HR-konsulent med stærke data- og analysekompetencer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Kan du løse HR-opgaver, der rimer på evaluering, IT-systemer og rapportering?

Som ny HR-konsulent på KEA – Københavns Erhvervsakademi – bliver du en del af et kontor med fokus på både udvikling og stabil drift af opgaver inden for hele HR-paletten.

Du vil få mulighed for at sætte dine analytiske evner i spil og bidrage til løsning af forskellige typer af projekter og opgaver. Dine daglige opgaver vil variere, men fælles for dem vil være, at du får brug for dine evner for overblik, struktureret tilgang til opgaverne og øje for detaljerne.

Dine opgaver vil omfatte:

- Databearbejdning og -analyse.

- Opsætning af HR-processer i diverse HR-systemer, så de understøtter vores arbejde og organisation bedst muligt.

- Udarbejdelse af analyser, beslutningsoplæg og præsentationer til bl.a. direktion og bestyrelse, fx lønanalyse, statistikker og notater.

- Diverse drifts- og -udviklingsopgaver på HR-området, fx i forbindelse med APV/MTU, rekruttering, onboarding, MUS/LUS, mv.

Du bliver en del af et kontor, hvor du får otte gode kollegaer, der har bred erfaring med HR- og lønområdet. Du vil opleve, at vi sætter en ære i den gode opgaveløsning, at være forretningsorienterede og at støtte KEA inden for alle aspekter af HR. Vi vægter både de faglige diskussioner, men også det sociale sammenhold og grin i hverdagen.

Vi har kontor på Nørrebro, men nogle opgaver vil foregå på andre af KEAs lokationer, ligesom der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra, når det giver mening ift. dine opgaver. Du vil referere til HR-leder Lone Bjørn, og du bliver ansat efter gældende overenskomst.

Din baggrund og kompetencer

Din præcise uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse, fx som cand.merc., cand.polit., cand.scient.soc., cand.scient.pol. eller lignende. Nyuddannede med de rette kompetencer er også velkomne til at søge. Vi lægger vægt på, at du er analytisk, struktureret og god til at formulere dig mundtligt og skriftligt. Du føler dig godt hjemme i databehandling, -analyse og -systemer. Vi ser gerne, at du har indsigt i HR-processer, ligesom det vil være et plus, hvis du har erfaring fra en offentlig arbejdsplads.

Det falder dig helt naturligt at holde overblikket over store Excel-ark, og du er i stand til at hive de vigtigste data ud og gennemskue både sammenhænge og eventuelle fejl i datamængden. Du kan lide at lave analysearbejde og har måske erfaring med Power BI eller lyst til at lære det.

Du har lyst til at dele din viden, at løse opgaver både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger, at lære nyt og udvikle dig i stillingen. Du kan lide at have forskellige HR-relaterede opgaver og ser positivt på, at dine opgaver kan udvikle sig i takt med organisationens behov.

Er du klar til nye udfordringer?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-leder Lone Bjørn på tlf. 21803895.

Ansøgningsfristen er den 13. september 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 38-39.

Vi håber, at du kan starte 1. november 2023 (eller efter nærmere aftale).

Klik på Ansøg-knappen og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer.

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København N
  • Onsdag den 13. september 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af virksomhedens HR-team, hvor du kommer til at supportere hele HR-funktionen. Det vil sige, at du får en varieret hverdag med mange forskellige opgav..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0