Indkøbskonsulent til Røde Kors asylafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Røde Kors asylafdeling søger en erfaren indkøbskonsulent med solidt kendskab til udbud og kontraktstyring.

Røde Kors har i snart 40 år udført opgaven som asyloperatør i Danmark efter kontrakt med Udlændingestyrelsen og er dermed den mest erfarne aktør på området. Vores opgave finansieres af statslige midler, og vi varetager mange forskellige funktioner inden for asylopgaven, herunder et antal specialopgaver rettet mod beboergrupper med særlige behov. Derudover leverer vi en række ydelser på udrejsecentrene Sjælsmark og Kærshovedgård, som drives af Kriminalforsorgen.

Du vil blive ansat i Økonomienheden, som i øjeblikket består af ti medarbejdere, og vi varetager en bred række af opgaver inden for indkøb og udbud, økonomistyring, regnskab, kautioner og lønadministration.

Vi står aldrig stille, da vores arbejde følger udviklingen på asylområdet, som til tider stiller nye eller ændrede krav til vores leverancer. Derfor er vi altid i udvikling og på udkig efter en kollega, som trives i en foranderlig hverdag, og som motiveres af spændende faglige udfordringer.

Du vil få rig mulighed for at bringe din faglighed i spil og præge indkøbsområdet med dine kompetencer og erfaring. Vi skaber rammer for nødvendig fleksibilitet, så der er en balance mellem faglige ambitioner og privatliv.

Arbejdsopgaver:
Som indkøbskonsulent vil få ansvar for indkøbsområdet, herunder udarbejdelse af udbudsmateriale. Følgende er dine væsentligste opgaver:

  • indgåelse, implementering, overvågning og vedligeholdelse af aftaler
  • identificere, koordinere og udarbejdelse af udbud inden for asylafdelingens mange driftsområder (der tilkøbes ekstern juridisk bistand)
  • samarbejde med eksterne aktører
  • kommunikationsarbejde til alle centre i Røde Kors asylafdeling om nye aftaler, overholdelse af gældende aftaler, produkter, leverandører m.v.
  • analyse af indkøbsdata til identifikation af besparelsespotentialer.


Hvem vi ønsker os som ny kollega:
Vi forestiller os, at du har relevant videregående uddannelse og flerårig erfaring med indkøbsområdet, hvor du har varetaget opgaverne selvstændigt – gerne inden for offentlig indkøbsfunktion. Du har et indgående kendskab til og erfaring med kontraktstyring og udbud, herunder proces og overordnede regler på området. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har analytiske evner og flair for tal
  • er god til hurtigt at forstå nye områder og skabe overblik
  • er stærk kommunikator med gennemslagskraft
  • har stærke skriftlige kompetencer og kan formulere dig klart og præcist
  • har organisatorisk forståelse og kan navigere i en politisk styret organisation med mange forskellige interessenter
  • arbejder selvstændigt og er samtidigt god til at indgå i samarbejde med andre
  • har et digitalt mindset
  • erfaring med internt tilsyn og revision vil være et bidrag til stillingen, dog ikke en forventning.


Vi tilbyder:
Hos os får du et spændende arbejde i en humanitær organisation, hvor nærvær og medmenneskelighed er kerneværdier. Du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling og bliver en del af et kollegialt fællesskab drevet af engagement og faglighed, og hvor vi har fokus på trivsel og godt arbejdsmiljø.

Geografisk ligger vi i Allerød og deler adresse med Center Sandholm, som er et modtagecenter for alle nye asylansøgere, der kommer til Denmark. På den måde får du en helt unik mulighed for at være midt i Røde Kors asylafdelings kerneopgave – at sørge for, at asylansøgere bliver taget godt imod og får et godt, trygt og meningsfyldt ophold med fremtidsperspektiv, mens de befinder sig i Røde Kors’ regi.

Læse mere om asylafdelingen og vores opgaver her.

Løn- og ansættelsesvilkår: Sker efter gældende statslig overenskomst
Arbejdstid: Som udgangspunkt 37 timer ugentligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt og senest 1. oktober 2023
Arbejdssted: Sandholmgårdsvej 40, 3460 Birkerød
Kørekort: Vil være en fordel
Attester: Vi gør opmærksom på, at der ved ansættelses skal fremvises en privat straffeattest, og vi indhenter børneattest
Yderligere oplysninger: Kan fås ved henvendelse til Souschef for asylafdelingen og Leder af Økonomienheden Carsten Isaksen på mail [email protected]
Ansøgningsfrist: Senest den 21. august 2023
Stillingen kan kun søges via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på linket ”Søg jobbet”. Ved tekniske udfordringer kontakt [email protected]
Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt i uge 34.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Frederiksberg C
  • Mandag den 21. august 2023

Lignende jobs

  • Indkøber (elev) i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info
  • Indkøber i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber i København

    JobbetI jobbet som inkøbsassistent får du et bredt ansvarsområde og da det er en nyoprettet stilling, vil du få mulighed for selv at præge opgaverne. Du vil udover at være indkøbernes forlængede ar..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0