email protected] eller telefon 72 55 39 36.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Birkerød
  • Fredag den 24. juni 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Hele Danmark

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? At..
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Hillerød

    Alsidig HR-organisations- og udviklingskonsulent til HR-og organisationsudvikling på U/NORD I det daglige skal du selvstændigt løse en lang række af forskellige opgaver indenfor lederudvikling .
    • HR-medarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Værløse

    Stortrives du med at arbejde selvstændigt inden for eget ansvarsområde? Kan du lide både at have løbende driftsopgaver og specialopgaver? Vil du være med til løbende at udvikle og optimere vores ar..
    • HR-medarbejder
    • Værløse
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Nordsjælland

    Stortrives du med at arbejde selvstændigt inden for eget ansvarsområde? Kan du lide både at have driftsopgaver og specialopgaver? Vil du være med til løbende at udvikle og optimere vores arbejdsgan..
    • HR-medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0