Faglig leder af løn, rekruttering og HR-administration i Danmarks Statistik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi søger en faglig leder af løn, rekruttering og HR-administration, som har lyst til at være en del af vores stærke HR-team i Danmarks Statistik. Du bliver ansvarlig for koordinering af lønområdet, rekruttering og ansættelser samt den bagvedliggende administration.

Du vil blive faglig leder og koordinator for et team på 4 kollegaer. Dit job vil primært bestå i at sikre en effektiv og brugervenlig gennemførelse af lønudbetalinger, rekruttering og ansættelse, herunder de mange nødvendige administrative processer. Opgaverne varetages i tæt samarbejde med dine kollegaer i teamet og resten af HR-kontoret samt på udvalgte områder også direkte med ledelsen og lederne i Danmarks Statistik. Du refererer til HR-chefen.

Det kræver et godt overblik, en evne til at tænke i løsninger samt gode samarbejdsevner. Indsigt i processerne omkring lønudbetaling, arbejdstidsregler, overenskomster i staten, mm. er væsentlige kvalifikationer.

Vi kan tilbyde et spændende og udviklende job. Du vil blive en del af et fagligt miljø med 10 kompetente og specialiserede kolleger. Vi har forskellige fagligheder, og vi udfører alle HR-opgaver fra A til Z. Vores omdømme hviler på kvalitet og et højt serviceniveau, og vores arbejdsmiljø er præget af samarbejde og professionalisme. Vi har nogle idéer til udvikling og effektivisering af området, hvorfor dette også vil være et fokus i vores søgning efter den bedste kandidat. Selvom vores arbejdsdage ind imellem kan være travle, er det vigtigt for os, at arbejds- og privatliv går hånd i hånd. Vi tilbyder derfor fleksibel arbejdstid og gode muligheder for selv at sætte sit præg på opgaveløsningen.

Opgaverne vil bl.a. bestå i:

  • Koordinering og faglig ledelse af løn, administrations- og rekrutteringsteamet med reference til HR-chefen
  • Sikring af en velfungerende administration på de forskellige områder, med fokus på brugervenlighed, kvalitet og effektivt samarbejde
  • Koordinering af lønforhandlinger i samarbejde med direktionen
  • Diverse andre opgaver på HR-området, fx arbejdstidsområdet, opfølgning på OK-aftaler og udvikling af intern kommunikation om HR-forhold

Ved besættelse af stillingen lægger vi vægt på, at du:

  • har en uddannelse med en HR-faglig profil
  • har kendskab til lønforhold og kollektiv arbejdsret, gerne inden for staten
  • har kendskab til den statslige systemunderstøttelse på HR-området
  • er god til at kommunikere, såvel til kollegaer som til ledelsen
  • er erfaren i MS Office-pakken - gerne en Excel-haj
  • er god til at skabe samarbejdsrelationer, både internt og eksternt

Hvis du brænder for de faglige områder og samtidig besidder nogle af de kvalifikationer vi efterspørger, så send os en ansøgning.

Løn og ansættelse

Løn og ansættelsesvilkår sker efter kvalifikationer i henhold til den relevante overenskomst. Der kan evt. forhandles kvalifikationstillæg til stillingen.

Ansættelsen finder som udgangspunkt sted som special- eller chefkonsulent. Det væsentligste er dog dokumenterede erfaringer og kompetencer, hvorfor andre baggrunde også kan komme i betragtning.

Kontakt og ansøgning

Send os din ansøgning, CV, eksamenspapirer mv. ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor. Ansøgningsfristen er onsdag den 7. september 2023.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Marius Ejby Poulsen på tlf. 2261 4021 eller [email protected].

Kort om Danmarks Statistik

Danmarks Statistik er den centrale myndighed for den danske statistik, placeret i Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet. Vi indsamler, bearbejder og offentliggør statistiske oplysninger om samfundet.

Danmarks Statistik er en mangfoldig arbejdsplads med rummelighed til den enkelte medarbejder. Vi er en familievenlig arbejdsplads med fleksibel arbejdstid og gode udviklingsmuligheder. Vi har massage-, yoga- og kantineordning, parkeringsmulighed samt arrangementer, organiseret af Personaleforeningen, Dansk statistik Forening og Kunstforeningen.

Få et hurtigt overblik på www.dst.dk/profil

Se vores medarbejdervideo her: https://youtu.be/UanDN4JQ5us

Du kan følge os på LinkedIn

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København Ø
  • Torsdag den 07. september 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (praktik) i Frederiksberg

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering i din praktikperiode? Nu har du muligheden for at få et unikt indblik i rekrutteringsbranchen og samtidigt få styrket dine personlige og faglige kompetence..
    • HR-medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0