Ny kollega til [xxxxx]s HR-funktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at være en del af et team med en bred vifte af spændende opgaver, og som prioriterer godt kollegaskab? Trives du med forskellige opgaver inden for HR-området, og bliver du glad for at yde god service til alle medarbejdere? Så er de måske dig, der skal være med til at drifte og videreudvikle personaleadministrationen sammen med os.

Bygningsstyrelsen er en spændende arbejdsplads med mange engagerede medarbejdere, og der kommer løbende flere til. I HR spiller vi en stor rolle i at sikre, at vi får de rigtige medarbejdere ansat, og at de personaleadministrative opgaver bliver håndteret sikkert igennem et helt ansættelsesforløb. Derfor leder vi lige nu efter ny kollega, som vil være med til at løfte opgaverne sammen med os.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og derfor vil du løbende få mulighed for at præge din opgaveportefølje, ligesom du sammen med dine kolleger løbende vil bidrage til at dele de personaleadministrative opgaver.

Hvis du har lyst til at læse, hvad en af dine kommende kolleger synes om at arbejde i Bygningsstyrelsen, kan du læse hendes karrierehistorie lige HER.

Selvstændigt ansvar, udviklingsmuligheder og gode kolleger
I HR bliver du en del af det personaleadministrative team, som består af dig og dine to nærmeste kolleger. Sammen har I det overordnede ansvar for at styrelsens personaleadministration følger statens regler og vores egne lokalaftaler og politikker. I stillingen får du selvstændigt ansvar for et eller flere af styrelsens centre, og du vil bistå centerets medarbejdere og ledere, når de har spørgsmål til ansættelsesforhold, tidsregistrering, ferie mv.

Du får mulighed for at prøve kræfter med hele paletten af HR-administrative opgaver fra lønfastsættelse og ansættelseskontrakter til håndtering af ferie, barsel, sygefravær og tidsregistrering. Når en medarbejder fratræder, er det ligeledes dig, der sikrer, at ansættelsesforholdet afsluttes korrekt, og at medarbejderen kommer godt fra Bygningsstyrelsen. Ud over de opgaver, du varetager for dine centre, har vi en bred vifte af særlige områder og arbejdsopgaver, som du sammen med dine kolleger vil få ansvar for. Disse er:

  • Formidling af regler for barsel, ferie, tidsregistrering og sygefravær
  • Udvikling og brug af HR-data
  • Lønindrapportering og lønkontrol
  • Digital udvikling og integration af vores arbejdsgange til Statens HR

Det er vigtigt for os, at du udvikler dig fagligt med opgaverne, og derfor sørger vi for at du, med god sparring og støtte fra dine kolleger i hele HR, kommer godt ind i både arbejdsopgaver og det sociale fælleskab i teamet og på tværs af styrelsens centre.

Hvem er du?
Du kan være kontoruddannet, have en professionsbachelor i offentlig administration eller noget helt tredje. Vores fokus er på, at du har erfaring med personaleadministration fra tidligere ansættelser, og at du har lyst til at indgå i et team, hvor vi sparrer om opgaverne og hjælpes ad med at sikre en effektiv og driftssikker personaleadministration.

Vi lægger vægt på, at du har lyst til at sætte dig ind i regler, rammer og vejledninger inden for det statslige område, som ligger til grund for vores arbejde, og at du har tilegnet dig kompetencer inden for et eller flere af følgende områder:

  • Ferie og tidsregistrering
  • Arbejdstidsregler
  • Overenskomster
  • Barselsregler- og administration
  • Lønberegning og præsentation af data

I stillingen bliver du et kendt ansigt i styrelsen, og du vil være go-to-person for de medarbejdere, som er ansat i dine centre. Derfor er det vigtigt, at du er serviceminded og trives med en hverdag, hvor styrelsens medarbejdere henvender sig til dig med spørgsmål.

I HR arbejder vi fælles for at finde de bedste løsninger for organisationen, ledere og konkrete medarbejdere. Derfor sætter vi pris på, at du er nysgerrig og stiller spørgsmål, ligesom vi værdsætter, at du byder ind med nye løsninger til, hvordan vi kan udføre vores arbejde hurtigere eller smartere. Det er vigtigt, at du er åben over for nye og spændende opgaver, at du tager ansvar for teamets opgaver og arbejder detaljeorienteret uden at miste overblikket.

HR i Bygningsstyrelsen
I HR er vi 10 kolleger, som prioriterer et godt kollegaskab, hvor vi løbende bruger hinanden til faglig sparring og hjælpes ad med at levere resultater. Sammen varetager vi organisatoriske og ledelsesmæssige forhold i relation til rekruttering, kompetenceudvikling, ansættelsesforhold, løn, arbejdsmiljø og trivsel og bistår med fælles ledelsesudvikling. Derudover varetager HR opgaver med BYGST's egen aktivitetsbaserede arbejdsplads og sikkerhedsgodkendelser.

Vi sætter en ære i at levere gode løsninger til vores organisation, samtidig med at vi har plads til et godt socialt fælleskab både internt i HR, men også på tværs i vores center, Stab.

Stab består, ud over HR, af Presse og Kommunikation samt Direktionssekretariatet. Sammen sikrer vi sammenhæng på tværs af styrelsen og understøtter ledelsen på en række områder. I centeret er vi ca. 25 kolleger, som ud over det faglige samarbejde også sætter pris på at bruge tid på sociale aktiviteter. Vi tager bl.a. på et årligt centerseminar, besøger styrelsens bygning på faglige udflugter, holder centermøder og samles løbende til hyggeligt kollegialt samvær i forbindelse med fx sommer- eller juleferie.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles ud fra din erfaring og kompetencer i henhold til gældende OAO-fællesoverenskomst og organisationsaftalen for kontorfunktionærer mv. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43 i København V.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i forskellige zoner, der hver på sin vis understøtter de forskellige arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. På samme måde ser vi hjemmet som endnu en mulig arbejdszone, som kan benyttes til de opgaver, der bedst løses her. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen.

Ansøgning og kontakt
Vil duvide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Kristine Marie Juul Blomberg på tlf. 41 70 12 38. Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 14. november 2023 kl. 12:00. Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job/.

Vi forventer at holde første runde samtaler løbende samt den 16. og 20. november og anden runde samtaler den 23. og 24. november 2023 med tiltrædelse pr. 1. januar 2024.

Om Bygningsstyrelsen
Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er, og hvad vi gør, kan du klikke HER, og du kan ligeledes læse vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København V
  • Tirsdag den 14. november 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af virksomhedens HR-team, hvor du kommer til at supportere hele HR-funktionen. Det vil sige, at du får en varieret hverdag med mange forskellige opgav..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0