HR Business Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

GROUP HR BUSINESS PARTNER

Ser du HR som en væsentlig katalysator til at skabe forretningsresultater, og brænder du for at arbejde både strategisk og operationelt inden for HR-feltet? Vil det motivere dig at få indflydelse på medarbejder- og organisationsudviklingen hos en af Nordeuropas største støberikoncerner? Så har vi den perfekte stilling til dig.

Hos BIRN søger vi lige nu en engageret kollega til en nyoprettet stilling, der med sin store erfaring kan støtte op omkring vores forretning gennem performanceudvikling, procesudvikling og HR-projekter. Med reference til Group CFO, får du, sammen med en HR-kollega, ansvaret for at styrke en organisation i sin udvikling med HR som en af drivkræfterne.

VIRKSOMHEDEN

BIRN i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner, og vi har datterselskaber i Danmark, Sverige, Tyskland og Italien.

Vi er udelukkende ordreproducerende og støber, overfladebehandler, bearbejder og monterer højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien.

BIRN har en lang og traditionsrig virksomhedshistorie. Koncernen beskæftiger omkring 800 medarbejdere, heraf ca. 550 i Holstebro.

Hovedparten af produktionen afsættes internationalt.

Virksomhedens DNA udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af koncernen som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling. Vores strategi er klar - vil du med på rejsen?

Kan du se dig selv i disse værdier, og kan du bidrage til udviklingen og fællesskabet med høj faglighed, godt humør og forandringsparathed, så er du måske vores nye HR Business Partner.

ARBEJDSOPGAVER OG BESLUTNINGSKOMPETENCE

Dine arbejdsopgaver som Group HR Business Partner vil primært, men ikke begrænset hertil, være:

  • Planlægning og gennemførsel af trænings- og udviklingsprojekter, der understøtter karriereplanlægning og performance management
  • Støtte lederne i deres lederskab, kommunikation og evne til at håndtere forandringsledelse
  • Udvikle og eksekvere strategi for medarbejderudvikling og uddannelse
  • Facilitere processer og workshops om trivsel, samarbejde og styrket kultur.
  • Tage ejerskab for design og udrulning af HR-politikker
  • Sikre en god start for alle på BIRN med standardiserede on- og off boarding processer og materiale
  • Udøve strategisk og operationel indflydelse på successionsplanlægning
  • Sikre fokus på fastholdelse ved at drive performance og udviklingssamtaler for medarbejderne

SUCCESKRITTERIER I STILLINGEN

Du er en succes i stillingen, når du bringer din forretningsforståelse i spil og løser opgaverne på en serviceorienteret, struktureret og innovativ facon. Hertil har du udviklet et selvstændigt perspektiv på de besluttede prioriteringer for virksomheden, så du effektivt kan understøtte de organisatoriske HR-initiativer frem mod de ønskede resultater.

Du er fra tidligere jobs fortrolig med HR-opgaver på leder- og direktionsniveau, og du har modet og drivet til at give sparring på alle organisationens niveauer, understøttet af din evne til at spotte opgaver, der ellers kunne falde mellem to stole.

UDDANNELSE OG ERFARING

Den ideelle kandidat har indgående erfaring fra en lignende stilling, og gerne fra en større international organisation. Du har en uddannelse på kandidatniveau.

Det er vigtigt, at du kan dokumentere en solid HR-erfaring, og at du har opnået gode resultater inden for HR-området, som kvalificerer dig til at matche stillingens krav til forretningsforståelse, kommunikation og kultur.

Derudover er du naturligvis en erfaren bruger af hele MS Office pakken, og du har gerne erfaring indenfor digitalisering af HR-processer.

Sprogligt taler og skriver du et ubesværet dansk, og du behersker engelsk på højt niveau. Har du kendskab til tysk og de nordiske sprog, er det yderligere et plus.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er passioneret omkring HR og udstråler en faglig stolthed. Du arbejder for egen og dine kollegers succes gennem high performance og trivsel.

Din tilgang til opgaverne er struktureret, du evner opfølgning, og overholdelse af deadlines er et must for dig. Du er proaktiv indenfor dit felt, og du ved, at samarbejde er nøglen til succes. Du er en do’er, der løser opgaven og tør tage selvstændige beslutninger.

Du har et godt humør, og besidder en god portion gennemslagskraft. Du motiveres af en god vekselvirkning mellem rutine, projekt og ad-hoc opgaver.

Som kollega er du holdspiller med et stort personligt drive og en positiv tilgang til dine omgivelser, hvorfor du trives med at indgå i et team af fagligt dygtige kolleger på tværs af organisationen.

VI TILBYDER

En spændende og fagligt udfordrende stilling med afvekslende opgaver samt en høj grad af faglig og personlig udvikling.

BIRN er en fantastisk arbejdsplads med et entusiastisk og imødekommende miljø i en flad organisation, hvor der er kort afstand fra de gode initiativer til beslutning og handling.

Gagepakken forhandles efter kvalifikationer. Herudover kan vi tilbyde en super god forsikrings- og pensionspakke, kantineordning mm.

YDERLIGERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Group HR Manager Morten Madsen på tlf. +45 3016 0115 eller Group CFO Esben Trier Lund +45 2175 0888.

ANSØGNING

Bemærk, at vi ønsker stillingen lukket snarest muligt. Vi har derfor planlagt samtaler mandag den 23. januar 2023 og onsdag den 25. januar 2023.

Vi ser derfor frem til hurtigst muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og øvrige relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Holstebro
  • Fredag den 10. februar 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Hele Danmark

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? At..
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Brande

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • HR-medarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Vildbjerg

    HR- og Løn-koordinatorDrive – Selvstændig – Serviceminded Vi leder efter dig, der både trives hjemmevant i de administrative processer omkring HR, og som kan arbejde udadvendt, proaktivt og p..
    • HR-medarbejder
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Hele Danmark

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0