HR-konsulent til HR Personale & Rekruttering i det kommende område Øst i Kriminalforsorgen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Får du energi af at løse HR-opgaver af stor betydning for kerneforretningen? Kan du bevare overblikket, når der er mange bolde i luften på samme tid og er du god til at finde de gode løsninger indenfor rammerne? Så har vi muligvis det helt rigtige job til dig.

Dine ansvarsområder
Dine opgaver vil være at løse en bred vifte af forskellige personaleadministrative opgaver fra rekruttering til fratrædelse. Det kan være lige fra opslag af stillinger, ansættelser, diverse løbende ændringer i medarbejderens ansættelse, til sagsbehandling af orlov, jubilæum samt fratrædelse. Videre er der mulighed for at indgå i forskellig arbejdsgrupper f.eks. forhandling af ny løn, Statens HR samt udvikling af arbejdsprocesser i enheden.

Om dig

  • Du har en relevant baggrund som kontoruddannet, professionsbachelor eller anden relevant uddannelse. Desuden lægger vi særligt vægt på, at:
  • Du har erfaring med offentlig personaleadministration
  • Du har erfaring med Statens HR, HR manager, LDV-udtræk, Excel og SLS Du arbejder struktureret og har blik for detaljer
  • Du kan lide at arbejde med digitale løsninger
  • Du synes, at nye facetter og skæve henvendelser er interessante og giver mulighed for læring og at udvide dine kompetencer
  • Du er serviceminded, og kan lide kontakt både til ledere og medarbejdere
  • Du bruger dine kolleger til sparring og ved, hvor du kan lede efter svar

Kendskab til kriminalforsorgens opgaver og struktur fra anden ansættelse i kriminalforsorgen eller andre styrelser på Justitsministeriets område vil være en stor fordel, men ikke et krav.

Om jobbet
Du bliver en del af HR Personale & Rekruttering, som består af i alt 10 medarbejdere + kontorelever. Nogle af os har arbejdet i kriminalforsorgen i rigtig mange år og nogle af os har få år på bagen. Fælles for os alle er, at vi sætter barren højt for kvaliteten af vores opgaveløsning og at vi hver dag sigter efter at yde service i verdensklasse.

Vores formål er at sikre, at alle medarbejdere oplever en professionel, imødekommende og korrekt personaleadministrativ behandling. Vi gør det ved at være serviceminded, kvalitetssikre vores arbejde, og ved at bruge dialogen i opgaveløsningen. Vi tænker rundt om opgaverne og sikrer at det arbejde, vi udfører, skaber værdi for kriminalforsorgen. I hele enheden er vi i alt 28 inklusiv din daglige leder og HR-chefen.

Vores faglige baggrund er administrativ, akademisk eller fængselsfaglig, og vi er en del af områdekontoret, som står for at understøtte driften af vores institutioner. Vi løser opgaverne i tæt samarbejde med de af vores kolleger, der arbejder i Ringsted, hvorfor der i mindre omfang kan forekomme behov for at kunne arbejde i Ringsted.

Vi tilbyder

  • Et spændende og bredt fagligt job med muligheder for udvikling og egne ansvarsområder
  • Et stærkt team af kolleger og et godt tværgående kollegaskab i hele HR-enheden
  • Et job med mulighed for høj grad af frihed og fleksibilitet til at planlægge opgaveløsningen
  • Et godt socialt fællesskab, hvor der er plads til et godt grin og afslappet omgangsform
  • En arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø og med dygtige kolleger centralt placeret på Østerbro

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

For allerede ansatte tjenestemænd i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Du har pligt til at påtage dig merarbejde.

Du vil referere til fungerende enhedsleder Anna Berg Møller

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Dit arbejdssted bliver Områdekontoret i København, Kristineberg 4, 2100 København Ø. Adressen er for nuværende, da vi forventer inden for det næste års tid at flytte til en anden adresse i københavnsområdet.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. For tjenestemænd vil ansættelsesområdet være Justitsministeriet.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Kriminalforsorgen omstruktureres i øjeblikket, og det er besluttet, at Kriminalforsorgens nuværende fire områder skal slås sammen til to områder. Kriminalforsorgen Hovedstaden og Kriminalforsorgen Sjælland vil blive slået sammen til Kriminalforsorgen Østdanmark. Det fremtidige fælles områdekontor i Østdanmark bliver placeret i Københavnsområdet.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk via linket ”Søg stillingen”.

Ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest 18. december 2023.

Hvis du i forvejen er tjenestemand i Kriminalforsorgen skal du tillige indhente og uploade en bedømmelse fra din nærmeste leder senest den 22. december 2023.

Vi forventer at indkalde til samtaler løbende. Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte fungerende enhedsleder Anna Berg Møller på 7255 5596.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København Ø
  • Mandag den 18. december 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af virksomhedens HR-team, hvor du kommer til at supportere hele HR-funktionen. Det vil sige, at du får en varieret hverdag med mange forskellige opgav..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Maersk Corporate Real Estate is looking for an Assistant Category Manager for Facilities Management. Maersk Corporate Real Estate is part of the Indirect Procurement team placed in As..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0