HR Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Thy-Mors Energi søger en HR-Partner med en stor passion for HR-administration.

Du vil blive ansat i en HR-afdeling, bestående af dig og vores HR Chef. Du bliver derfor en vigtig spiller på HR-området i hele koncernen. Din chef er din sparringspartner – og det er dig, der løser alle de administrative HR-opgaver. Din faglighed indenfor HR-området kan derfor i stor stil komme i spil, da du vil være udførende på alle aspekter af HR-opgaver.

Du kommer til at beskæftige dig blandt andet med administration, rekruttering, ansættelsesret, personalejura, kompetenceudvikling, kommunikation og du kan blive involveret i processer omkring virksomhedskultur og employéer branding. Kort sagt alt som kan opstå fra start til slut under et ansættelsesforhold.

Helt naturligt kan du forvente, at du løbende udvikler dine kompetencer indenfor området, da vi løbende møder nye regler og love på det ansættelsesretlige område samt selv har et ønske om at udvikle vores organisation, så organisationen har optimale rammer for at vokse og udvikle sig.

HR Partnerens opgaver

Størstedelen af dine opgaver vil være HR-administration såsom behandling af fortrolige medarbejderdata, daglig kommunikation med ledere og medarbejdere, koordinere og deltage i rekrutteringssamtaler, udarbejde ansættelseskontrakter, udarbejde udkast til politikker, vejledninger og lignende.

Derudover:

  • Oprette målinger såsom APV og omsætte data fra målingerne til let overskuelige rapporter.
  • Være koncernens go-to person indenfor det personalejuridiske område.
  • Ad-hoc opgaver indenfor HR og personalearrangementer.

HR Partnerens kompetencer og erfaring

Du skal have en relevant uddannelse eller solid erfaring indenfor HR-administration. Vi forventer, dermed at du allerede har styr på en hel del af det faglige indenfor HR-området. Det er en fordel, hvis du allerede kender til Industriens overenskomst og Industriens funktionæroverenskomst.

Som ”den der er den” indenfor HR kan dagen pludselig tage en uventet drejning, da en kollega kan have brug for din sparring. Det er derfor vigtigt, at du trods for den til tider uforudsigelige arbejdsdag, kan være serviceminded, positiv og smilende.

Du kan arbejde selvstændigt, har øje for detaljer, og går analytisk og struktureret til værks, når en opgave skal løses.

For at løse HR opgaverne tilgår vi forskellige programmer. Det er vigtigt, at det er helt naturligt for dig at tilegne dig færdigheder i nye IT-programmer.

Dansk i både skrift og tale kan du vinge af på et højt niveau.

Personlighed
Som HR Partner er du en, som mange i koncernen vil have brug for viden og hjælp fra. Du skal kunne trives i at have kendskab til fortrolig information, som du ikke kan dele med personer, det ikke vedrører.

Vi forventer, at du helt naturligt er struktureret, serviceminded og tillidsvækkende.

Lidt om Thy-Mors Energi

Thy-Mors Energi er en spændende arbejdsplads, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt. Vi har en flad ledelsesstruktur og en forventning om, at alle medarbejdere træffer beslutninger og bringer hinandens faglige kompetencer i spil. Vi passer på hinanden og har en god balance mellem arbejde og familieliv.

I Thy-Mors Energi koncernen er vi samlet set godt 100 ansatte fordelt i vores Holding-selskab, vores Fibernet selskab, Netselskabet Elværk A/S samt ENERGRID A/S.

Som HR Partner kan du bidrage til at sikre, at vores ledere og medarbejdere understøttes bedst muligt, så vi alle har de bedste forudsætninger for - hver især og sammen - at sikre et lokalsamfund i udvikling.

Sådan ansøger du
Du ansøger stillingen via vores hjemmeside www.thymors.dk på siden “OM THY-MORS" under ”Jobs” og ”Ledige stillinger”. På grund af GDPR tager vi ikke imod ansøgninger på mail eller ved personlig henvendelse.

Er du interesseret i at høre mere om jobbet, er du altid velkommen til at kontakte HR Chef, Pia Svendsen, på [email protected] eller tlf. 72 19 88 61.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Thisted
  • Fredag den 01. december 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
15. april 2024 1