Vikarstilling: Efterlysning: HR-konsulent, 1 års barselsvikariat, til HR i [xxxxx], Infrastructure Danmark (København)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Søborg

-- Ansøgningsfrist: 15-11-2023 - Søborg

Efterlysning: HR-konsulent, 1 års barselsvikariat, til HR i NCC, Infrastructure Danmark (København)


Er du mon vores kommende kollega?

Min kollega, Anne, går på barselsorlov, og derfor leder jeg efter en helt bestemt HR-konsulent, der har erfaring med HR-arbejde og lyst til at stemple ind på fuld tid for et år (i første omgang) i en stor virksomhed, hvor du i høj grad får lov at arbejde selvstændigt med opgaver inden for et bredt område af HR. Jeg forestiller mig, at du har arbejdet med HR i nogle år, er velbevandret i funktionærloven og diverse overenskomster og vant til at veksle mellem mange forskellige opgaver i løbet af en dag.

Når du er på arbejde, har du har lyst til at arbejde tæt sammen med kollegerne i organisationen, hvor du skal hjælpe med at løse opgaver over en bred kam, der alle sammen er HR-relateret. Opgaverne, som du skal løse i tæt samarbejde med Frederikke, der også er HR-konsulent, og mig, der er HR Manager, er meget forskellige inden for HR-relateret drift og administration, så du vil få ansvar for opgaver inden for hele HR-paletten, lige fra at understøtte timelønsområdet, når det gælder personalesager og ansættelsesretlige spørgsmål til back office-opgaver i forbindelse med rekruttering af funktionærer, drift og administration inden for HR – dog ikke kontraktskrivning eller noget vedrørende løn.

Nogle års erfaring med ansvar for HR-opgaver er naturligvis et krav, og derudover er din succes i jobbet i høj grad betinget af, at du:

  • Får energi af at bruge dine kompetencer til at hjælpe og understøtte din organisation.
  • Er imødekommende og nysgerrig, når der er brug for din hjælp.
  • Kan stå fast og skære igennem på en åbenhjertig og assertiv måde.
  • Er seriøs i dit arbejde og har styr på detaljen uden at miste det store overblik.
  • Er indforstået med, at der i jobbet også forekommer rutineopgaver.
  • Trives i et åbent kontormiljø, hvor der altid er plads til humor og en uformel omgangstone.
  • Har styr på Office-pakken og er klar til at arbejde med flere forskellige it-systemer – vi har mange forskellige platforme, vi arbejder på.

Hvis du har erfaring med rådgivning i personalesager, afholdelse af sygefraværssamtaler, udarbejdelse af advarsler og lignende, er det et kæmpe plus.

Måske har du taget en videregående uddannelse på kandidatniveau indenfor HR, jura, ledelse eller tilsvarende, eller måske har du ingen formel baggrund inden for HR, men har arbejdet så tilstrækkelig længe med området, at du under alle omstændigheder er godt klædt på til opgaven. Det, der betyder noget er, at du har erfaringen og det rigtige mindset og godt selv ved, at du er dygtig til dit fag, og at du derfor er en reel hjælp og støtte – både på et fagligt og et personligt plan.

Du kommer til at referere til mig, der er HR-ansvarlig for det samlede forretningsområde, Infrastructure i Danmark. Jeg har været på posten i næsten 12 år, er uddannet jurist og elsker mit arbejde som HR Manager i NCC. Vi har højt til loftet og helt vildt travlt, fordi vi vækster og driver en rigtig god og sund forretning – og her kommer du ind i billedet. Frederikke og jeg har brug for en kollega til at hjælpe med nogle af de mange HR-opgaver, mens Anne er på barsel, og hvem ved, måske det lige præcis er dig?

Ansættelsesperioden er i første omgang 1.1.24 – 31.12.24.

Jeg glæder mig til at møde dig – og det gør Anne og Frederikke også 😊

Mange hilsner

Sandra Skou

HR Manager

NCC Danmark A/S

VIGTIGT:

NCC er en af de største bygge- og anlægsvirksomheder i Norden. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2022 havde NCC en omsætning på ca. 54 milliarder SEK og 12.500 ansatte. Vi arbejder på nogle af branchens mest interessante og komplekse projekter. Vi er passionerede om at styre alle aspekter af bygge- og anlægsprocessen i tæt samarbejde med vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er et stort puslespil med mange brikker, der jævnligt ændrer form i realtid. Det indebærer store budgetter, stort ansvar og spændende udfordringer sammen med de bedste folk i branchen. Udstyret med viden som vores vigtigste værktøj får vi tingene til at ske - hver eneste dag.

Du kan se mere om os på www.NCC.dk

Kontakt:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Søborg
  • Onsdag den 15. november 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Bagsværd

    Arbejdsmiljøkoordinator til pharmaprojekt med en produktionsfacilitet i Bagsværd Dette job er for dig, som trives med en bred kontaktflade og som kan planlægge og omsætte arbejdsmiljømål til pr..
    • HR-medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Glostrup

    Vil du have indflydelse på dine kollegers trivsel i en virksomhed der bidrager til at løse klimaudfordringen, ikke går på kompromis med arbejdsmiljøet og har fokus på dig som menneske? Så skal .
    • HR-medarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1