Brænder du for HR- og personaleadministration af høj kvalitet?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

I Koncern Vilkår og Arbejdsmiljø i Direktoratet for Kriminalforsorgen søger vi en ny HR konsulent, som har lyst til at blive en del af et ambitiøst og engageret team, og som arbejder målrettet for at levere høj kvalitet inden for HR- og personaleadministration til gavn for alle vores medarbejdere og ledere, så de kan fokusere på vores kerneopgave med at skabe tryghed i samfundet og begrænse kriminalitet.

Lyder det spændende? Så læs mere her.

Dine ansvarsområder
Som vores nye kollega, vil du, sammen med de øvrige HR konsulenter, få ansvaret for koordinering af kontorelever, sagsbehandling af barselssager samt sagsbehandling af jubilæum, fortjenstmedalje og ordner.
Din arbejdsdag vil også byde på øvrige HR driftsopgaver som registrering af løndata, plustid, orlov mv.
Der vil også være mulighed for at indgå i forskellige arbejdsgrupper og bidrage til udvikling af processer i enheden.

Vi er et team på 5 medarbejdere, som varetager HR driftsopgaver for Direktoratet for Kriminalforsorgens ca. 450 medarbejdere.

Om dig
Du har en kontoruddannelse, professionsbacheloruddannelse eller lignende og har beskæftiget dig med HR- og personaleadministrativ sagsbehandling. Vi foretrækker at du har en statslig baggrund og derfor er det vigtigt for os, at du har kendskab til personaleadministration fra det statslige område.

Du indgår i et team, der både servicerer direktoratet og samtidig sikrer, at vi overholder aftaler og lovgivning. Du får brug for dine evner til at tænke proaktivt og løsningsorienteret med øje for detaljerne.

Du har erfaring med HR- og personaleadministration og har forståelse for løndannelse. Du har erfaring med f.eks. Statens HR og Statens Lønsystem og driver dine opgaver med stor selvstændighed. Du kan prioritere dine opgaver løbende og holde overblik, så tidsfrister overholdes. Du er serviceminded og det falder dig naturligt at kommunikere konstruktivt i både skrift og tale.

Om stillingen
Du vil blive en del af et ambitiøst team med fokus på et åbent og ærligt samarbejde.
Vores formål er at sikre, at alle medarbejdere oplever en professionel, imødekommende og korrekt personaleadministrativ behandling. Det gør vi ved at være serviceminded, kvalitetssikre vores arbejde, og ved at bruge dialogen i opgaveløsningen. Vi evaluerer løbende vores arbejde med henblik på at optimere vores processer og derigennem, skabe værdi for Kriminalforsorgen.

I hverdagen vil du have tæt samarbejde med de øvrige funktioner i Koncern Vilkår og Arbejdsmiljø, herunder blandt andet vores HR-partnere og personalejurister.

I hele enheden er vi i alt 12 medarbejdere inklusiv din daglige leder. Vores faglige baggrund er administrativ, akademisk eller fængselsfaglig, og vi er en del af Koncern Vilkår og Arbejdsmiljø, som hører under Center for HR og Uddannelse.

Vi tilbyder

  • Et spændende og bredt fagligt job med mulighed for udvikling og egne ansvarsområder
  • Et stærkt team af kolleger og et godt tværgående kollegaskab i hele Koncern Vilkår og Arbejdsmiljø
  • Et job med mulighed for høj grad af frihed og fleksibilitet til at planlægge opgaveløsningen
  • Et godt socialt fællesskab, hvor der er plads til et godt grin
  • En velfungerende personaleforening, massageordning m.m.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

  • Stillingen er som udgangspunkt på fuldtid med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.
  • Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er beliggende på Strandgade 100, 1401 København K.
  • Du vil referere til enhedslederen for HR i direktoratet Laila Lindberg Seidler Bølle.
  • Stillingen forventes besat snarest muligt og senest den 1. december 2023.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte enhedsleder Laila Lindberg Seidler Bølle tlf. 7255 4112 eller HR konsulent Emilie Langstrup Pedersen 7255 4240.

Ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest søndag den 15. oktober 2023.

Vi indkalder løbende til første samtale og anden samtale afholdes i uge 43. Forud for anden samtale fortages en personlighedsanalyse.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation (f.eks. pas eller kørekort).

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København K
  • Søndag den 15. oktober 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (praktik) i Frederiksberg

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering i din praktikperiode? Nu har du muligheden for at få et unikt indblik i rekrutteringsbranchen og samtidigt få styrket dine personlige og faglige kompetence..
    • HR-medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0