Engageret teamleder til Job og Rekruttering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Er du optaget af et tæt samarbejde med virksomhederne om at få jobparate ledige i job?
Og trives du med at være en del af en ambitiøs organisation i evig bevægelse, så send os en ansøgning.

Om stillingen


Som teamleder af Job og Rekruttering varetager du den faglige og personalemæssige ledelse i teamet. Konkret får du ansvaret for 8 virksomhedskonsulenter. Din opgave er at være tæt på medarbejderne og driften, herunder sikre kvaliteten af det virksomhedsrettede arbejde, og implementering af strategier, helt ud i mødet med virksomhederne og borgeren. Ligeledes forventer vi, at du spiller en afgørende rolle ift. at række ud mod både interne og eksterne samarbejdspartner med henblik på at vedligeholde og udbygget et samarbejde, der bidrager til at få borgerne tilbage på arbejdsmarkedet.

Du vil referere til lederen af Ungeenheden og indgå i den samlede ledergruppe i Beskæftigelses- og Socialafdelingen. I lederteamet arbejder vi tæt sammen og har konstant fokus på, hvordan vi bedst løfter opgaver og sammen skaber resultater til gavn for borgerne.

Hvad vi laver i Job og Rekruttering


Team Job & Rekruttering har ansvar for den opsøgende virksomhedskontakt og er en del af den virksomhedsrettede indsats for især forsikrede ledige og jobparate borger.

Teamet skal sikre en stærk virksomhedskonsulentfaglighed i Jobcenter Gladsaxe, som skal bidrage til, at flere virksomheder får den arbejdskraft, de har behov for, og at flere borgere derigennem kommer i beskæftigelse.

Teamet varetager den virksomhedsrettede indsats for ca. 1200 jobparate og forsikrede ledige i Jobcenter og Indsats samt Ungeenheden – og servicerer på den måde hele Jobcentret Gladsaxe. Det forventes, at teamet repræsenterer hele paletten i kontakten med virksomhederne

Teamets kerneopgave er at hente ordinære stillinger hjem og matche borgere til stillingerne, samt understøtte den jobrettede indsats i øvrigt i form af fx praktikker og løntilskud. Vi står for information og rådgivning af virksomhederne om den service, som jobcentret kan levere – også i forhold til ordinær beskæftigelse.

Vi samarbejder med Jobcentre i andre kommuner om formidling af arbejdskraft til virksomheder på tværs af kommunegrænser. Teamet har en central funktion i det virksomhedsrettede indsat for hele Jobcenteret ved at understøtte og samarbejde med de øvrige teams.

Om dig


  • Du har erfaring med den virksomhedsrettede indsats og kan styrke samarbejdet med virksomhederne om job og ordinære timer, så vi opretholder en høj effekt af vores virksomhedsplaceringer.
  • Du er en innovativ og handlekraftig leder, der kan udvikle hverdagens praksis med medarbejderne.
  • Du er tilgængelig over for dine medarbejdere og svarer hurtigt tilbage.
  • Du er optaget af, hvad der rører sig inden for arbejdsmarked og beskæftigelsesområdet.
  • Du er god til at sætte dig ind i nye IT-systemer, og du trives i et storrumskontor med fleksible pladser.
  • Du har styr på dit personlige lederskab og dine værdier, så du på samme tid kan være tydelig og udvise empati og være imødekommende.
  • Du har erfaring med virksomhedskontakt og er optaget af sikre kvalitet og gode resultater.
  • Du har erfaring med personaleledelse og gerne en relevant lederuddannelse.

Du bliver en del af Ungeenheden


Job og Rekruttering er forandret i Ungeenheden. Ungeenheden er Gladsaxe Kommunes indsatsen for unge i alderen 14-29 år samlet i Ungeenheden. I Ungeenheden er der i alt 90 medarbejdere. Vi arbejder tæt sammen med Jobcenter Gladsaxe. Begge enheder er placeret i Beskæftigelses- og Socialafdelingen med ca. 350 medarbejdere.

Om os


  • Vi er en velfungerende arbejdsplads, der er præget af et godt samarbejde på tværs. Vi er nysgerrige på hinandens ledelse og praksis og hjælper hinanden, når det er nødvendigt.
  • Vi gør os umage og er gode til løbende at tilpasse vores indsatser til ny lovgivning.
  • Vi er ambitiøse, har fokus på resultater og optaget af, hvordan vi hele tiden kan gøre det endnu bedre til gavn for borgere og virksomheder.
  • Vi sætter pris på faglige drøftelser og nye udviklingsinitiativer.
  • Vi er en arbejdsplads med fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø.

Løn og ansættelsesforhold


Forventet tiltrædelse 1. maj 2023. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Ungeenheden Anne Madsen på telefon 39 57 48 99.

Ansøgningsfristen
Fristen for at søge stillingen er 7. marts 2023. Første samtalerunde forventes afholdt mandag den 13. marts 2023. En evt. anden samtalerunde forventes afholdt torsdag den 16. marts 2023.

Bilag: Gladsaxe Kommunes Ledelsesgrundlag

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (praktik) i Frederiksberg

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering i din praktikperiode? Nu har du muligheden for at få et unikt indblik i rekrutteringsbranchen og samtidigt få styrket dine personlige og faglige kompetence..
    • HR-medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Bagsværd

    Arbejdsmiljøkoordinator til pharmaprojekt med en produktionsfacilitet i Bagsværd Dette job er for dig, som trives med en bred kontaktflade og som kan planlægge og omsætte arbejdsmiljømål til pr..
    • HR-medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Ønsker du en stilling indenfor rekruttering med unikke udviklingsmuligheder? Brænder du for HR og rekrutteringsbranchen og en virksomhed, som besidder en enorm berøringsflade med mange fors..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    -- [xxxxx] søger HR koordinator-- Du får en hverdag, hvor du bruger meget tid på at administrere medarbejderdata, udarbejde kontrakter, assistere udenlandske kolleger med dokumentation og vær..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
29. april 2024 40
28. april 2024 39
27. april 2024 40
26. april 2024 40
25. april 2024 38
24. april 2024 39
23. april 2024 43
22. april 2024 40
21. april 2024 44
20. april 2024 44
19. april 2024 44
18. april 2024 41
17. april 2024 42
16. april 2024 41
15. april 2024 40
14. april 2024 47
13. april 2024 46
12. april 2024 47
11. april 2024 49
10. april 2024 50
9. april 2024 50
8. april 2024 54
7. april 2024 56
6. april 2024 57
5. april 2024 54
4. april 2024 53
3. april 2024 58
2. april 2024 60
1. april 2024 58
31. marts 2024 63
30. marts 2024 63