HR-konsulent med interesse for rekruttering til Kriminalforsorgen Sjælland, Områdekontoret i Ringsted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være med til at sætte præg på fremtidens Kriminalforsorgen gennem succesfulde rekrutteringer og nyansættelser? HR-enheden i Ringsted er på jagt efter en ny kollega til bl.a. at bistå vores ledere i at tiltrække de bedst egnede kandidater i fremtiden

Dine primære arbejdsopgaver vil være at understøtte vores ledere i rekrutterings- og ansættelsesprocessen. Det betyder konkret, at du yder sparring om alt fra indholdet i stillingsopslaget til lederens afvikling af ansættelsessamtaler, samt at du sikrer at den rigtige kandidat ansættes til den rigtige løn. Lønforhandling med de faglige organisationer vil derfor være en central arbejdsopgave.

Kriminalforsorgens hovedopgave er at medvirke til at begrænse kriminalitet ved at fuldbyrde de straffe, som domstolene har fastsat. Vi er ca. 4400 medarbejdere i hele Kriminalforsorgen, hvoraf ca. 765 af os arbejder i Område Sjælland. Vi er en mangfoldig organisation, som består af fængselsbetjente, fængselslærere, socialrådgivere, værkmestre, administrative medarbejdere, akademikere, sundhedsfagligt personale og meget andet.

Mere om os

Du bliver en del af Område Sjællands HR-enhed, som er placeret i Områdekontoret i Ringsted.

Områdekontoret består af ca. 85 medarbejdere, der arbejder med klientsagsbehandling, resocialisering og kriminalitetsforebyggende initiativer, økonomi, sikkerhed og HR.

Område Sjælland består af fire institutioner med matrikler spredt over hele Sjælland, samt Lolland og Falster. I HR-enheden understøtter vi institutionerne med rekrutteringer, arbejdsmiljø, personalesager, sygefravær, ledelsesudvikling, samt understøtter uddannelsesforløbet for fængselsbetjentes og , værkmestreelever, og meget mere.

Du kan læse mere om Kriminalforsorgen på www.kriminalforsorgen.dk

Hvem er du?

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi lægger stor vægt på, at du er serviceminded, struktureret, har gode samarbejdsevner og kan have mange bolde i luften på samme tid. Hvis du har erfaring med løn- og ansættelsesvilkår på statens område, vil det være en stor fordel, men ellers sørger vi for at klæde dig godt på. Erfaring med Statens HR vil også være et stort plus.

Udover at stå for rekrutterings- og ansættelsesprocessen ved nyansættelser, vil dine arbejdsopgaver også kunne bestå af forskellige administrative HR-opgaver, såsom udarbejdelse af ansættelsesbreve, rokeringsskrivelser, barsels- og orlovsanmodninger og lignende.

Alt efter dine kompetencer, interesser og ambitioner kan du også prøve kræfter med en lange række af andre større og mindre projekter, leverancer og opgaver indenfor HR-området.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Hvis du har en akademisk baggrund, ansættes du som fuldmægtig i henhold til Overenskomsten for akademikere i staten.

Hvis du er kontoruddannet, ansættes du som kontorfunktionær i løngruppe 2 i henhold til Organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere, samt Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten).

Der er mulighed for at forhandle personligt kvalifikationstillæg afhængig af erfaring og kompetencer.

Du får tjenestested på Områdekontoret, Tinggade 15, 4100 Ringsted – kun 5 minutters gang fra Ringsted station. Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Du bliver en del af HR- og Ledelsessekretariatet, som består af 14 medarbejdere og HR-chefen. Du refererer til HR-chef Anders Berthelsen Carlsbæk.

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Derudover bliver du en del af en arbejdsplads med gode kolleger med stor og bred faglighed, samt erfaring med arbejdet i Kriminalforsorgen, som står klar til at hjælpe dig.

Ansøgning

Du søger stillingen via linket "Søg stillingen”. Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest mandag den 16. maj 2022.

Vi forventer at holde 1. samtaler den 19. maj og 2. samtaler den 24. maj.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for uddannelse og CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR-chef Anders Berthelsen Carlsbæk på telefon 7255 4726 eller HR Teamkoordinator Anna Berg Møller på telefon 7255 5596.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Ringsted
  • Lørdag den 21. maj 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Roskilde

    When you’re part of [xxxxx], you’ll do challenging work, and be part of a team that values performance, quality and innovation. As part of a successful, growing global organizati..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Kalundborg

    Vi leder efter en dygtig AM-koordinator, gerne med erfaring inden for byggeriet, der motiveres af at være en del af en virksomhed med fart på. Hvis du trives med at have en bred kontaktflade, e..
    • HR-medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Roskilde

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Ringsted

    Brænder du for arbejdsmiljø, organisatorisk læring og lederudvikling? Vil du være med til at tage ansvar for, at Koncern Digitalisering er en sammenhængende og attraktiv arbejdsplads, så vores dygt..
    • HR-medarbejder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2