Rekrutteringsfirma

Indkøber og produktudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Er du passioneret omkring mad og gode råvarer, og har du lyst til at arbejde med gastronomisk produktudvikling og indkøb for det populære gourmetbrand, Nicolas Vahé? Så har vi måske jobbet til dig.

Inspirerende livsstilsunivers


Society of Lifestyle er et innovativt livsstilsunivers, der siden 2001 har produceret produkter i tidens ånd og højeste kvalitet. Virksomheden består af de fem stærke brands: House Doctor, Meraki, Monograph, by Nord og Nicolas Vahé.

Nu søger virksomheden en ambitiøs produktudvikler, der med et højt drive og en stor gastronomisk interesse kan indtræde i rollen som indkøber og produktudvikler på gourmetbrandet Nicolas Vahé. Her får du ansvar for, i samarbejde med Brand Owner, at skabe inspirerende og kommercielle produkter af høj kvalitet, der passer til virksomhedens øvrige kollektioner og brands. Du bliver en del af indkøbsafdelingen, får reference til indkøbschefen og base i Ikast.

Du får følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:


  • Tovholder på processer indenfor indkøb og produktudvikling
  • Skabe kreative input til ingredienser, smagsoplevelser og udseende og kvalitetssikre resultaterne
  • Identificere de rette leverandører og sikre de bedste aftaler gennem forhandling med leverandører
  • Planlægge leverancer og koordinere processer
  • Besøge fagmesser og formidle viden til kolleger på tværs af organisationen
  • Bidrage til udviklingen af produkter, emballage og etiketter

"Hos Nicolas Vahé tror vi på, at det skal være simpelt at spise god, smagfuld og sund mad hver eneste dag. Vi har udviklet et bredt udvalg af gourmet produkter, som kan være med til at give hverdagen et ekstra pift."

Kreativ gastronomi kombineret med godt købmandskab


Du er en ægte foodie med en stor passion for gastronomi, fødevarer og produktudvikling. Gennem din baggrund indenfor fødevarebranchen har du opbygget et grundigt kendskab til produktion af fødevarer, fødevarelovgivning, forskellige certificeringer og mærkningsordninger samt krav til FKM i Danmark og Norden med flere.

Derudover har du stor erfaring med indkøb og sourcing – gerne i Europa og Asien, da du i rollen som indkøber og produktudvikler ved Nicolas Vahé for ansvaret for og har kontakten til leverandører i disse områder. Internt i organisationen får du også en bred kontaktflade, og det er derfor vigtigt, at du kan bevare overblikket, har nemt ved at skabe gode relationer samt formår at involvere og motivere folk omkring dig.

Personligt er du motiveret af at skabe resultater og kan med en passioneret tilgang til produktudvikling og en god kommerciel forståelse understøtte forretningen gennem indkøb og forretningsudvikling. Dit arbejdsstil er kendetegnet ved kreativitet, struktur og øje for detaljen.

"Delikatesser, drikkevarer og accessories er alle udviklet med udgangspunkt i en stærk filosofi og af kærlighed til mad og gode råvarer. Hos Nicolas Vahé sætter vi en stor ære i, at vores produkter er lavet på de bedste råvarer, og at kvaliteten er i top."

Gourmet made easy


Lækker mad behøves ikke at være kompliceret. Det er budskabet fra Nicolas Vahé, som kombinerer ingredienser på en måde, der ikke findes andre steder. Resultatet er lækre, simple delikatesser, der giver dig lyst til at stå i køkkenet.

Som indkøber og produktudvikler hos Nicolas Vahé bliver du en del af den familieejede multibrand virksomhed, Society of Lifestyle. Her får du en ambitiøs arbejdsplads, hvor personligt ansvar og engagement har afgørende betydning, og hvor der løftes i flok. Virksomheden opererer ud fra tre stærke kerneværdier: ærlighed, passion og innovation.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Ikast

Lignende jobs

  • Indkøber i Midtjylland

    About the roleAbout the roleOn behalf of our client Unzer/Clearhaus, [xxxxx] is looking for a regulations/compliance specialist who is motivated to work in the outsourcing sphere of handling..
    • Indkøber
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Indkøber (studiejob) i Viborg

    Er du en selvstændig og skarp studerende med interesse inden for økonomi eller jura? Har du flair for analytisk arbejde og administrativt talent? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til vo..
    • Indkøber
    • Viborg
    Få mere info
  • Indkøber (elev) i Silkeborg

    For us, people are the greatest asset to our organisation. We know that potential shows in all shapes and sizes and that individual diversity in both mindset, experience, and educational background..
    • Indkøber
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Indkøber i Midtjylland

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Indkøber
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 5
27. maj 2024 5
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 5
22. maj 2024 5
21. maj 2024 5
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2