Disponent i distributionen- udvikl din karriere hos os

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Job Req Number: 32041
Time Type: Full Time

Kunne du tænke dig at udvikle din karriere i transport og logistik som en del af et stærkt team, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen?

Vi tilbyder dig et alsidigt job, hvor du som disponent er inde over alle speditionsprocesserne fra start til slut. Derfor får du også et stort, selvstændigt ansvar for din egen hverdag, som byder på spændende udfordringer i et team med gode udviklingsmuligheder, og hvor nytænkning altid er velkommen. Hvis du vil bidrage til vores fremtid og videre vækst, så vil vi gerne investere i din udvikling.

Bliv en del af et team med god ballast
Hos DSV har vi travlt med at vokse, men vi har stadigvæk begge ben på jorden. Det mærker du hurtigt i vores distributionsafdeling. Her er vi 5 disponent-kolleger, i shuttle afdelingen, med ansvar for den daglige disponering af trailere på tværs af landet. Hver især er vi gode til at tilrettelægge vores egen arbejdsdag, men samtidig har vi det sjovt sammen, og vi er gode til at sparre på tværs. Vi er sikre på, at du vil falde godt til hos os, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vi har selvstændigt ansvar for vores daglige opgaver, og vi har altid overskuddet til at tænke anderledes og dykke ned i spændende opgaver.

”Nytænkning og tillid er centralt her. Vi stoler på, at du og dine kolleger kan tage de rette beslutninger og få varerne frem til tiden. Og har du gode ideer til, hvordan vi kan gøre tingene hurtigere og smartere, så siger du bare til,” siger Mikael Trier, Traffic Manager.

Få ansvar for dine egne disponeringsprocesser
Hos os vil dit primære ansvar være at håndtere disponeringsprocesser fra A til Z, for at få pakker og paller fra A til B. I dagligdagen vil du opleve at være i kontakt med både kolleger, kunder, chauffører og vognmænd for at sikre, at godset altid kommer de rigtige steder hen inden for de satte tidsrammer.

Helt konkret vil du:

  • Modtage bookinger og planlægge spedition herefter
  • Efterse afregninger og omkostninger for at sikre korrekte priser
  • Tjekke om gods i terminalerne er til levering
  • Rapportere til din teamleder og bidrage med viden til udfordringer eller forslag til forbedringer.
  • Kommunikative evner og et skarpt falkeblik

”Det her er virkelig et godt sted at være, hvis du vil udvikle din karriere i transport og logistikbranchen. Det vigtigste er, at du brænder for branchen og har evnen til at overskue og strukturere mange forskellige arbejdsopgaver. Og så er det vigtigt, at du er super proaktiv, så du altid har en plan B klar, når tingene går anderledes end regnet med,” tilføjer Mikael.

  • Du ER speditøruddannet, eller har en uddannelse inden for lager og logistik.
  • Du taler dansk, så du kan kommunikere fejlfrit med både kunder, chauffører, vognmænd og kolleger.
  • Har en god geografisk forståelse
  • Du lærer hurtigt, når det kommer til IT-systemer.

Din succes i stillingen afhænger i høj grad af din evne til at skabe, udvikle og fastholde relationer internt såvel som eksternt, samt at kunne minimere tomkørsel og optimere driften af bilerne. Samtidig er det vigtigt, at du er proaktiv og i besiddelse af godt købmandskab, og så har du et udpræget informationsgen, så alle er opdateret på processerne. Jobbet kræver desuden, at du er struktureret, vedholdende og initiativrig, så du er i stand til at træffe de nødvendige beslutninger og udvise dømme- og handlekraft

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. 56,000 employees in more than 80 countries work passionately to deliver great customer experiences and high-quality services – as part of the operation or in a variety of supporting roles. If you have drive and talent and enjoy responsibility, we’ll give you the support you need to explore your potential and forward your career.

Read more at www.DSV.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Horsens

Lignende jobs

  • Indkøber i Horsens

    Er DU en af Danmarks bedste disponenter, og har lyst til at prøve noget nyt, så læs videre her: Kunne du tænke dig, at være med på holdet i en virksomhed i rivende udvikling? Toten Transport Danmar..
    • Indkøber
    • Horsens
    Få mere info
  • Indkøber i Århus

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • Indkøber i Randers SØ

    Indkøber til PlastbranchenEr du en dygtig indkøber, med et kommercielt mindset, der ønsker at være med på en spændende rejse i en stærk virksomhed? Så er du måske den indkøber, vi står og..
    • Indkøber
    • Randers SØ
    Få mere info
  • Indkøber i Hadsten

    Cool, calm and collected – are you REHAU-BEHR’S new Purchasing Manager? At REHAU-BEHR A/S – a pretty cool company in the cooling industry, to us at least – we are looking for our new colleag..
    • Indkøber
    • Hadsten
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
28. maj 2024 9
27. maj 2024 9
26. maj 2024 9
25. maj 2024 9
24. maj 2024 9
23. maj 2024 9
22. maj 2024 9
21. maj 2024 9
20. maj 2024 9
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 9
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 9
6. maj 2024 7
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 5
2. maj 2024 7
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 8