Lager- og Logistikoperatør til Forsyningscenter Bornholm, Supply Chain Division

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allinge

Trives du godt med mange bolde i luften, er du servicemindet og indstillet på at tage fat?
Så kom til tasterne og send os din ansøgning og dit CV.

Om os

Vi er en del af Supply Chain Division ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Supply Chain Division er en moderne logistik virksomhed, der støtter koncernens enheder, soldater og øvrige medarbejdere med forsyninger. Vi har fokus på betjening og støtte til hele koncernen og vægter i det fremadrettede arbejde at sikre og optimere forretningsgangene på tværs af hele forsyningskæden.

Forsyningsafdelingen varetager den direkte genforsyning af Forsvarets operative enheder og myndigheder – indsat til løsning af opgaver enten nationalt eller internationalt. Afdelingen modtager, behandler og ekspederer alle bestillinger på varer og tjenesteydelser - herunder også reservedele. Forsyningscentret på Bornholm sikrer den logistiske støtte til koncernens enheder på Bornholm, herunder også de enheder, der har høj prioritet eller er på et højere beredskab.

Forsyningscenter Bornholm er placeret på Almegårds Kaserne i Rønne. Centret består af en varemodtagelse, en vareudlevering, et lager samt et munderingsafsnit. Herudover driver centret også et lokalt autoserviceelement. I alt er vi 8 dedikerede kollegaer til varetagelse af Forsyningscentrets opgaver. Vi holder en uformel tone, men sætter vores faglighed, og det at kunne yde en rigtig god og stabil service over for vores kunder, højt.

Om stillingen

Du vil i samarbejde med din mentor og dine kolleger blive grundigt introduceret til dine kommende arbejdsopgaver. Vi lægger vægt på en høj grad af frihed i opgaveløsningen, hvor der til tider kan være fart på og skarpe deadlines. Dagligdagen er varierende, og vi støtter hinanden på tværs af teams. Du vil kunne forvente at blive oplært bredt i hele den samlede opgaveportefølje efter behov.

Nogle af dine opgaver vil være:

• Registrering af materielbevægelser i SAP.
• Servicering af kunder ved disken.
• Modtagelse, oplægning og udlevering af materiel fra hoveddepot, ekstern leverandør og/eller brugende enheder.
• Optælling af oplagte beholdninger.
• Måltagning, udlevering, omklædning og tilbagelevering af mundering fra personel.
• Ud- og indlevering af ammunition og våben.
• Håndtering af sensitivt materiel.

Om dig

Vi forestiller os, at du er lager- og logistikoperatør med erfaring fra forsyningstjenesten eller depot- og lagerarbejde. Du har gerne erfaring inden for logistik - enten fra tidligere virksomhed eller erhvervet inden for Forsvaret.

Det vil være ønskeligt, hvis du er uddannet inden for lagerstyring og lagerbeholdning samt kendskab til SAP, men det er ikke et ubetinget krav. Vi sørger for den videre oplæring, og du vil blive tilknyttet en mentor.

Du bidrager aktivt til opgaveløsningen i samspil med andre. Du er omgængelig, ordentlig og kan tale med andre mennesker med service i fokus. Opgaverne er mangfoldige og derfor kræves det, at du er omstillingsparat – ikke to dage er ens.

Det er et krav til stillingen, at du er i besiddelse af et kørekort til kategori B.

Kørekort til kategori C, Truckcertifikat og farligt godsbevis er ønskeligt.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for specialarbejdere m.fl. i staten mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriets og Offentlige Ansattes Organisationer- Det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Basislønnen udgør pr. måned kr. 25.591,37 med svendebrev. Er du ufaglært, vil en ansættelse ske som specialarbejder, her udgør basislønnen pr. måned kr. 23.193,71.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Som ansat i
Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CSG, Jan Stender på telefon 2555 2901 eller e-mail: [email protected].

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er den 28. april 2023, samtaler afholdes i forlængelse af ansøgningsfristen.
Ansættelsesdato efter aftale.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE (FMI).
FMI er forsvarets materielfaglige myndighed. Vi indkøber, vedligeholder og udfaser materiel for alle forsvarets myndigheder - lige fra kampvogne, skibe, helikoptere og jagerfly til støvler og lommeknive. FMI er en del af Forsvaret, og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder. Læs mere om Forsvarets Materieltjeneste på: www.forsvaret.dk/FMI.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Allinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Allinge
  • Fredag den 28. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Allinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Allinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0