Vikarstilling: HR konsulent til Koncern HR Udvikling (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Sorø

Region Sjælland søger en HR-konsulent med interesse for udvikling til et 1 årigt barselsvikariat

Hos os bliver du en del af enheden Koncern HR Uddannelse og Udvikling i Region Sjælland med cirka ca. 35 dygtige medarbejdere. Du kommer til at indgå i fagområdet Ledelse, Rekruttering og Fastholdelse, hvor vi udover dig, er 7 konsulenter, 1 chefkonsulent og 1 kursuskoordinator. Vi har arbejdsplads i regionshuset i Sorø, hvor du er tæt på det politiske og det administrative topledelsesniveau.

Vores primære fokus er at udvikle, gennemføre og kvalitetssikre strategiske HR aktiviteter, der understøtter ledelsesudvikling, rekruttering og fastholdelse på tværs af Region Sjælland. Vores mål er at bidrage til, at regionens ledere kan rekruttere, udvikle og motivere de kompetencer, der skal til for at lykkes med regionens organisatoriske og politiske mål. Regionens sygehuse udgør vores største målgruppe.

Du kommer til at arbejde med opgaver, der fagligt spænder vidt og udvikler dig personligt.

Afhængigt af din profil og dine kompetencer skal du bidrage ind i fagområdets opgaver, der både involverer udvikling og kvalitetssikring af ledelsesudviklingsforløb samt projektstyring og projektdeltagelse på en HR indsatser med både fagligt og politisk afsæt.

Din rolle

Din rolle som HR Konsulent indebærer, at du bidrager til udviklingen og kvalitetssikringen af HR-aktiviteter, ofte i samarbejde med eksterne og interne leverandører. Du skal være garant for et match mellem de rette leverandører og ledernes behov. I den forbindelse vil du også skulle løse opgaver af mere administrativ karakter, såsom at håndtere kontrakter med eksterne leverandører, økonomi og planlægning med kursuskoordinatoren.

Da vores opgaver har både strategisk, udviklings- og driftsmæssig karakter, løser vi også ofte en række opgaver af mere formel karakter som sagsfremstilling og notatskrivning.

Jobbet er ikke ”proceskonsultation” eller ”undervisning”, hvilket betyder, at du ikke skal være ”på gulvet”, selvom erfaring med den slags, er et plus. Du vil dog skulle repræsentere regionen som ”vært” på vores aktiviteter med eksterne konsulenter.

Du får mulighed for at bruge eller erhverve kompetencer indenfor HR-udvikling, pædagogik, research- og analysearbejde, formulering af businesscases samt kommunikation og intern markedsføring.

Din profil

Region Sjælland er en politisk styret organisation med stor kompleksitet og mange interessenter. Det betyder, at du skal kunne tænke helhedsorienteret, tage hensyn til mange interessenter og have talent for at omsætte gode idéer til konkrete og brugbare initiativer for regionens ledere.

Du har gode skriftlige og mundtlige kompetencer. Du kommer til at løse opgaver selvstændigt, men også i tæt samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere. Du skal kunne trives med at have forskellige bolde i luften.

Du har en relevant akademisk uddannelse med interesse for den ”bløde” del af HR. Viden om og evt. praksiserfaring med pædagogik og læringseffektive metoder vil være en fordel.

Du kan være nyuddannet eller erfaren, det vigtigste er din lyst til at lære og indgå i et udviklingsarbejde sammen med gode kolleger.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til den offentlige sektor, viden om ”det politiske” og kan omsætte nye tendenser og tilgange indenfor faget ledelse til konkrete udviklingsaktiviteter i en offentlig kontekst.

Bemærk: vi betragter ikke erfaring med ledelse som erfaring med ledelsesudvikling.

Du skal derudover have lyst til at bidrage til enhedens interne udvikling med inspiration og engagement, både som kollega, konsulent og som faglig sparringspartner.

Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling i en stor offentlig organisation med fokus på tillid som bærende værdi. Du bliver en del af et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab, der arbejder selvstændigt. Vi har

Vi lægger vægt på at have en sund og meningsfuld arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så der kan skabes balance mellem arbejde og privatliv, f.eks. er onsdag frivillig hjemmearbejdsdag. Du får arbejdsplads i vores kontorfællesskab i Regionshuset i Sorø. Vi har flekstid, gratis frugt- og kaffeordning, god personalekantine, fitness rum, personaleforening og en uformel omgangsform.

Tiltrædelse 1. juni
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Du er velkommen til at kontakte HR-Uddannelses- og Udviklingschef Kim Leck Fisher på tlf. 50 52 52 80 for yderligere oplysninger.

Ansøgning

Lyder stillingen som noget for dig, så upload en motiveret ansøgning med CV via "Søg Jobbet" knappen.

Koncern HR understøtter strategisk og udviklingsmæssigt Region Sjælland som en attraktiv arbejdsplads. Region Sjælland udvikler og leverer offentlig service til borgere, kommuner og virksomheder. Læs mere om Region Sjælland på www.regionsjaelland.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Sorø
  • Tirsdag den 11. april 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Roskilde

    When you’re part of [xxxxx], you’ll do challenging work, and be part of a team that values performance, quality and innovation. As part of a successful, growing global organizati..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Kalundborg

    Vi leder efter en dygtig AM-koordinator, gerne med erfaring inden for byggeriet, der motiveres af at være en del af en virksomhed med fart på. Hvis du trives med at have en bred kontaktflade, e..
    • HR-medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Roskilde

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Slagelse

    Vil du arbejde med PersonaleJura i Slagelse Kommune?Leder du efter en arbejdsplads i udvikling? Har du interesse for personalejura og er du skarp til forhandlinger og relationer? Så læs med her o..
    • HR-medarbejder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0