Arbejdsmiljøleder/ konsulent til arbejdsmiljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Vil du være med til at udvikle og understøtte rammerne for et godt og bæredygtigt arbejdsliv i en stor og alsidig organisation? Har du samtidig et godt kendsKAB til arbejdsmiljø og en god portion praktisk erfaring?

Så er du måske vores nye konsulent til arbejdsmiljøområdet, hvor du bliver en del af en stærk HR-afdeling og en organisation, hvor samarbejde og kollegasKAB er i top.

Som konsulent for arbejdsmiljø bliver du fagligt ansvarlig for at drive, understøtte og udvikle arbejdsmiljø til glæde for alle kollegerne i hele KAB-FællessKABet. Det gælder både dem i administrationen på Enghavevej og lokalt på ejendomskontorerne i hele Storkøbenhavn.

Dine opgaver vil spænde vidt og som fagligt ansvarlig vil du få stor frihed til selv at planlægge din arbejdsdag og til at udvikle og sætte dit præg på en spændende vifte af opgaver.

Hvad er dine opgaver?

Din fornemmeste opgave er at rådgive vores ledere og medarbejdere i arbejdsmiljøfaglige spørgsmål – både til forebyggelse og håndtering af konkrete sager. Og ikke mindst at indgå i et tæt og konstruktivt samarbejde med vores arbejdsmiljøorganisation og dermed være med til at forebygge og sikre, at KAB-fællessKABets arbejdspladser til fulde lever op til arbejdsmiljølovgivningens krav.

Herudover skal du være med til at sikre, at KAB-fællessKABet også i fremtiden er en arbejdsplads, der værner om det gode arbejdsliv; også når det kommer til at udvikle og igangsætte aktiviteter og tiltag med fokus på vores medarbejderes fysiske og mentale sundhed.

Endelig har vi i KAB sat turbo på at digitalisere og forenkle vores processer og systemer. Det betyder også, at du som en af de første opgaver skal kaste dig over implementering af vores nye system til digitalisering af anmeldelser af arbejdsulykker og APV videre (SafetyNet).

Hvem er du?

Vi forestiller os, at

  • Du har nogle års konsulenterfaring inden for arbejdsmiljø
  • Du er stærk til at opbygge tillid og gode relationer på alle niveauer i en organisation
  • Du trives godt i en stilling, hvor du nogle dage skal nørde lovgivning, skrive oplæg og lave administrative opgaver, mens du andre dage er på farten og besigtiger indretning af arbejdspladser, faciliterer svære snakke eller holder inspirationsoplæg for arbejdsmiljøledere og -repræsentanter
  • Du har en god forståelse for beslutningsprocesser i en politisk styret organisation.

  1. Og har du herudover kendsKAB til driften i en boligafdeling og SafetyNet, vil det bare være et stort plus.

Hvem er vi?
KAB servicerer både almene og kommunale boliger. Vi arbejder for bæredygtige løsninger og for at sætte nye dagsordener, der er relevante for både samfundet, boligorganisationerne og beboerne.

Vi er ca. 440 medarbejdere i KAB-Huset på Enghavevej og ca. 1.200 lokalt ansatte på ejendomskontorerne i boligafdelingerne.

Hvad tilbyder vi?
Du vil få din daglige gang i KAB-Huset, vores dejlige kontor på Enghavevej tæt ved Carlsberg Station, men du vil også have mulighed for at arbejde hjemme.

Vi har en attraktiv pensions- og sundhedsordning samt en lækker og sund kantineordning. Derudover har vi en del aktive foreninger og klubber drevet af vores medarbejdere.

Dine løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Interesseret?
Vi glæder os til at modtage din ansøgning via nedenstående link senest den 17. september 2023.

Du skal være indstillet på, at adfærdsprofil indgår i forbindelse med rekrutteringen.

Ansættelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Pernille Theut på telefon 5119 44 50.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København SV

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (vikar) i København S

    Vil du være en del af en ambitiøs organisation, der hver dag skaber værdi for vores mere end 135.000 medlemmer? Har du HR-administration til fingerspidserne, er god til at holde overblikket og samt..
    • HR-medarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0