HR-konsulent med fokus på trivsel og arbejdsmiljø til [xxxxx] Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du lyst til at bidrage aktivt til at styrke arbejdsmiljøet i kriminalforsorgen Hovedstaden? Og drømmer du om et job med mange kontaktflader i en organisation med en samfundsmæssig vigtig opgave? Så er stillingen her måske noget for dig.

Om jobbet
Du indgår i trivselsteamet, som er forankret i HR. I trivselsteamet er vi fire kollegaer med forskellige uddannelsesbaggrunde og kompetencer, og vi er et team i rivende udvikling.

Gennem de seneste år har vi bevæget os fra primært at yde sygefraværsunderstøttelse til at have et bredere og mere helhedsorienteret fokus i arbejdet med at styrke arbejdsmiljøet. Vores opgaver spænder bredt, eksempelvis APV- og handleplansunderstøttelse, facilitering af indsatser om samarbejde og faglighed samt helhedsorienterede arbejdsmiljøindsatser.

Overordnet arbejder du med følgende arbejdsområder:

  • Understøttelse af sygefraværshåndtering, herunder bl.a. controlling, løbende ledelsessparring, deltagelse ved sygefraværssamtaler og evt. referatskrivning
  • Understøttelse af arbejdsmiljøorganisationen i Område Hovedstaden, herunder blandt andet sparring om arbejdstilsynssager, arbejdsmiljøorganisatorisk rådgivning, planlægning, tilrettelæggelse og facilitering af arbejdsmiljøuddannelse
  • Lokal oversættelse af centrale initiativer, indsatser eller beslutninger og understøtte forankringen af disse i driften
  • Udvikling af ledelsesunderstøttende værktøjer
  • Facilitering i forbindelse med arbejdsmiljøindsatser.

Som HR-konsulent arbejder du selvstændigt og understøtter en eller flere af Område Hovedstadens institutioner ift. ledelsesrådgivning, arbejdsmiljøarbejde og understøttelse af sygefraværshåndteringen. Du har fokus på at trække behov og tendenser fra organisationen med tilbage i teamet, hvor vi sammen udvikler værktøjer, guidelines og processer. Som team understøtter vi implementering og forankringer af både lokale og centrale indsatser.

Om dig
Du har en akademisk uddannelse på kandidatniveau fx cand. merc.psyk. eller lignende. Du er nyuddannet eller har måske et par års erfaring.

Som vores nye kollega er du god til at samarbejde, til at skabe relationer og god til at opbygge tillid med forskellige interessenter. Du har analytisk sans og er god til at forbinde teori med praksis. Det er en fordel, hvis du har faciliteringserfaring samt viden om eller erfaring med arbejdsmiljøarbejde.

Der er stor mulighed for at præge opgaverne og din opgaveportefølje, og du kommer til at være en af de bærende kræfter i kriminalforsorgens arbejde med arbejdsmiljø, trivsel og sygefravær. Et område der har særlig politisk bevågenhed og stor forretningsmæssig betydning.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en afvekslende hverdag med spændende opgaver, tæt sparring med kollegaer og ledere på tværs og et godt og uformelt arbejdsmiljø. Som en del af trivselsteamet indgår du i et team, hvor der er tryghed til at komme med idéer, vende tvivl og hjælpe hinanden videre.

Løn- og ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende aftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som fuldmægtig. Aflønning sker efter principperne i Ny Løn.

Du bliver tilknyttet kriminalforsorgen Hovedstaden, som dækker institutioner i København, Nordsjælland, Bornholm og på Færøerne.

Dit arbejdssted bliver Områdekontoret i København, Sankt Kjelds Plads 11, 2100 København Ø.
Du skal påregne, at din arbejdstid vil fordele sig mellem fysisk fremmøde på områdekontoret på Østerbro og Område Hovedstadens forskellige matrikler. Der stilles tjenestebil til rådighed ved lejlighed.

Stillingen er med en ugentlig arbejdstid på 37 timer og er til besættelse snarest muligt. Vi har fokus på, at der skal være en fornuftig balance mellem dit arbejds- og privatliv, og du får derfor mulighed for en fleksibel tilrettelæggelse af din arbejdstid.

For allerede ansatte tjenestemænd i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest fredag den 12. august 2022.

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 25. og 26. august 2022 og 2. samtaler den 1. september 2022. Der vil være case på 2. samtale.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

  • områdechef for HR Susan Juul Jensen på telefon 7255 4612
  • trivselskonsulent Asmar Mamadi på telefon 7255 6822 i juli måned
  • trivselskonsulent Anna Sofie Larsen på telefon 7255 4330 i august måned.

Om kriminalforsorgen Hovedstaden
kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 8 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 3 udslusningsfængsler, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København Ø
  • Fredag den 12. august 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Maersk Corporate Real Estate is looking for an Assistant Category Manager for Facilities Management. Maersk Corporate Real Estate is part of the Indirect Procurement team placed in As..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0