Kriminalforsorgens Kompetenceudviklingsenhed søger 2 erfarne HR-konsulenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Motiveres du af at sætte retning og gå forrest i komplekse udviklingsopgaver? Er du en stærk kommunikator, en sprudlende formidler, der er god til at danne relationer og har du solid erfaring med udvikling og implementering i politisk styrede organisationer?

Kriminalforsorgens kompetenceudviklingsenhed søger pr. 1. maj 2024 to stærke profiler med erfaring med uddannelsesplanlægning, implementering af uddannelsesprogrammer og facilitering. Enheden er en del af Koncern Rekruttering og Kompetencer i kriminalforsorgens Center for HR og Uddannelse og arbejder med en bred vifte af centrale efteruddannelsesinitiativer målrettet kriminalforsorgens mere end 4000 medarbejdere.

Vi tilbyder
Stillingen er organisatorisk placeret i Kompetenceudviklingsenheden under Koncern Rekruttering og Komptencer i Center for HR og Uddannelse, der er ét af fem centre i Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Kompetenceudviklingsenheden består af 12 kompetente og engagerede HR-kolleger, og vi står klar til at byde dig velkommen. Vores enhed er præget af god energi og høj faglighed. Vi hjælper og støtter hinanden, griner sammen, sparrer og værner om et fleksibelt og uformelt arbejdsmiljø i en organisation, hvor ingen dage er ens.

Vi er optaget af at yde kompetent sparring til kriminalforsorgens ledere og medarbejdere samt sikre, at vores administration og vores HR-processer er effektive, forståelige og værdiskabende. Vi arbejder med fastholdelse og har fokus på at tiltrække samt fastholde medarbejdere gennem løbende og systematisk kompetenceudvikling.

Vi arbejder lige nu med lederudvikling, karriereveje og kompetenceudvikling, og så er vi optaget af at oversætte efteruddannelsesdata til relevant ledelsesinformation. Du får god mulighed for at påvirke nye initiativer, og vi har fokus på såvel faglig som personlig udvikling

Du og din nye kollegers primære opgave bliver at implementere kriminalforsorgens nye centrale lederudviklingsprogram og være med til effektivt at sikre, at programmet går i drift.

Sekundært favner dine opgaver bredt inden for feltet kompetenceudvikling og efteruddannelse, hvor du som HR konsulent også koordinerer og processtyrer større og mindre opgaver i forhold til de øvrige efteruddannelses- og kursusaktiviteter.

Sammen med resten af enheden sikrer du udvikling og effektiv udrulning af efteruddannelse og kompetenceudviklingsinitiativer og driftstyrer efterfølgende de aktiviteter, der skal iværksættes for at støtte op. Du skal derfor trives med både at være udviklende og udførende.

Hvem er du?
Du er energifyldt, nysgerrig og opsøgende. Du har gennemslagskraft og er handlingsorienteret i forhold til de udfordringer, som en del af din opgaveløsning.

Vi ser desuden gerne, at du har projektledererfaring, gerne fra anden offentlig organisation og evt. fra en HR afdeling. Du har analytisk sans, en skarp pen, og er generelt en god formidler. Og så har du politisk tæft, og er vant til at arbejde tværfagligt.

Du er relationsskabende og med din tilstedeværelse mindsker du afstanden mellem forskellige organisatoriske niveauer, faglige forskelligheder og synspunkter.

Vi lægger også vægt på, at du har interesse i at være tæt på lederne i dagligdagen og en modenhed, der gør dig i stand til at stille de rigtige spørgsmål for at skabe en passende forstyrrelse.

Endeligt har du solid erfaring med HR udviklingsopgaver, herunder ledelsesudvikling samt har stor erfaring med facilitering af f.eks. workshops, netværk og udviklingsaktiviteter.

Du og din kollega vil skulle løse opgaverne i tæt samarbejde med jeres nærmeste leder og den øvrige ledelse i Koncern Rekruttering og Kompetencer. I vil desuden skulle arbejde tæt sammen med kriminalforsorgens områdekontorer og institutioner.

Løn og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat på AC-overenskomst i henhold til overenskomsten mellem staten og AC for akademikere i staten.enten som special- eller chefkonsulent afhængig af erfaring og kvalifikationer. Hvis du i forvejen er ansat som tjenestemand, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse. Der vil herudover være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingerne er fuldtidsstillinger med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.

Ansættelsesområdet er Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er beliggende på Biskop Svanes Vej 69, 3460 Birkerød. Der må dog forventes en del rejseaktivitet til direktoratet i Strandgade 100, 1401 København K, og arbejdsstedet kan på sigt blive ændret til Strandgade 100, 1401 København K.

Stillingerne ønskes besat senest pr. 1. maj 2024.

Ansøgning
Stillingen søges elektronisk via linket ”Søg stillingen”.

Ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget senest fredag den 15.marts 2024.

Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 12 og evt. 2. samtaler i uge 13. Du skal forvente at arbejde med en case på en evt. 2. samtale.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedsleder Michael Vest på tlf.7255 3935 eller på mail [email protected].

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Birkerød
  • Fredag den 15. marts 2024

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Hele Danmark

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? At..
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Hillerød

    Alsidig HR-organisations- og udviklingskonsulent til HR-og organisationsudvikling på U/NORD I det daglige skal du selvstændigt løse en lang række af forskellige opgaver indenfor lederudvikling .
    • HR-medarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Værløse

    Stortrives du med at arbejde selvstændigt inden for eget ansvarsområde? Kan du lide både at have løbende driftsopgaver og specialopgaver? Vil du være med til løbende at udvikle og optimere vores ar..
    • HR-medarbejder
    • Værløse
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Nordsjælland

    Stortrives du med at arbejde selvstændigt inden for eget ansvarsområde? Kan du lide både at have driftsopgaver og specialopgaver? Vil du være med til løbende at udvikle og optimere vores arbejdsgan..
    • HR-medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0