Vi søger en studentermedhjælper til vores Proces- og Digitaliseringssektion ved Forsvarsministeriets Materiel- og Ind...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Ballerup

Forsvaret fokuserer i de kommende år på digitaltransformation samt udvikling af digitalforretningsunderstøttelse, som skal skabe yderligere brugervenlighed, enkelthed og gennemsigtighed.

Vi søger en studentermedhjælper, som har lyst til at arbejde med digitaltransformation samt udvikling, optimering og implementering af digitalunderstøttelse af forretningsprocesser i en større organisation.

Om os

Du bliver en del af Proces- og digitaliseringssektionen under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) i Ballerup.

Proces- og digitaliseringssektionen koordinerer den kommende ERP tranformation, digitale understøttelse af de logistiske processer i Forsvaret samt digitalisering af en række andre områder med henblik på optimering, forenkling og brugervenlighed.

Vi er en stor og dynamisk organisation, hvor du i din hverdag kommer til at arbejde tæt sammen med både kollegaer i Forsvarsministeriets Materiel – og Indkøbsstyrelse og ikke mindst samarbejdspartner i Forsvaret.

"Vi har en del ad-hoc opgaver, hvilket betyder, at der er en høj grad af dynamik i opgaveløsningen, der varierer fra meget konkrete til meget abstrakte opgaver, der alle er krydret med en høj grad af kompleksitet.”, fortæller Ali, chef for Proces- og digitaliseringssektionen.

Du får en chef, som lægger vægt på, at du er nysgerrig, har engagement, har øje for samarbejde og kan løse dine opgaver med frihed under ansvar. Du får også en chef som har tillid til dig og din faglighed på området.

Du kommer til arbejde i en sektion med en åben og uformel stemning med høj fokus på faglighed, udvikling og resultater.

Om stillingen

Som vores nye kollega vil du, i samarbejde med engagerede og erfarne kollegaer, få mulighed for at arbejde med en række forskellige opgaver indenfor digitaltransformation og understøttelse af forretningsprocesser, automatiseret rapportering mm.

Vi forventer, at du gennem din faglige indsigt og personlige engagement skal medvirke til at:
• Sikre sammenhæng mellem FMI forretningsprocesser og den digitaliserede udvikling samt systemunderstøttelsen i forsvarets ERP system (SAP) på tværs af koncernens øvrige forretningsinteressenter.
• Beskrivelse af forretningsprocesser.
• Udarbejdelse af bestemmelser / vejledninger.
• Deltagelse i møder, arbejdsgrupper, erfaringsfora og projekter.
• Koordinere såvel administrative som fagspecifikke opgaver på tværs af organisationen.

Sektionen har en ledig stilling som studentermedhjælper med fokus på den procesorienteret del af sektionens samlede opgaver. De konkrete arbejdsopgaver vil dog afhænge af din studieretning og dine kompetencer, erfaring, interesse og afdelingens løbende prioritering af opgaver.

Vi kan tilbyde en udfordrende hverdag i en spændende afdeling, hvor resultater, samarbejde og en god stemning spiller en stor rolle. Vi er engagerede og lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Dit arbejdssted er Lautrupbjerg 1-5, 2750 Ballerup.

Om dig

Vi forestiller os, at du er i gang med en akademisk uddannelse, som formentlig har en relation til Business Administration, Information Management eller lignende.

Hvor langt i din uddannelse du er, er ikke afgørende. Du kan være i gang med en relevant kandidat eller bachelor uddannelse – det afgørende er, at du ønsker at styrke dine kompetencer.

Du er nysgerrig og idérig, ser muligheder og har blik for brugervenlighed.

Stillingen er på ca. 15 timer om ugen og bliver planlagt i samråd med dig, så det passer ind i dit skema.

Hvis du kan se dig selv bidrage til digitaltransformation og understøttelse af forretningsprocesser, og trives med store udfordringer i en kompleks organisation med mange interessenter, så har vi muligvis studiejobbet til dig!

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for kontorfunktionærer i staten HK/STAT. Aflønningen sker med en timeløn på mellem 132,24 – 138,73 kr./time. Det er muligt at få et kvalifikationstillæg på 3,30 kr./time afhængig af din studieanciennitet og eventuel tidligere relevant beskæftigelse.

Din ansættelse som studentermedhjælp er betinget af, at du er aktivt studerende og indskrevet ved en højere læreranstalt.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Er du blevet nysgerrig på stillingen, kan du få nærmere oplysninger ved at kontakte Ali Farek Mohamad på telefon 4027 6159.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold kan du kontakte HR-konsulent Betina Koch-Søfeldt på telefon 7281 9128.

Ansøgningsfristen er onsdag den 30. august 2023.

Vi holder samtaler løbende, så hvis stillingen har fanget din interesse, ser vi gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Send os din ansøgning og dit CV via linket, hvor du vedhæfter eventuelle eksamensbeviser, indskrivsninsbevis og andre relevante dokumenter.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen.
Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videnscenter og logistisk myndighed. I samarbejde med Værnsfælles Forsvarskommando med underliggende værnsstabe sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i ind- og udland. Det er FMI´s opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Ballerup
  • Onsdag den 30. august 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Storkøbenhavn

    På vegne af Danotherm Electric A/S søger [xxxxx]en Indkøber til operationelt indkøb af materialer til produktionen, kontorartikler og mange andre spændende opgaver. På sigt er der mul..
    • Indkøber
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Indkøber i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber i Ballerup

    Juridisk medarbejder med drive til Team Indkøb & SourcingInteresserer du dig for indkøb, kontraktstyring og it? Så har du her en unik mulighed for at arbejde i spændingsfeltet mellem jura, udbu..
    • Indkøber
    • Ballerup
    Få mere info
  • Indkøber i Ballerup

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Indkøber
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 10
24. april 2024 10
23. april 2024 10
22. april 2024 11
21. april 2024 11
20. april 2024 11
19. april 2024 10
18. april 2024 10