Statens Center for Ledelse og Rekruttering søger rekrutteringspartnere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at sikre rekruttering af dygtige ledere til statens mange arbejdspladser – ledere som har afgørende betydning for statens opgaveløsning og arbejdsmiljø, nu og fremover? Og har du lyst og drive til at være med til at videreudvikle vores ydelser og tilbud, så de matcher statens udfordringer samt HR-enhedernes og de rekrutterende lederes behov? Så er du måske vores nye kollega.

Om stillingen Statens Center for Rekruttering (SCR) er en del af Center for Ledelse og Rekruttering og består af cirka 22 kolleger. Vi arbejder med en bred portefølje af opgaver inden for ledelse og rekruttering i staten, herunder policyudvikling, employer branding samt udvikling og drift af det statslige ledelsesudviklingsprogram (PLUS).

SCR bidrager til rekruttering af ledere i statens institutioner, primært gennem testforløb. Vi assisterer med test på flere niveauer, herunder teamledere, kontorchefer og vicedirektører. Efterspørgslen efter vores kompetencer og ydelser er betydelig, og derfor søger vi i øjeblikket 1-2 kolleger til vores team af konsulenter, som i øjeblikket består af 6 konsulenter, herunder en faglig ansvarlig.

Du vil blive en del af et velfungerende team med højt engagement, stærk faglighed og godt kollegaskab. Vores mål er at levere førsteklasses rekrutteringstests og vurderinger, der udgør en væsentlig bidrag til beslutningsprocessen omkring udvælgelse af de rette kandidater til lederstillinger. Udover dette arbejder vi løbende på at videreudvikle vores tilbud. Vi arbejder blandt andet på at etablere en vidensportal og på at facilitere deling af bedste praksis inden for rekruttering på tværs af staten.

Dine kommende kollegaer siger om jobbet: ”Vi har et rigtig godt fællesskab med god humor, faglig sparring og støtte i det daglige. Og vi er optaget af, hvad der aktuelt rører sig i samfundsdebatten, da det ofte direkte afspejler sig i lederrekrutteringerne og understreger det meningsfulde i vores arbejde”.

Som rekrutteringspartner er det analytiske aspekt og dialogen omkring vurdering af personprofiler i højsædet. Dine primære opgaver inkluderer at sparre med ansættende ledere om den ønskede profil, give testtilbagemeldinger til kandidater og afrapportere til ansættelsesudvalg. De mere administrative og koordinerende opgaver såsom stillingsannoncer, jobopslag på forskellige kanaler, tidsplanlægning og lønforhandlinger varetages af de lokale HR-afdelinger.

Du vil blive fast tilknyttet udvalgte ministerområder og tilhørende institutioner. Dette skyldes, at vi arbejder efter en partner-struktur (KAM-model) for at styrke tætte kunderelationer til både rekrutterende ledere og HR, og samtidig sikre en god forretnings- og kontekstforståelse i vores enhed. Samtidig vil du bidrage til videreudviklingen og leveringen af vores andre tilbud og ydelser i tæt samspil med vores brugere samt kolleger i centeret og i MEDST.

Om dig Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelsesbaggrund og solid erfaring med rekruttering, herunder erfaring med rekruttering af ledere, erhvervspsykologiske rekrutteringstests, interview- og feedbackteknikker samt afrapportering til ansættelsesudvalg. Din erfaring kan stamme både fra den private og offentlige sektor, gerne fra en rolle i en HR-funktion eller fra konsulentbranchen med opgaver inden for rekruttering.

Derudover skal du have lyst til at holde dig opdateret og være med til at videreudvikle og formidle metoder og værktøjer på tværs af staten fra den brede rekrutteringsværktøjskasse. Dette kan inkludere anvendelse af cases, bias-bevidst rekruttering med mere, gennem eksempelvis en videnportal eller videndelingsmøder.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • har flair for at sætte dig ind i forskellige organisatoriske kontekster, ledelsesroller og rekrutteringsmæssige behov
  • har en udtalt kunde-, service- og løsningsorienteret tilgang til din opgaveløsning
  • er proaktiv, analytisk og struktureret samt tager ansvar for at levere høj kvalitet til tiden
  • er åben, viden-delende og har et positivt mindset
  • er en dygtig kommunikator – både på skrift og i tale
  • er en holdspiller, der er vant til at arbejde i teams, men også kan lide at arbejde selvstændigt

Vi tilbyder Vi tilbyder en varieret hverdag, hvor du har stor indflydelse på, hvordan du tilrettelægger din dag, og hvor du har en bred kontaktflade på de statslige arbejdspladser. Vi har et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø i et team, hvor faglighed, fællesskab og engagement er i top. Vi vægter videndeling, sparring og godt humør højt.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Værd at bemærke er også, at vi tilbyder god kaffe, en frugtordning og en attraktiv kantineordning. Desuden har vi et træningscenter og er gode til at arrangere aktiviteter sammen. Vores kontorer ligger tæt på Kgs. Nytorv, og Marmorkirken-metrostationen er lige om hjørnet.

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen hører under Finansministeriet. Styrelsen varetager statens arbejdsgiverrolle og sikrer indgåelse samt implementering af overenskomstaftaler for det statslige arbejdsmarked. Styrelsen er desuden ansvarlig for fællesstatslige initiativer på arbejdsmiljø- kompetenceudviklings- og rekrutteringsområdet, udvikling af samarbejdsstrukturen i staten, samt for udvikling af ledelsesområdet, herunder opfølgning på ledelses- og kompetenceaftalen og udvikling af det statslige lederudviklingsprogram PLUS.

En nærmere præsentation af styrelsens opgaver og organisation findes på www.medst.dk.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som chef- eller specialkonsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, p.t. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Dit arbejdssted vil være Landgreven 4, 1301 København K. Der er tale om et genopslag.

Hvis du vil vide mere Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef, Lone Bekker, tlf. 3527 1184 eller faglig ansvarlig, Camilla Broager, tlf. 3527 1193

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest tirsdag den 5. september 2023.

Vi forventer at anvende test og evt. case i forbindelse med 2. samtale.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 05. september 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (praktik) i Frederiksberg

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering i din praktikperiode? Nu har du muligheden for at få et unikt indblik i rekrutteringsbranchen og samtidigt få styrket dine personlige og faglige kompetence..
    • HR-medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0