HR Koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Motiveres du af en bred pallette af opgaver indenfor HR? Har du en stærk koordineringsprofil, og har du eventuelt erfaring fra offshore-branchen? Så er det dig, vi søger.

Vi har vundet en stor, 5-årig kontrakt hos vores kunde, og i den forbindelse skal vi have ansat en masse nye medarbejdere inden for ganske kort tid. Derfor søger vi nu endnu en HR-medarbejder, som vil bidrage til at sikre, at vi får de rette kompetencer ombord til rette tid.

Udover rekruttering af nye medarbejdere, sætter antallet af medarbejdere også krav til, at vi får fastsat nogle procedurer og rammer for, hvordan vi skal pre- og onboarde alle vores kommende kollegaer.

Dine opgaver vil spænde bredt, men de primære opgaver vil være:

  • Rekruttering af både blue- og white collar-kollegaer
  • Administration og koordinering i forbindelse med ansættelse og onboarding
  • Support til ledere i forhold til løn- og ansættelsesvilkår
  • Opdatering af medarbejderpolitikker og guidelines
  • Udvikling og optimering af de administrative processer

På sigt vil du også få mulighed for at deltage i HR-projekter samt få en rolle i implementering af vores nye HR-system, når vi er i mål med rekrutteringen af vores mange nye kollegaer.

Vi forventer:
Vi har ingen specifikke forventninger til din uddannelsesbaggrund. Vigtigst er det, at du har den rigtige indstilling og ønsker at prøve kræfter med HR-faget, hvis ikke du allerede har erfaring inden for dette. Du skal trives med meget forskelligartede opgaver – vi berør alle i teamet hele HR-paletten.

Som person er du proaktiv, serviceminded og bidrager med en positiv indstilling til både opgaver og kolleger. Du arbejder selvstændigt med øje for, at vi er et team, der hjælper hinanden og løfter i flok.

Vi tilbyder:
En spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling og med fart på. Vores organisation er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i en virksomhed af engagerede og kompetente kolleger med reference til vores HR Manager, Camilla Gode. Der vil i rollen være gode muligheder for at sætte sit aftryk på øget professionalisering af HR samt at få et stort ansvar og selvstændige opgaver fra dag et.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager, Camilla Gode på tlf.: +45 28 10 85 55.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat til stillingen, hvorfor samtaler afholdes løbende, så tøv endelig ikke med at søge stillingen.

Hvis du er interesseret bedes du sende din ansøgning og CV ved at trykke ’’søg stilling’’ her på siden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Esbjerg
  • Torsdag den 08. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1