Rekrutteringsfirma

Disponent/planlægger til Arthur Andersen Kran og Transport

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Motiveres du af at skabe struktur i en travl hverdag? Og kan du med dine stærke koordineringsevner og din erfaring med disponering sikre optimal planlægning? Så er det måske dig, der skal være med til at videreudvikle logistikfunktionen hos en af landets ældste vognmandsforretninger.

Transportvirksomhed med et stærkt brand


Arthur Andersen Kran og Transport beskæftiger sig med lokal, regional og national vognmandskørsel i form af specialtransport, kranvogne, affaldscontainere og materiellevering – og i virksomheden er man blandt andet specialister i transport, montageopgaver, byggematerialelevering, fabriksflytning og affaldshåndtering.

Til at sikre optimal planlægning, disponering og drift, mens overblikket over virksomhedens ordrebog bevares, leder Arthur Andersen Kran og Transport efter en disponent/planlægger, der kan varetage følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Disponering og planlægning af kørsel og opgaver – primært for kranbiler
  • Ansvar for egne biler inkl. økonomi på egne opgaver
  • Udarbejdelse af tilbud, ordrehåndtering samt efterkalkulation og fakturering
  • Indkøb af relevante hjælpematerialer og udstyr til medarbejdere
  • Understøtte og videreudvikle driften og strukturen i afdelingen

Din base bliver på kontoret i Horsens, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med dine ni kollegaer på kontoret. Du refererer til direktør, Søren Tinggård.

Serviceminded planlægger med iskoldt overblik


Vi er på udkig efter en disponent med stærke koordineringsevner og et imponerende overblik, der sikrer, at du altid er på forkant med eventuelle planændringer – og på forhånd har udtænkt en plan A, B og C. Din sans for struktur gør samtidig, at du løbende har øje for nye muligheder, mens du løser dine igangværende opgaver.

Som person er du positiv, serviceminded og samarbejdsorienteret, og du bidrager aktivt til den gode stemning på arbejdspladsen. I en hektisk hverdag, hvor mange ønsker at trække på dine kompetencer, formår du at holde hovedet koldt og kommunikere klart og tydeligt – og det overskud gør dine kollegaer trygge.

Du kommer med solid erfaring med disponering og planlægning fra en lignende stilling. Har du kendskab til kran- og transportbranchen er det et plus, men det er bestemt ikke et krav – den viden skal dine kommende kollegaer nok give dig. Det centrale er, at du formår at levere ordren sikkert og til tiden i samarbejde med dit team.

IT-mæssigt er du ferm i disponentsystemer – gerne Transport Intra. Har du kendskab til BC 365, er det et plus.

Miljøbevidst og udviklingsparat vognmandsbutik


Arthur Andersen Kran & Transport kan dateres helt tilbage til 1883. Virksomheden har 45 medarbejdere, heraf 36 chauffører, 9 på kontoret i Horsens samt et Aarhus-kontor.

Som medarbejder træder du ind i en kultur, der er præget af stor knowhow samt hjælpsomme og ikke mindst kompetente kollegaer. Virksomheden har et stort fokus på klima og miljø, og man arbejder fokuseret på at sikre mindst muligt forurening i en branche, hvor man for alvor kan gøre en forskel. Af samme årsag overvåges lastbilerne elektronisk for at sikre den størst mulige miljøgevinst ved miljørigtig kørsel.

Man har et stærkt disponeringsteam, som holder snuden i sporet og sikrer den daglige drift – og med fortsat vækst og løbende udvidelse af kundegruppen får du en nøglerolle i at opretholde og videreudvikle det.

Du kan læse mere om virksomheden på deres hjemmeside, Facebook og LinkedIn.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Horsens

Lignende jobs

  • Indkøber i Århus

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • Indkøber i Randers SØ

    Indkøber til PlastbranchenEr du en dygtig indkøber, med et kommercielt mindset, der ønsker at være med på en spændende rejse i en stærk virksomhed? Så er du måske den indkøber, vi står og..
    • Indkøber
    • Randers SØ
    Få mere info
  • Indkøber i Hadsten

    Cool, calm and collected – are you REHAU-BEHR’S new Purchasing Manager? At REHAU-BEHR A/S – a pretty cool company in the cooling industry, to us at least – we are looking for our new colleag..
    • Indkøber
    • Hadsten
    Få mere info
  • Indkøber i Hørning

    Er du en serviceminded indkøber, der brænder for at nå sine mål i fællesskab med kollegaerne? Trives du med en bred kontaktflade i en hverdag med gang i den? Og har du lyst til at udfolde alle dine..
    • Indkøber
    • Hørning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 9
6. maj 2024 7
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 5
2. maj 2024 7
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6