STUDENTERMEDHJÆLPER TIL ANALYTIKERGRUPPE I INDKØB

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Fredericia

Vil du være med til at bidrage til analytiske og vigtige drift opgaver samt rapportering indenfor indkøbsområdet, og har du lyst til at give dit CV et boost med et studierelevant arbejde, så har du muligheden her. Som studentermedhjælper i afdelingen Indkøbsanalyse og -udvikling er dit hovedfokus rapportering til ledelsen samt ad hoc-opgaver, der er med til at gør hverdagen nemmere for indkøberne samt resten af forretningen.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.Du bliver en del af en dynamisk afdelingDu indgår i afdelingen Indkøbsanalyse og –udvikling, som består af 8 personer Indkøbsanalyse og -udvikling varetager opgaver indenfor bl.a. rapportering, data, processer og specialist opgaver i indkøbsområdet. På koncernniveau håndteres hele koncernens kontraktdatabase samt garantier ifm. leverandørkontrakter. Vi arbejder målrettet på at skabe den størst mulige værdi for Energinets samlede forretning. Vi prioriterer åbenhed, trivsel og godt humør højt i afdelingen.Din primære opgaver vil være:
  • Udvikle og bidrage i arbejdet med indkøbsanalyser
  • Supportere til udarbejdelse af løbende indkøbsrapporter til ledelsen
  • Bidrage i arbejdet med diverse indkøbsskabeloner og processer
  • Bistå medarbejdere på tværs af indkøbsområdet
  • Løse diverse drift- og ad hoc-opgaver
  • En fleksibel arbejdsplads med en stærk visionGlæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål. Med visionen ”Grøn energi for en bedre verden” arbejder vi hver dag for at nå i mål med den grønne omstilling af energisystemet. Vi tilbyder bl.a.
  • Ca. 15 arbejdstimer ugentligt
  • Fleksibilitet og fuld respekt for eksamensperioder
  • Mulighed for at arbejde hjemmefra
  • Struktureret og analytisk mindsetDu er i gang med en mellemlang eller lang videregående uddannelse, som giver dig en god ballast til at løse ovenstående opgaver. Ydermere forudsætter opgaveløsningen anvendelse af Excel og PowerPoint på relativt højt niveau.Vi søger en person, som har et struktureret og analytisk mindset. Som person er du positiv og motiveres ved både at samarbejde med et team og arbejde selvstændigt. Samtidig er du nysgerrig og god til at tilegne dig ny viden.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 26. juni 2023. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Gruppeleder Christine Madsen ([email protected] eller tlf. 22 23 57 55) eller Christian Ravn ([email protected] eller tlf. 22 61 47 66).Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udlade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 6.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Indkøber
    • Fredericia
    • Mandag den 26. juni 2023

    Lignende jobs

    • Indkøber i Fredericia

      Vil du være en del af holdet på det nye lager hos MAERSK i Taulov? VI SØGER LIGE NU ET STØRRE ANTAL LAGERMEDARBEJDERE FOR MAERSK I TAULOV TIL DERES HELT NYE LAGERDu bliver en del af en helt..
      • Indkøber
      • Fredericia
      Få mere info
    • Indkøber i Kolding

      ZPD A/S er en del af Zeria Group i Japan og stammer fra 1950, hvor man dengang producerede Heparin (blodfortyndede lægemiddel) og Plasma til dyrefoder. Den oprindelige tankegang var at udnytte natu..
      • Indkøber
      • Kolding
      Få mere info
    • Indkøber (praktik) i Esbjerg

      Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
      • Indkøber
      • Esbjerg
      Få mere info
    • Indkøber i Vejen

      Are you looking for a challenge in which you can manage the sourcing strategy of an international sourcing and service partner, in the Climate and Renewable energy domain? Then this is your opportu..
      • Indkøber
      • Vejen
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte indkøbere over tid

    Dato Alle jobs som indkøbere
    8. maj 2024 7
    7. maj 2024 7
    6. maj 2024 7
    5. maj 2024 7
    4. maj 2024 7
    3. maj 2024 7
    2. maj 2024 7
    1. maj 2024 6
    30. april 2024 7
    29. april 2024 7
    28. april 2024 7
    27. april 2024 7
    26. april 2024 7
    25. april 2024 6
    24. april 2024 6
    23. april 2024 6
    22. april 2024 5
    21. april 2024 5
    20. april 2024 5
    19. april 2024 5
    18. april 2024 5
    17. april 2024 5
    16. april 2024 5
    15. april 2024 4
    14. april 2024 4
    13. april 2024 4
    12. april 2024 4
    11. april 2024 4
    10. april 2024 4
    9. april 2024 3
    8. april 2024 4