Er du i starten af din karriere og har du mod på prøve dig selv af som Rekrutteringspartner?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du mod på en unik mulighed for at udvikle dig til at blive en knivskarp Rekrutteringspartner, så er trafikstyrelsen stedet for dig! Vi søger nemlig lige nu en Rekrutteringspartner, der i tæt samarbejde med HR Partnerne skal drive rekrutteringerne på tværs af organisationen. Du bliver desuden en vigtig medspiller når vi dagligt videndeler og koordinerer for at komme godt i mål med vores opgaver i HR. – Søg stillingen med blot et motiveret CV.

Din hverdag som Rekrutteringspartner i trafikstyrelsen

I samarbejde med styrelsens HR-partnere og de ansættende ledere skal du være med til at finde de helt rigtige medarbejdere. Derudover skal du være med til at tænke rekruttering på tværs af organisationen både hvordan processen kan optimeres, men også videreudvikles.

Din kerneopgave består i rekruttering fra a-z og alt hvad de indebærer. Dette er bl.a.:

  • Support til vores ansættende ledere i hele rekrutteringsprocessen, fra stillingsopslag til screening af kandidater, planlægning af og indkaldelse til jobsamtaler m.v.
  • Løbende opdatere vores processer for hvordan vi rekrutterer og kan optimere det
  • Arbejde med hvordan vi tænker karriereveje internt og på tværs i organisationen
  • Udvikle employer branding tiltag og sikre udførelse heraf
  • Udvikling og eksekvering af nye måder at rekruttere på, der appellerer til vores forskellige faggrupper
  • Ansvarlig for onboarding/offboarding processen for at sikre ikke bare en god kandidatoplevelse, men også en god medarbejderoplevelse.

Du vil som Rekrutteringspartner være med til at sikre en god kandidatoplevelse både i den enkelte rekruttering, men også i hvordan vi generelt arbejder med rekruttering på tværs af organisationen.

Derudover forestiller vi os, at du skal arbejde med hele kandidatoplevelse herunder, hvordan vi både tager imod og siger farvel eller på gensyn til medarbejdere.

Du vil desuden konkret i dit arbejde med employer branding være med til at sætte retningen for, hvordan vi arbejder med jobannoncer i styrelsen og hvordan vi får de rette budskaber ud.

Hvem er du?

Som Rekrutteringspartner er det vigtigt, at du selvstændigt kan tage ansvar for dine opgaver, men at du også er i stand til at række ud og bruge resten af teamet for sparring når nødvendigt.

Vi forestiller os, at du:

  • Er nyuddannet med en HR-relevant kandidatuddannelse eller har et 1-2 års erfaring.
  • Har muligvis praktisk erfaring med rekruttering/HR
  • Er verdensmester i at skabe relationer eller har ambitioner om at blive det.
  • Har en god organisationsforståelse

Hvis du er i gang med at lægge sidste hånd på specialet, er du også velkommen til at søge.

Om os

Du vil blive en del af et fællesskabsorienteret team, hvor vi hjælper hinanden med at gøre vores opgaver og projekter bedre. Du får kolleger som lægger vægt på, at vi skal have det sjovt i vores hverdag, samtidig med at vi søger de bedste løsninger for de opgaver, vi varetager. Vi interesserer os for hinanden og har en uformel omgangstone og har et aktivt socialt miljø med fælles frokost, fredagsbar, deltagelse i DHL-stafet, sommerfest og julefrokost.

Du vil blive forankret i team HR & Jura, hvor du hovedsageligt vil arbejde sammen med HR Partnerne.

Mig som leder

Jeg hedder Maria Hasselstrøm og er teamleder for HR & Jura. Som leder sparrer jeg med dig om det du har brug for, men jeg lader dig selv holde tøjlerne i hverdagen. Jeg stoler på, at du kommer til mig, når du har brug for hjælp. Jeg lægger stor vægt på, at du kan behandle alle henvendelser sagligt og fortroligt. Vi har et godt sammenhold i Ledelsessekretariatet, og vi sidder i storrumskontorer med tilhørende stillezoner.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer og er en tidsbegrænset 1-årig ansættelse.

Yderligere information

Du kan få mere at vide om stillingen hos teamleder, Maria Hasselstrøm på 41780533 eller [email protected] eller hos HR-Partner, Andreas Olesen på 41780459 eller via [email protected]

Ansøgning

Vi har gjort det nemt for dig at søge stillingen. Du skal blot uploade dit CV og uddannelsesbevis via trafikstyrelsens ansøgningsportal på Karriere (trafikstyrelsen.dk) senest d. 10. marts 2024. Vi ser meget gerne, at du skriver et par linjer om din motivation for stillingen i dit CV.

Vi indkalder løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København V
  • Søndag den 10. marts 2024

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Maersk Corporate Real Estate is looking for an Assistant Category Manager for Facilities Management. Maersk Corporate Real Estate is part of the Indirect Procurement team placed in As..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København V

    Har du erfaring med HR og personaleadministration? Har du teknisk flair og brænder du for at optimere processer og bidrage til at skabe værdifuld ledelsesinformation? Så har vi jobbet til dig.I..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1