Erfaren Rekrutteringskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Til en nyoprettet stilling søger vi lige nu efter en kollega, hvis primære rolle bliver at rekruttere nye talenter til vores forretning. Der vil være mulighed for at indgå i en deltidsrolle, hvis man ønsker det.

Teamet

Vi er en HR-afdeling på 14 kollegaer delt op i tre mindre teams, som håndterer hhv. Løn og administration, HR Udvikling, og HR Business Partners. Lige nu søger vi efter en kollega til det sidstnævnte team.

Vores afdeling arbejder tæt og professionelt sammen i hverdagen, og så elsker vi at være sociale, både på arbejde, til fredagsbaren, og i træningslokalet. Det er vigtigt for os, at det er sjovt at gå på arbejde.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan det er at arbejde hos 3, så kig her: https://www.3.dk/om3/karriere/moed-vores-medarbejdere/mod-silvija/

Opgaven

Som vores nye Rekrutteringskonsulent bliver du en tæt samarbejdspartner for både dine kollegaer i HR, og de rekrutterende ledere, som vi løser rekrutteringsopgaver sammen med. Du får en vigtig rolle og et godt kendskab til ledere på alle niveauer og de afdelinger, som du kommer til at rekruttere for i dagligdagen.

Din primære opgave er at gennemføre rekrutteringer fra A-Z. Dvs. forfatte stillingsopslag, udvælge og screene kandidater, afholde samtaler, herunder tilbagemelding på diverse tests, samt ansættelse og oprettelse af nye kollegaer i vores HR-system.

Ud over rekruttering vil du blive involveret i diverse projekter i HR. Du er med til at føde nye initiativer, og tager del i at føre dem ud i livet.

Lidt om dig

Du har erfaring med hele rekrutteringsprocessen. Du skriver gode og fangende stillingsopslag og du ved, hvordan man laver search efter de rigtige kandidater eks. på LinkedIn. Du kender til at arbejde i en mellemstor virksomhed med et miljø præget af høj faglighed og stor ansvarlighed, og så tager du helt naturligt initiativ og ejerskab for dine arbejdsområder. Derudover er du vant til at anvende tests i forbindelse med rekruttering.

Som nævnt vil du blive en primær projektdeltager i HR. Derfor er det en stor fordel hvis, du er skarp på kommunikation såvel mundtligt som skriftligt, samtidig med har du erfaring med projektarbejde.

Det er et must, at du taler og skriver flydende dansk.

Du bliver en del af noget helt særligt

Hos 3 får du billet til et fællesskab bestående af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Du bliver del af en virksomhed, præget af mangfoldighed og mange forskellige personligheder, og vil få en hverdag fyldt med både humor og ambitioner. Vi har – ligesom dig – gejst og viljen til at lykkes, og vi har både plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og medarbejderfordele og ikke mindst et stærkt kollegaskab.

Løn fastsættes på baggrund af dine kvalifikationer og kompetencer. Udover basislønnen tilbyder vi bonusordning, pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning, træningsklub, 5 feriefridage pr. år og mulighed for at få massage i arbejdstiden. Derudover har vi jævnligt sociale arrangementer for dem, der har tid og lyst.

Ansøgning og spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Head of HR Business Partners, Training & Development – Henrik Koch på tlf. 31 200 624.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København V
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (praktik) i Frederiksberg

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering i din praktikperiode? Nu har du muligheden for at få et unikt indblik i rekrutteringsbranchen og samtidigt få styrket dine personlige og faglige kompetence..
    • HR-medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Maersk Corporate Real Estate is looking for an Assistant Category Manager for Facilities Management. Maersk Corporate Real Estate is part of the Indirect Procurement team placed in As..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    -- [xxxxx] søger HR koordinator-- Du får en hverdag, hvor du bruger meget tid på at administrere medarbejderdata, udarbejde kontrakter, assistere udenlandske kolleger med dokumentation og vær..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0