Rekrutteringsfirma

Indkøb og produktionsplanlægning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V

Indkøb og produktionsplanlægning



Anonym



Ansvar for indkøb og produktionsplanlægning * Bred rolle funderet i Supply Chain * Globalt markedsledende virksomhed med et nicheprodukt

For vores kunde beliggende i Aarhus V, søger vi en medarbejder, der ønsker en bred rolle indenfor indkøb, produktionsplanlægning, ordreafvikling, lagerførelse etc.

Rollen er for dig, der gerne vil have en bred berøringsflade med både indkøb og produktionsplanlægning. Vi ønsker at ansætte en person der ønsker at bidrage med alle sine værdifulde input. Én der vil sætte sit aftryk i værdikæden.

Du vil referere til virksomhedens CEO, som du vil få et vigtigt samarbejde med omkring indkøb og systemer. Derudover bliver dine vigtigste samarbejdspartnere Udviklingschefen, Montagechefen og sælgerne. Sælgerne udarbejder løbende salgsforecast, som danner grundlag for dine analyser og dermed din planlægning.

Virksomheden har ca. 20 slutprodukter i sit sortiment som produceres i serier. Produktprogrammet udvikles løbende i takt med de teknologispring som udviklingsafdelingen tager.

Erfaren Supply Chain-profil, der forstår sig på indkøb og planlægning


Vi forestiller os, at du har arbejdet i en producerende virksomhed med et komplekst Supply Chain-setup. Derudover lægger vi vægt på, at du har erfaring med indkøb. Om du tidligere har arbejdet med operationelt indkøb, procurement eller strategisk indkøb er ikke det vigtigste. Vigtigst er, at du kan trives med at have en bred rolle centreret omkring indkøb/ ordrehåndtering, og at du har en god sans for købmandskab.

Du arbejder struktureret, og du kan lide at være i kontrol. Du er god i relationen med andre, og du kan kommunikere med mange forskellige typer mennesker.

I denne brede rolle forventes det at du på den ene side kan udvælge og håndtere leverandørerne, og på den anden side kan spille en aktiv rolle i håndtering af indkøbene, samt disponeringen af de indkøbte komponenter. I dagligdagen vil der være en del opfølgningsopgaver og manuelt transaktionsarbejde.

Den vigtigste rolle i jobbet er dog at du formår at udvikle en god struktur og systematik i virksomhedens værdikæde, hvori indkøb spiller en stor rolle. Du kommer både til at arbejde med direkte og indirekte indkøb, og du får til opgave at sikre kostreduktion, leveringsevne og kvalitet. Det er derfor også vigtigt at du trives med at sikre korrekte stamdata.

Den rette kandidat er vant til at arbejde i et ERP-system, og er erfaren i Excel.

Agil dansk virksomhed med en høj medarbejderanciennitet og et godt arbejdsklima


Arbejdsstedet er Aarhus V, hvor virksomheden har administration, produktudvikling, montage og testfaciliteter.

Virksomheden har et godt ry i markedet, og igennem de seneste mange år er der leveret flotte bundlinieresultater.

I virksomheden er der et utroligt godt arbejdsmiljø. I det daglige arbejde er der altid en god tone, og udenfor arbejdstiden afholdes der 3-5 gange om året et socialt arrangement. Der er stor opbakning til de sociale arrangementer, hvor alle medarbejdere deltager. Der vil være mulighed for fleksible mødetider og sporadisk hjemmearbejde.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Director Mikael Hage på telefon +45 21 32 92 12. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt
Arbejdssted: Aarhus V.
Reference: 2314.348
Virksomhed: Anonym


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Århus V

Lignende jobs

  • Indkøber i Århus N

    If you are experienced, open minded Purchaser who would like to join our Global Service Material Procurement department? If yes, apply to this role! We are looking for people who are enthusiastic a..
    • Indkøber
    • Århus N
    Få mere info
  • Indkøber i Århus N

    Do you want to be part of the Global Procurement team in Vestas and be responsible for all strategic procurement activities in the renewable energy sector? Then this role as a Purchaser will intere..
    • Indkøber
    • Århus N
    Få mere info
  • Indkøber i Århus

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • Indkøber i Viby J

    Vil du være med til at procesoptimere OK’s lagre for e-mobility samt supportere vores stærke salgsorganisation? Er du god til at have overblik og følger opgaver til dørs? Så er du muligvis OK’s nye..
    • Indkøber
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1