Kvalitets- og arbejdsmiljøkonsulent til Renovering i Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Kvalitets- og arbejdsmiljøkonsulent

Vi søger dig, der har lyst at præge, hvordan vi arbejder med arbejdsmiljø og kvalitet hos MT Højgaard Danmark. Hvis du trives med at motivere og understøtte sikker adfærd og kvalitetsbevidsthed hos alle parter på byggepladsen, så har vi en god mulighed i det østlige Danmark med udgangspunkt fra Søborg.

Vi er kendt for at have kvalitet og arbejdsmiljø øverst på dagsordenen, og vi arbejder hele tiden med at optimere det psykiske og fysiske arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Ligesom vi har fokus på at sikre og dokumentere kvaliteten af vores projekter.

Opgaver og ansvarsområder

Du bliver en af vores kvalitets- og arbejdsmiljøeksperter indenfor egenproduktion med ca. 300 håndværkere samt support til 5-10 igangværende større renoveringsprojekter. Du får mulighed for sparring og samarbejde med fagkolleger på tværs af sektioner.

Din faste arbejdsplads bliver i udgangspunktet på vores kontor i Søborg. Vi forventer, at du dagligt deltager i møder og byggepladsbesøg, så du bringer din faglighed i spil, der hvor den betyder noget.

Du kommer til at understøtte kvaliteten og sikkerheden på vores byggepladser, og vi ser frem til, at du kan bidrage med såvel ideer til som udførelse af nye tiltag.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • gennemføre undervisning for medarbejdere og ledere
  • deltage i undersøgelse af hændelser (ulykker, AT-reaktioner mv.)
  • samarbejde med byggepladserne om at løse arbejdsmiljøudfordringer
  • understøtte byggepladsernes brug af Dalux i KS-arbejdet via opsætning og vejled-ning
  • planlægge og gennemføre tværgående tiltag på arbejdsmiljø- og kvalitetsområdet på baggrund af lovgivningen, ny viden på området og konkrete forbedringsmuligheder
  • planlægge, gennemføre og afrapportere intern audit

Om dig

Du er formodentlig uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør suppleret med en hånd-værksuddannelse som tømrer eller murer og har gerne nogle års viden og erfaring med tilsvarende arbejde fra bygge- og anlægsbranchen. Du har arbejdet med ledelsessyste-mer indenfor kvalitet eller arbejdsmiljø og må meget gerne være Lead Auditor eller have erfaring med at gennemføre interne audits.

Du er en stærk formidler både skriftligt og mundtligt og er ekspert i ”samarbejde” og løs-ninger, der bunder i, hvad der er praktisk muligt.

Du holder dig naturligt ajour med gældende og kommende lovgivning og motiveres af at dele din viden i vores interne MT Højgaard Danmark netværk samt på arbejdsmiljøudvalgsmøder.

Vi tilbyder

I MT Højgaard Danmark vil du blive en del af en organisation med et højt fagligt kompe-tenceniveau, og dine kolleger er både ambitiøse og samarbejdsorienterede. Derudover er der rig mulighed for at blive videreuddannet, udvikle dig fagligt og personligt med en løn-pakke, der afspejler de forventninger, vi har til dig.
Du vil referere direkte til Sektionsdirektør Michael Christiansen.

Ansøgning

Vil du vide mere, så kontakt Sektionsdirektør Michael Christiansen på tlf. 2270 9387.
Vi forholder os løbende til de ansøgninger vi får, så send gerne din ansøgning snarest muligt via ansøgningslinket.

Hos MT Højgaard Danmark skaber vi de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i. Vi kombinerer vores viden med godt håndværk, og samarbejde er vores vigtigste byggemateriale. Sådan har det været i mere end 100 år. Mød os på mth.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Glostrup

    Vil du have indflydelse på dine kollegers trivsel i en virksomhed der bidrager til at løse klimaudfordringen, ikke går på kompromis med arbejdsmiljøet og har fokus på dig som menneske? Så skal .
    • HR-medarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (vikar) i København S

    Vil du være en del af en ambitiøs organisation, der hver dag skaber værdi for vores mere end 135.000 medlemmer? Har du HR-administration til fingerspidserne, er god til at holde overblikket og samt..
    • HR-medarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1