Vil du bidrage til ledelsesudvikling i staten og på tværs af den offentlige sektor?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for at gøre en forskel for offentlig ledelse, og har du fingeren på pulsen ift. hvad der optager de statslige ledere og arbejdspladser? Så bliv en del af Center for Ledelse og Rekruttering, hvor vi kan tilbyde spændende opgaver, høj faglighed, ambitioner i top og godt kollegaskab.

Om stillingen Efterspørgslen efter lederudviklingsprogrammer og -initiativer er stor. Vi søger derfor nye kollegaer, som har lyst til at få en central rolle ift. at sikre de rette tilbud til statslige og offentlige ledere. Afhængig af din baggrund og erfaring vil du indgå i en række forskellige opgaver, fx:

  • udvikle, planlægge, gennemføre og evaluere tværoffentlige ledelsesinitiativer med fokus på at skabe debat og dialog om god offentlige ledelse, som vi gennemfører i samarbejde med Finansministeriet, Kommunernes Landsforening og Danske Regioner
  • designe, drive, videreudvikle og løbende evaluere vores længerevarende ledelsesudviklingsforløb, herunder sikre høj deltagertilfredshed og god leverandørstyring og -samarbejde. Vi tilbyder forløb målrettet alle ledelsesniveauer – fra ledertalenter til topledere.
  • udvikle og implementere nye tilbud, som adresserer aktuelle ledelsesudfordringer eller supplerer vores nuværende ledelsesudviklingsaktiviteter, fx masterclasses, korterevarende kurser og videnscaféer.
  • inspirere og kommunikere proaktivt om ledelsesfaglige emner i en statslig kontekst i form af konkrete råd og værktøjer til statslige ledere og HR-funktioner
  • deltage i tværgående projekter og opgaver med fokus på at videreudvikle staten som attraktiv arbejdsplads og politisk betjening, fx notater og taler til ministeren.

Om centeret I Center for Ledelse og Rekruttering har vi til opgave at understøtte god ledelse og lederrekruttering. Vi har ansvaret for at udvikle, drive og evaluere det tværstatslige Program for Ledelsesudvikling i Staten (PLUS) samt udmøntning af en række tværoffentlige ledelsesinitiativer som fx Ledelsesugen, ledelsesambassadørinitiativet, det fællesoffentlig ledelsesevalueringsværktøj og Forum for Offentlig Topledelse. Desuden understøtter vi de statslige arbejdspladser med lederrekrutteringer i Statens Center for Rekruttering (SCR). Vi er ca. 22 kollegaer med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og erfaringer.

Vi tilbyder Vi tilbyder en afvekslende hverdag med en bred kontaktflade på de statslige arbejdspladser, samarbejde med KL og Danske Regioner, ledelsesudviklingseksperter, eksterne leverandører og forskere. Vi har et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø, hvor både faglighed, sammenhold og engagement er i top. Vi lægger stor vægt på, at der er plads til videndeling, sparring - og et godt grin.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Det er også værd at nævne, at vi i styrelsen har god kaffe, en frugtordning og en attraktiv kantineordning. Vi har til huse tæt på Kgs. Nytorv, og metroen ved Marmorkirken er lige om hjørnet. Og kan du lide at træne, har vi også et træningscenter.

Om dig Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund og det er en fordel, hvis du har erfaring med projektledelse. Det er vigtigt, at du har indsigt i eller interesse for den offentlige sektor, følger naturligt med i aktuelle dagsordener og har udpræget politisk og organisatorisk forståelse.

Derudover leder vi efter dig, som:

  • Har indsigt i de statslige og offentlige lederes rammer, kontekst, opgaver, udfordringer og udviklingsbehov
  • Er god til at prioritere, planlægge, sikre fremdrift, og overholde deadlines
  • Er udadvendt og god til at samarbejde, bygge relationer og samskabe med andre
  • Er en holdspiller, der er vant til at arbejde i teams, men også kan løbe med bolde selvstændigt
  • Arbejder analytisk, struktureret og med et 360-graders perspektiv på dine opgaver
  • Er en god formidler og kan udarbejde skriftlige produkter af høj kvalitet
  • Har en god dømmekraft og er helhedsorienteret uden at miste blik for væsentlige detaljer
  • Trives med en opgaveportefølje, som indeholder både udviklings- og driftsopgaver.

Om styrelsen Medarbejder- og Kompetencestyrelsen hører under Finansministeriet. Styrelsen varetager statens arbejdsgiverrolle og sikrer indgåelse samt implementering af overenskomstaftaler for det statslige arbejdsmarked. Styrelsen er desuden ansvarlig for fællesstatslige initiativer på arbejdsmiljø-, kompetenceudviklings- og rekrutteringsområdet, udvikling af samarbejdsstrukturen i staten, samt for udvikling af ledelsesområdet, herunder opfølgning på ledelses- og kompetenceaftalen og udvikling af det statslige lederudviklingsprogram PLUS.

En nærmere præsentation af styrelsens opgaver og organisation findes på www.medst.dk.

Ansøgningsvilkår og kontakt Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen. Dit arbejdssted er Landgreven 4, 1301 København K.

Hvis du vil vide mere Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte centerets kontorchefer Christiane Stelling, tlf. 35 27 11 76 eller Lone Bekker tlf. 35 27 11 84.

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 30.oktober 2023. Der vil muligvis blive anvendt caseopgave i ansættelsesprocessen.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København K
  • Mandag den 30. oktober 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Maersk Corporate Real Estate is looking for an Assistant Category Manager for Facilities Management. Maersk Corporate Real Estate is part of the Indirect Procurement team placed in As..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    -- [xxxxx] søger HR koordinator-- Du får en hverdag, hvor du bruger meget tid på at administrere medarbejderdata, udarbejde kontrakter, assistere udenlandske kolleger med dokumentation og vær..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0