HR-Specialist til selvstyrende og proaktivt HR-Team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

DTU (Danmarks Tekniske Universitet) forsker og finder løsninger på nogle af de allervigtigste udfordringer verden står overfor netop nu, inden for alt fra forurening, fremtidens energikilder, sundhed, computing og AI. Vil du være med til at rekruttere de bedste forskningstalenter og rådgive ledere i alt fra karriereveje over performance til orlov og exit-interviews?

Motiveres du af at løse opgaver, der styrker og optimerer HR’s interne arbejdsgange og dine kollegers kompetencer samtidig med, at du kan være opsøgende og proaktiv ift. lederne på DTU’s institutter og centre?

Hvis det lyder interessant så send et motiveret cv snarest muligt, så vi kan afsøge om du er det rigtige match til stillingen. Du er også velkommen til at give os et kald og høre mere om stillingen. Vi holder løbende samtaler i november og december, så fortæl os gerne, hvornår du vil være klar til at tage en indledende dialog med os. Lige nu er vi både på udkig efter en fast medarbejder og en barselsvikar.

På DTU har vi sat en ny vision for HR. Vi skal bruge meget mindre tid på aktiviteter, som ikke skaber faglig værdi. I stedet skal vi bruge tid på værdiskabende rådgivning, og det er netop i kernen af dét, at du skal spille din meget vigtige rolle. Det skifte sker ved, at vi bruger mere digitalisering, standardisering og automatisering suppleret med en ny organisering tættere på forretningen.

Stærk HR-profil til rekruttering og ledelsesrådgivning
Du bliver en del af et mindre, selvstyrende HR-team sammen med fire andre specialister og to strategiske partnere, som du arbejder tæt sammen med. I får sammen det daglige ansvar for at rådgive og servicere en portefølje af institutter og centre på tværs af DTU.

Rekruttering er vores væsentligste opgave, så vi kan hjælpe lederne med at finde og ansætte de rigtige talenter. Men vi dækker også alle andre medarbejderrelaterede forespørgsler fra vores ledere fra medarbejderen starter, til vedkommende forlader os igen – med god backup fra fx vores juridiske eksperter i ansættelsesret. Ét af vores nyere fagområder er rådgivning om ph.d.-ansættelser, og det vil være en fordel, hvis du har viden på området.

Sideløbende er du med i en eller flere faggrupper, hvor du udfolder din viden og dine ideer ift. at løfte vidensniveauet i Koncern HR og udvikle nye løsninger inden for fx det bæredygtige arbejdsliv, data, eller Core HR.

Som vores nye kollega bliver dine primære opgaver:

  • Rekruttering af nye medarbejdere fra A-Z – Vejlede om og planlægge den gode rekrutteringsproces, sparre omkring jobprofiler, kvalitetssikre stillingsopslag, test-tilbagemeldinger ved 2. samtaler samt udarbejde lønoplæg og forhandle med tillidsrepræsentanter
  • Sparring med ledere og rådgivning om alle tænkelige medarbejderrelaterede problemstillinger
  • Daglig drift – HR årshjul, mails fra medarbejdere, belysning af personale- og ansættelsessager, navigere i overenskomster og regelsæt, facilitere de årlige lønforhandlinger etc.


Din nye arbejdsplads er Koncern HR på DTUs hovedcampus i Lyngby, selvfølgelig med rum for fleksibilitet. Her bliver du en del af ca. 100 HR-kolleger fordelt på forskellige teams, hvor alle har fokus på at bringe alle fagligheder i spil på tværs af HR og skabe ét hold. For at understøtte dette har alle ”flyverpladser” og kan sidde sammen med kolleger alt efter opgaver og samarbejdspartnere.

3+ års HR-erfaring fra større, international organisation
Som del af et selvstyrende team med et meget bredt ansvar, er det vigtigt, at du har overblik og kan planlægge din egen tid samt håndtere at skifte fokus hurtigt og ofte. Som ledernes ’go-to person’ skal du være god til at opbygge relationer, være proaktiv og have modet til at rådgive – fordi den professionelle rådgivning er en forudsætning for en god løsning af opgaven. Samtidig skal du vide, hvornår du skal bringe dine teamkolleger og dine ekspertkolleger på banen. Du har således stor frihed i rollen, men også stort ansvar.

Vi er på jagt efter en profil, der vil være med til at skabe fremtidens HR-setup på DTU. For at få succes i rollen skal du være med til at skabe nye løsninger i form af værktøjer og processer, og du skal derfor have et godt blik for videndeling på tværs af organisationen. Du ku’ være den rette profil, hvis dit cv bl.a. rummer dette:

  • Videregående uddannelse inden for relevant område
  • Minimum 3 års erfaring fra større, international organisation
  • Gode sprogkundskaber på dansk og engelsk – både i skrift og tale
  • Erfaring med HR
  • Viden om ph.d.-området


Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten eller OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat). Ønsket startdato er 1. januar 2023 eller snarest muligt derefter.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest søndag den 4. december 2022 . Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret CV og eksamensbeviser.

Giv os meget gerne et kald, enten til HR-specialist Marie Gissel Barfoed på 2310 0283 eller kontorchef Katja Clausen Toft på 3050 2649.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Søndag den 04. december 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Farum

    Vil du være vores nye HR Coordinator og har du lyst til at arbejde med en bred vifte af operationelle, administrative og udviklingsorienterede opgaver i en international virksomhed i signifikant væ..
    • HR-medarbejder
    • Farum
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (freelance) i Nordsjælland

    The first opportunity you have is that you are still alive. It’s time to combine our power to fight the situationBecause whenever you get hurt Financially, Physically, Emotionally, spiritually,.
    • HR-medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Hele Danmark

    Vil du være med til at sikre HR-administration på højt niveau i en international, børsnoteret virksomhed og være med til at skabe forbedringer og optimere vores processer?Vil du være med til at s..
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Hele Danmark

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0