Circle K søger en Assistant Store Manager til Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Job Description

Er du vores nye Assistant Store Manager?

Dit mål hos Circle K vil være, sammen med Store Manager, at lede butikken og medarbejdere til at yde fremragende, hurtig og venlig kundeservice. At sørge for at vores kunder altid bliver mødt med et smil og lidt ekstra opmærksomhed.

Ideelt set har du erfaring fra en lignende stilling. Eller du er måske en succesfuld salgsassistent eller en dygtig sælger, gerne indenfor detailhandel eller café/restaurant, der er klar til at påtage dig et langt større ansvar i forhold til drift og ledelse.

Du trives med at være en rollemodel, der naturligt går forrest. Vi lægger stor vægt på salgskultur og søger ledere, som forstår hvad dette indebærer. Kompetencerne inden for driften i en Circle K butik, klæder vi dig på til at mestre - hvis du har energien og den rette indstilling til at lære vores koncepter og værdier at kende.

Vi kan tilbyde dig

Et indflydelsesrigt fuldtidsjob som Assistant Store Manager, hvor du er med til at sikre, at den daglige planlægning og drift af butikken lever op til vores koncepter, målsætninger og standarder. Du har også et stort medansvar i at fastholde og tiltrække de bedste medarbejdere, samt bidrage til god trivsel og fortsat udvikling.

Dit job indeholder mange- og varierende arbejdsopgaver, der spænder vidt, hvor FOOD og CONVENIENCE er en væsentlig del af dine arbejdsopgaver. 

Vi er en dynamisk, handlingsorienteret organisation, hvor vi arbejder sammen som ét team. En arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig som leder og tilegne dig en bred vifte af færdigheder i en international konceptorganisation. Som Assistant Store Manager hos Circle K vil du naturligt blive en del af vores karriere-/uddannelsesforløb.

Udover helt unikke udviklingsmuligheder, tilbyder vi et job med yderst attraktive fordele og personalegoder. Som en del af vores Circle K familie vil du få medarbejderrabat på brændstof, bilvask samt på mad og drikkevarer i alle vores butikker, samt en attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring.

Vi leder efter en positiv teamplayer som:
* trives med at have ansvar og interesserer sig for ledelse
* er resultatorienteret, ambitiøs, en igangsætter og når i mål med planlagte opgaver
* er sælger med stort S og ved hvad, der skal til for, at hver enkelt kunde oplever rigtig god service
* kan bevare overblikket og humøret, når der kommer uforudsete udfordringer ind ad døren, og formår at løse dem med sund fornuft. Også selvom der er lang kø

* er god til at skabe ro og overblik, planlægge, prioritere og delegere
* trives med systemer og orden
* forstår betydningen af at arbejde i et team, hvor alle er afhængige af hinanden

Stillingen starter op som en fuldtids sælger stilling, hvor der vil være oplæring til Assistant Store Manager stillingen.

Ønsker du yderligere information er du velkommen til at kontakte Store Manager Trainee Sanne Sanderhoff Christensen på telefon: 98 12 52 18

Ønsket tiltrædelsesdato: Snarest

Ansøgningsfrist: Vi behandler ansøgningerne løbende.

På vej i den rigtige retning - vil du være med?

Hos Circle K er der plads til alle og vi arbejder altid sammen som One team! Vi værdsætter diversitet og forskellige måder at tænke og arbejde på. Vi opfordrer derfor alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund etc. Det vigtigste for os er, hvordan du er som menneske og vi opfordrer derfor til du ikke sætter billede på din ansøgning og på dit CV.

Hos Circle K arbejder vi for, at transporten i Danmark bliver mere klimavenlig. Nærmere bestemt arbejder vi for, at elbiler, flydende el og biobrændstoffer er både tilgængelige og effektive, da de får en afgørende rolle i den bæredygtige fremtid, vi sætter kursen mod. Læs mere her, og bliv klogere på den grønne omstilling, du måske ikke havde regnet med, at du kunne blive en del af https://www.circlek.dk/groenomstilling  

Om os

Circle K er en af de førende convenience, energi og brændstofleverandører i Danmark, og alene herhjemme har vi 225 Circle K butikker og i alt 434 lokationer (Circle K, Ingo, 1-2-3).

Vi er en del af den canadiske Alimentation Couche-Tard gruppe. Gruppen har samlet mere end 14.000 butikker og stationer, og ca. 122.000 ansatte i 24 forskellige lande rundt om i verden bl.a. i Canada, USA, De Baltiske Lande, Skandinavien, Irland, Polen og Hong Kong.

Vores mission er enkel: Vi ønsker at gøre rejser nemmere og mere behagelige for vores kunder. Vi er kendt for nyskabelse indenfor conveniencesektoren og for vores spidskompetence, som er lækker mad og drikke til danskerne på farten.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Aalborg
  • Fredag den 19. maj 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Hele Danmark

    Fri kontakt
    Om virksomheden: Virksomheden er en international koncern med over 800 ansatte fordelt på flere lokationer i såvel Danmark som udlandet. Virksomheden arbejder målrettet med at sikre høj og ensartet kvalitet på alle produkter og har en meget stor eksport, hovedsageligt til Vest- og Sydeuropa.
    • Indkøber
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Indkøber i Aalborg

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Indkøber
    • Aalborg
    Få mere info
  • Indkøber i Aalborg

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Indkøber
    • Aalborg
    Få mere info
  • Indkøber i Aalborg

    Brænder du for at arbejde med sourcing & kvalitet i en hurtigt voksende virksomhed i vækst og elsker du at arbejde med analyser og procedurer? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig. Spo..
    • Indkøber
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
3. maj 2024 10
2. maj 2024 11
1. maj 2024 11
30. april 2024 12
29. april 2024 10
28. april 2024 10
27. april 2024 12
26. april 2024 10
25. april 2024 9
24. april 2024 12
23. april 2024 14
22. april 2024 14
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 14
18. april 2024 12
17. april 2024 13
16. april 2024 11
15. april 2024 10
14. april 2024 11
13. april 2024 11
12. april 2024 11
11. april 2024 10
10. april 2024 10
9. april 2024 10
8. april 2024 10
7. april 2024 11
6. april 2024 11
5. april 2024 10
4. april 2024 9
3. april 2024 9

Værd at vide når du søger job som indkøber i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!