HR-assistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

What’s in it for you?
  • Styr på Masterdata, kontrakter, ansættelsesforhold og samspillet mellem systemer og mennesker er det du brænder for at sikre.
  • Du sætter en ære i at løngrundlag er korrekt og du bliver en vigtig del af processen omkring tidsregistreringer i vores nye system ”Visma Time”. Herved gør du en forskel for alle danske medarbejdere i organisationen.
  • Du vil samarbejde med Shared Services teamet i Sønderborg, hvor vi værdsætter godt kollegaskab og hjælper hinanden med stort og småt. Vi er bevidste om betydningen af god onboarding og ved, at selv den bedste kandidat skal hjælpes til at præstere optimalt.
  • På sigt vil du gå ind i rollen som HR-Konsulent, hvor du vil være sparringpartner for ledelsen og bindeled til medarbejderne, så her er gode muligheder for udvikling i jobbet.
  • Som en del af Signode-familien bidrager du til produktionen af bæredygtige løsninger for transportindustrien.


Job- og personprofil
Vi foretrækker, at du har erfaring fra arbejdet med HR-administration og løn – det kan være som kontorassistent, HR-assistent eller lønbogholder. Du er fortrolig med de fleste Microsoft Office-programmer, særligt Excel, og så er det en fordel, hvis du også kender til Ceridian Dayforce (HR Masterdata) samt Visma Løn og Time. Endelig taler og skriver du dansk og engelsk på højt niveau.

Som person, er det vigtigt, at du er serviceminded, imødekommende og god til at samarbejde. Du trives i en omskiftelig hverdag og er ok med at blive afbrudt af dine kolleger, der har spørgsmål, alt imens du sidder fordybet i en opgave. Endelig er du en mester i planlægning og går op i alle detaljer – også når opgaverne er rutineprægede.

HR-administrative opgaver
  • Ansvarlig for opdatering af HR Masterdata i samarbejde med global HR
  • Ansvarlig for fortolkning og anvendelse af gældende ansættelsesret og samarbejde med Dansk Industri
  • Support til ansættende ledere ved rekrutteringer, såsom udarbejdelse af rekvisitioner, kontrakter mv.
  • Kontakt til offentlige myndigheder i forbindelse med refusioner mv.
  • Opdatere samt vedligeholde lokale HR-politikker og initiativer


Opgaver relateret til lønudbetaling
  • Lønadministration, dvs. klargøring af løngrundlag til den månedlige lønkørsel og kontrolfunktion relateret til lønprocesser


Organisationen
Du vil referere til HR Manager Northern and Western Europe, Mattias Bredin, der holder til i Sverige. Du vil skulle varetage HR- og lønopgaver for vores tre lokationer, som ligger i Sønderborg, Nørresundby og Herlev. Din arbejdsplads vil være ved Signode Denmark ApS i Sønderborg. Forvent ca. 15 rejsedage årligt hovedsageligt mellem de danske afdelinger.

Ansøgning
Er er du motiveret af ovenstående, og matcher du vores job- og personprofil, så send en ansøgning via linket her på siden. Vi ønsker os, at du kan tiltræde hurtigst muligt.

Vil du vide mere?
PULS Human Relations er vores rekrutteringspartnere, og du er velkommen til at kontakte Joan Lott Carlsen på telefon 4314 4203, hvis du har spørgsmål.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Sønderborg
  • Tirsdag den 14. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1