Passioneret arbejdsmiljøkonsulent med sans for rådgivning og lyst til samarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Er det dig? Måske har du ikke været i en kommune før og tænker, at det er det ikke. Men læs lige videre alligevel, for vælger du os, så kan vi garantere en hverdag, hvor mening gennemsyrer dit arbejde. Gå ikke glip af en ansættelse, hvor du kan prøve en mindre kommune af med masser af medbestemmelse, tværgående samarbejde, faglig udvikling og kolleger i verdensklasse (ja, det er os!).

Hvem er vi?
Vi er 12 energiske kolleger, som arbejder inden for områderne Strategi, HR udvikling, Arbejdsmiljø og Kommunikation. Vi har alle det til fælles, at vi udvikler, servicerer og/eller rådgiver kolleger i organisationen, borgmesteren, udvalgsformændene, koncernchefgruppen og direktionen - dagene er aldrig ens. Vi sætter fagligheden højt, samtidig med at vi har det sjovt og prioriterer at bruge tid på at udvikle os selv og hinanden.

Og selvom det kan lyde lidt klichéagtigt, så er det faktisk sandheden: Vi er sat i verden for at støtte og fremme, at vi er én kommune, hvor alle bidrager til en fælles retning for at nå vores fælles mål. Og har du ikke arbejdet i en kommune før, så tænk bare på, hvor meget din kommune er ind over i din by: Børnehaven, plejecenteret, naturområderne, svømmehallen, musikskolen og meget mere. Vi arbejder for hele Lyngby-Taarbæk Kommune og for at skabe de bedste rammer for både borgere og kolleger.

Du brænder for et sundt arbejdsmiljø
…og har du lyst til at understøtte dine kolleger i at skabe et godt arbejdsmiljø? Så er du den nye rådgivende kollega, som sammen med særligt én kollega er nøgleperson i arbejdet med at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Du vil med andre ord stå i spidsen for at koordinere kommunens overordnede arbejdsmiljøarbejde og være vidensperson i forhold til MED-systemet samt regler og lovgivning på arbejdsmiljøområdet. Du har en gejst for dit felt, en relevant uddannelse og en opsøgende nysgerrighed - måske nogle års erfaring fra en politisk styret organisation.

Et udsnit af de opgaver, du skal jonglere med:
Alt det med arbejdsmiljø - rådgive og vejlede organisationen om arbejdsmiljøregler, udvikle og koordinere bevilling af lokale arbejdsmiljøpakker, ansvarlig for gennemførelse af uddannelse af arbejdsmiljøorganisationen og afvikling af den årlige arbejdsmiljøkonference.

Når vi taler arbejdsskader - håndtere arbejdsskadeanmeldelser og være bindeled mellem den lokale arbejdsplads og kommunens eksterne arbejdsskadeadministrator. Håndtere henvendelser fra Arbejdstilsynet, herunder vejlede om tilsynsbesøg og følge op på Arbejdstilsynets afgørelser.

Samle trådene som tovholder – med ansvar for kommunens APV- og handleplanssystem og hjælpe arbejdsmiljøorganisationen i gennemførelse af APV’er og handleplaner, i udarbejdelsen af retningslinjer og politikker inden for arbejdsmiljøområdet samt som sekretær for vores Hovedudvalg.

Send os verdens bedste ansøgning
Kan du se dig selv hos os? Så send os dit CV og skriv en ansøgning, som vi ikke kan modstå senest den 21. marts 2024. Vi tager løbende ind til samtaler for at se, om vi har god kemi.

Det praktiske:
Du starter i det gode selskab senest den 1. maj 2024, stillingen er en fast fuldtidsstilling og aflønnes efter gældende overenskomst med evt. mulighed for at forhandle tillæg for kvalifikationer. Den fysiske placering er i centrum af Lyngby. Den første tid på Toftebæksvej 12, herefter Lyngby Torv.

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at ringe eller skrive til specialkonsulent Louise Zack Nielsen, [email protected], tlf.: 23 39 56 60.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
1. maj 2024

Arbejdssted
Toftebæksvej 12, 2800 Kgs. Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Torsdag den 21. marts 2024

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Hele Danmark

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? At..
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Værløse

    Stortrives du med at arbejde selvstændigt inden for eget ansvarsområde? Kan du lide både at have løbende driftsopgaver og specialopgaver? Vil du være med til løbende at udvikle og optimere vores ar..
    • HR-medarbejder
    • Værløse
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Nordsjælland

    Stortrives du med at arbejde selvstændigt inden for eget ansvarsområde? Kan du lide både at have driftsopgaver og specialopgaver? Vil du være med til løbende at udvikle og optimere vores arbejdsgan..
    • HR-medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Farum

    Vil du være vores nye HR Coordinator og har du lyst til at arbejde med en bred vifte af operationelle, administrative og udviklingsorienterede opgaver i en international virksomhed i signifikant væ..
    • HR-medarbejder
    • Farum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0