HR Manager til international transportvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Prioriterer du helt naturligt forretningens behov? Giver det dig energi at jonglere med mange forskelligartede opgaver i en virksomhed, der er drevet af passionerede medarbejdere med faglig stolthed?

På vegne af LS Intertank i Fredericia søger Career | a jks company en driftsorienteret HR Manager. Søger du ledelsesansvar, alsidighed, udvikling og indflydelse i din næste stilling, så håber vi på at høre fra dig.

Hvilken organisation bliver du en del af?
LS Intertank er en dansk familieejet virksomhed med selskaber i flere lande. LS Intertank har i 70 år drevet et succesfuldt, internationalt transportfirma, som i dag er førende inden for deres område; Transport af flydende gods.

Her værnes om de gode og loyale kunder, som gennem adskillige årtier er serviceret og gået en ekstra mil for at tilfredsstille. Familievirksomhedens DNA kendetegnes ved ihærdighed og højt engagement for at opnå det ønskede resultat og dette afspejles også i tilgangen til medarbejdere.

Som en del af LS Intertank vil du opleve et tæt sammenhold, hvor hjælpen er nær, hvis udfordringer opstår, og hvor du får plads til at udfolde og udvikle dig personligt og professionelt. Har du ambitionerne og gåpåmodet, får du her alle forudsætninger for at sætte dit aftryk i en anerkendt og veletableret virksomhed.

Vil du læse mere om LS Intertank, kan du læse mere her.

En stilling med mange muligheder
Som HR Manager bliver du organisatorisk ansvarlig for vores chaufførgruppe. Du får en bred HR-operationel rolle, hvor planlægning af chaufførkapacitet- og udvikling bliver ét af dine fokusområder. Du får personaleledelse HR-afdelingens 3 medarbejdere. HR sikrer planlægning af turnusperiodens chaufførkapacitet, rekruttering samt fastholdelses- og fraværsaftaler. I forstærker den generelle tilknytning og kommunikation med chaufførerne og sikrer, at relevante ansættelsesdokumenter og data altid er opdateret. Derudover vil du være tovholder og beslutningstager på HR-processer i de udenlandske afdelinger med tilhørende samarbejdspartnere.

Du bliver en del af ledergruppen, hvor du får mulighed for at bidrage med ledelsessparring og gode udviklingsideer. I tæt samarbejde med COO og dine ledergruppekolleger har I øjnene rettet imod alle medarbejders trivsel, fastholdelse og organisationsudvikling.

Din hverdag vil altså være præget af alsidighed samt en bred berøringsflade.

Yderligere ansvar:

  • Rekruttering af medarbejdere
  • Udarbejdelse af HR-årshjul, proces- og funktionsbeskrivelser
  • Systematisering og organisering af regler og vilkår for internationale ansættelser
  • Afholdelse og udvikling af trivsels-, udviklings- og lønsamtaler
  • Et godt onboardingprogram for alle medarbejdergrupper
  • Understøttelse og sparring til lederne i organisationen
  • SoMe-aktiviteter, herunder udarbejdelse af content til sociale platforme med henblik på at skabe awareness samt styrkelse af Employer Branding
  • Vedligeholdelse af HR-system samt nytænkning af eksisterende systemer og værktøjer
  • GDPR

Bare rolig – vi forventer ikke, at du er 100-meter mester i det hele. Vi sørger for at sætte dig godt ind i forretningen og giver dig en grundig introduktion, så vi får de bedste betingelser for at lykkes. Vi er alle på en udviklingsrejse, og vi vil gerne have dig med.

Hvad kommer du med?
For at få succes i stillingen har du et forretningsorienteret mindset og ledelseserfaring, og du kan lide at påtage dig mange forskellige opgaver. Som person er du nærværende, vedholdende, passioneret og en god kommunikator.

Du kan komme fra en stilling inden for HR eller en anden relevant funktion, hvor du har været vant til at løse operationelle opgaver inden for eksempelvis planlægning, personaleledelse og eksekvering. Det vigtigste er dit positive mindset, og at du har lyst til at løse driftsorienterede opgaver, samtidig med at du omfavner yderligere opgaver med stort engagement og drivkraft.

Grib muligheden og søg stillingen
Hvis det lyder til at være noget for dig, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning samt CV via ansøgningsknappen nederst på siden. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og tager stillingen ned, så snart den er besat.

Har du spørgsmål til stillingen, som ikke fremgår af annoncen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent, Vibeke Winberg, på tlf. 7332 5756.

Bemærk venligst, at ansøgninger, der sendes direkte på mail, ikke behandles og besvares grundet persondataforordningen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 31.03.2024
  • HR-medarbejder
  • Brabrand
  • Mandag den 22. april 2024

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (praktik) i Århus C

    Drømmer du om at arbejde med HR og rekruttering i din praktikperiode? Nu har du muligheden for at få et unikt indblik i HR- og rekrutteringsbranchen og samtidigt få styrket dine personlige og fagli..
    • HR-medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (praktik) i Åbyhøj

    Vi søger 3-4 topmotiverede praktikanter med opstart snarest muligt, der har lyst til at arbejde med HR og Rekruttering - og som ønsker at omsætte deres teoretiske og metodiske færdigheder til hands..
    • HR-medarbejder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Århus

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • HR-medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i Århus

    Studentermedhjælper til rekruttering Da vores nuværende studentermedhjælpere starter i fuldtidsstillinger hos os efter endt studie, er vi nu på udkig efter to-tre nye studentermedhjælpere til vor..
    • HR-medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1