Rekrutteringsfirma

Strategisk Indkøber med overblik og gennemslagskraft

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Foodjob Nordic søger nu en dygtig Strategisk Indkøber til Fomaco A/S i Køge. Virksomheden har specialiseret sig i fremstilling af injektormaskiner til saltning og marinering af fjerkræ, kød og fiskeprodukter. Fomaco skaber banebrydende og gennemtestede procesløsninger til fødevareindustrien Verden over, og er motiverede af konstant at bevæge os fremad. Vores passion for fremragende maskindesign har givet bemærkelsesværdige resultater for kunderne over hele Verden. Se mere på https://youtu.be/said7g-1zrs

Den rette kandidat har et godt overblik, stærke menneskelige kompetencer og er en skarp forhandler. Som Strategisk Indkøber skal du strukturere og eksekvere indkøb i en kompleks, international værdikæde, hvor indkøbsafdelingen leverer konkurrencedygtige priser og i rette mængder, der er styret og afstemt ift. efterspørgsel og sæson. Den rette kandidat får en bred kontaktflade både internt og eksternt på både taktisk og operationelt niveau på tværs af flere lande, og kandidaten vil i høj være med til at udvikle virksomheden fremadrettet. Stillingen som Strategisk Indkøber er nyoprettet, og arbejder tæt sammen med eksisterende indkøbsorganisation med en Indkøber. Du refererer til COO, og er baseret på virksomhedens hovedkvarter i Køge.

Stillingen
Som Strategisk Indkøber for får du stort medansvar for drift og processer i Supply Chain, hvor dit succeskriterie er, at der kan opbygges gode relationer og partnerskaber med leverandører. Der skal leveres en stabil og agil drift med adgang til råvarer og forbrugsvarer til konkurrencedygtige priser i hele værdikæden, samt professionelle forretningsgange, der støtter op omkring driften af virksomheden samt kundeforhold i flere lande. Du spiller en nøglerolle i at opbygge og levere langtidsholdbare løsninger gennem aktivt engagement og samarbejde. Stillingen arbejder tæt sammen med den øvrige organisation for at sikre rettidigt indkøb af høj kvalitet og omkostningseffektive råvarer. Virksomheden undergår i disse år en større vækstrejse og en række forandringer, og den rette kandidat skal være med til at sikre, at man også fremadrettet kan nå helt nye højder.

Opgaven
Vi forventer, at du har en stærk værktøjskasse som indkøber, og ved, hvad der skal til for at optimere bundlinjen, driften og skabe succesfulde partnerskaber. Mere specifikt vil dine opgaver omfatte følgende funktioner i samarbejde med teamets øvrige medarbejdere:

  • Optimering af indkøbsfunktionen med strategisk sigte omkring priser, mængder, levering og stærke partnerskaber med leverandører
  • Sikring af overblik, synkronisitet og opdateringer af information i ERP
  • Leverandørevaluering og udvikling af KPI’er for afdelingen
  • Udvikle og systematisere leverandørnetværket med henblik på ensretning af processer og retningslinjer
  • Deltagelse i produktionsplanlægning og lageroptimering i samarbejde øvrige medarbejdere
  • Produktsupport via telefon og mail til interne medarbejdere
  • Administrative opgaver som håndtering af reklamationer, retur og fakturagodkendelser i relation til indkøb

Kandidatprofilen
Den rette kandidat er vant til at begå sig i en dynamisk og international virksomhed, hvor du både kan stå for den operationelle del af arbejdet, og samtidig varetage de overordnede tanker, der ligger for det udførende arbejde. Du vil naturligvis få et tæt samarbejde med flere andre interne interessenter. Uddannelsesmæssigt kan du have flere indgangsvinkler til jobbet. Det afgørende er, at du har rygsækken fuld af indkøbserfaring, og at du kan dokumentere resultater. Kombineret med din faglighed vil gode forhandlings- og samarbejdsevner in- og eksternt være grundlaget for din succes. Derudover er vores forventninger, at:

  • Du opsøger selv muligheder og agerer proaktivt ud fra disse. Her er det afgørende, at du opbygger gode relationer til kolleger, leverandører og kunder
  • Du kan formulere dig på dansk og engelsk på højt niveau
  • Du har et stærkt kommercielt mindset, et højt energiniveau og er god til at kommunikere
  • Du gerne har kendskab til relevante aspekter af indkøbsprocesser og gode evner i IT-systemer, gerne fra MS365
  • Du er som person udadvendt og løsningsorientereret

Den rette kandidat evner at håndtere flere opgaver ad gangen og kan bevare roen, når tempoet er højt. Du er ansvarsbevidst og har en positiv tilgang til både opgaver og kolleger. Samtidig er du en loyal kollega, som kan bidrage med godt humør, og du kan tilegne dig en stærk produktviden, og det at være en del af en international organisation i vækst.

Vi tilbyder
En selvstændig og udfordrende stilling i en virksomhed, der er i konstant forandring og vækst. Den rette kandidat får et alsidigt job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling og løn efter kvalifikationer. Du får en stor kontaktflade i din hverdag og kommer til at indgå i en virksomhed, hvor nøgleordene blandt andet er forandringsparathed, engagement og samarbejde.

Virksomheden er kendetegnet ved en flad og uformel struktur, hvor du får frihed under ansvar, og altid den positive tilgang til udfordringerne, selvom det til tider går stærkt. Vi behandler indkomne henvendelser løbende, og vil derfor opfordre dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.

Har du konkrete spørgsmål til stillingen kan Mads Kinch Clemmensen fra Foodjob Nordic kontaktes på telefon 2912 6119.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Indkøber i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info
  • Indkøber (studiejob) i Ballerup

    Studentermedhjælper til indkøbsanalyse Er du på hjemmebane, når det handler om at forvandle data til kommercielle anbefalinger, og har du interesse i at lære ’best practices’ indenfor dataanal..
    • Indkøber
    • Ballerup
    Få mere info
  • Indkøber i København

    JobbetI jobbet som indkøbsassistent får du et bredt ansvarsområde og da det er en nyoprettet stilling, vil du få mulighed for selv at præge opgaverne. Udover at være indkøbernes forlængede arm, vil..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info
  • Indkøber på Midt-og Vestsjælland

    Lagermedarbejder med truckcertifikat søges.Har du erfaring som lagermedarbejder, har du et gyldigt truckcertifikat og leder efter nye udfordringer? Så er dette job måske noget for dig!Vi har brug f..
    • Indkøber
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
1. juni 2024 98
31. maj 2024 98
30. maj 2024 100
29. maj 2024 101
28. maj 2024 100
27. maj 2024 96
26. maj 2024 101
25. maj 2024 100
24. maj 2024 102
23. maj 2024 93
22. maj 2024 95
21. maj 2024 89
20. maj 2024 89
19. maj 2024 94
18. maj 2024 95
17. maj 2024 95
16. maj 2024 95
15. maj 2024 99
14. maj 2024 99
13. maj 2024 93
12. maj 2024 95
11. maj 2024 96
10. maj 2024 96
9. maj 2024 100
8. maj 2024 101
7. maj 2024 94
6. maj 2024 97
5. maj 2024 103
4. maj 2024 103
3. maj 2024 98
2. maj 2024 101